Adrian Miuțescu se crede Victor Orban?!

Marţi, 05 Septembrie 2023 12:52

 

Se spune că este bine să tinzi spre un țel înalt, să crezi că poți ajunge acolo. Nu este și cazul domnului Miuțescu, cel care se crede... Victor Orban. Pe 24 august, Miuțescu a postat, pe facebook, textul: ”Am acceptat cu plăcere invitația de a fi prezent în emisiunea moderată de Oana Stănciulescu, difuzată de B1 TV.” Doar că, stupiză: la emisiune a fost… Victor Orban.

Chiar așa să fie, să tindă Miuțescu spre funcția de președinte a lui Orban? Și chiar așa, să viseze cu ochii deschiși? Mai degrabă a fost neatent cu postarea. A dracu și feisbuceala asta!...

 

Fotografia horror a săptămânii! Alina Gorghiu de la Justiție și Iani Popa de la Transporturi - specialiștii în sănătate din Argeș

Marţi, 05 Septembrie 2023 11:13

E, dacă nici șefa PNL Argeș nu se pricepe la toate, atunci înseamnă că nu v-ați prins de ceva. Se pricepe! Doamna a fost prin numeroase comitete și comiții, inițial prin Camera Deputaților, apoi prin Senat, comiții cum sunt cea de cultură sau cea de politică externă. Apoi vicepreședinte al instituției și, mai nou, ministru de justiție. Și are studii juridice. Așa că se pricepe și la sănătate! De ce, e ceva ilogic? Doamna Gorghiu se pricepe și la sănătate și chiar a participat, zilele trecute, la o dezbatere pe tema sistemului de sănătate din Argeș. Ba chiar l-a luat, lângă Domnia Sa, și pe Iani Popa. Eh, miroase, din ce în ce mai tare a alegeri. Nu, domnu´ Iani?...

Și acum, partea horror. Iată ce se scrie pe o pagină a liberalilor: Ministra Justiției, doamna Alina Gorghiu a participat la întâlnirea cu cetățenii din Călinești, cu medicii, cu specialiștii din sănătate și a vorbit despre nevoia de a avea acces la servicii de sănătate civilizate.”

Ce a spus ministra justiției cu j mic? Mai punem o dată: ”… a vorbit despre nevoia de a avea acces la servicii de sănătate civilizate.” Păi, cine nu ne îndeplinește această nevoie, aveți idee? Avem o nevoie, iar doamna ministru ne vorbește de ea. Nu de soluțiile pe care trebuie să le găsească guvernanții, cei aflați la putere. DOAMNA GORGHIU, SUNTEȚI LA PUTERE! VOI TREBUIE SĂ SATISFACEȚI NEVOIA, NU ALȚII!!!

Băi fraților, am senzația că am înnebunit cu toții. Deci, mai nou, guvernanții vin pe la conferințe să ne spună că avem nevoie de servicii medicale? Ne-am cam dus dracu!

A, la conferință a participat și Iani Popa. Da, acel Iani Popa din Argeș. Din Argeșul o dată la patru ani. Da, acela…

 

Începe reabilitarea șoselei dintre Câmpulung și Brașov

Marţi, 05 Septembrie 2023 09:55

 

 

# Anul acesta va intra în lucru primul sector, între Câmpulung și Fundata

Hotărâre de Guvern pentru reabilitarea DN 73 Câmpulung - Brașov! Pentru PSD Argeș, infrastructura rutieră reprezintă una dintre principalele priorități. Iar rezultatele se văd! A  fost adoptată Hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ''Modernizare DN 73 Pitești - Câmpulung Brașov km 13+800 - km 42+850, km 54+050 - km 128+250''. Lucrările se vor realiza pe teritoriul județului Argeș și pe cel al județului Brașov și vizează tronsonul cuprins între Câmpulung și Brașov. Anul acesta va fi emis ordinul de începere a lucrărilor pe reabilitarea acestui sector de drum, din care 48 de kilometri în zona Câmpulung-Fundata.

 

 

Miuțescu și Orban se țin de ședințe… între ei!

Miercuri, 30 August 2023 10:19

 

# La cât de mic le e partidul, ar trebui să se vadă online. Dar nu mai iese poza…

De când nu mai e șef la PNL Argeș, Adrian Miuțescu a cam rămas fără jucării. Pentru că pârghiile puterii sunt la alții în mână, iar cei din opoziție nu prea sunt deloc. Dar se vede că se străduiesc cei din opoziție. Sunt semne chiar că încep să se adune pentru a țipa în cor. Însă la ce orgolii sunt și pe acolo, mici șanse să se coaguleze ceva.

 

 

Fotografia horror a săptămânii: Alina Gorghiu în fața gării aproape abandonate din Schitu Golești

Luni, 28 August 2023 19:21

 

# A doua veste horror: se apropie alegerile. Iani Popa a început să reapară prin Argeș

Vești multe și proaste, după cum vedeți. Ce credeți că a mai făcut minunata echipă liberală, condusă de doamna ministru de juxtiție, Alina Gorghiu? A defilat prin județ, că pe la ministere nu prea te vede nimeni, iar de muncit se muncește... altă dată. Echipa s-a dat cu trenul și s-a fotografiat la greu, că facebook-ul duce cam orice. A (re)apărut în peisaj și Iani Popa, prilej pentru a fi îndrugate niște aberații mai înalte decât Carpații Meridionali. De toți, pentru că toți au preluat din înțelepciunea centrală a partidului și au distribuit pe conturile lor electronice. Ia auziți și vă minunați (cruciți):

Simona Bucura Oprescu: „Avem în vedere înființarea unui Registru Electronic al Beneficiarilor și al Furnizorilor de Servicii Sociale”

Luni, 28 August 2023 12:17

 

Ministrul Muncii, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu a continuat seria de întâlniri cu ONG-urile din domeniul asistenței sociale în vederea modificării legislației specifice

Simona Bucura Oprescu: ”Am avut o nouă întâlnire cu organizațiile neguvernamentale (ONG-uri) din domeniul asistenței sociale.

Lucrăm împreună la un set de propuneri pentru pachetul de modificări legislative în domeniul asistenței sociale și creșterea calității în domeniul serviciilor sociale.

 

 

Simona Bucura Oprescu: „Continuăm consultările cu partenerii sociali pentru o lege a salarizării cât mai echitabilă și sustenabilă”

Luni, 21 August 2023 20:21

 

Deputatul de Argeș al PSD, Simona Bucura-Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, continuă dialogul social cu familiile ocupaționale pentru legea salarizării.

Simona Bucura Oprescu: „M-am întâlnit cu reprezentanții familiei ocupaționale Justiție cărora le mulțumesc pentru efort și schimbul util de idei. Împreună cu partenerii sociali lucrăm la o lege care să diminueze, pe cât posibil, discrepanțele generate ani la rând și care să asigure echilibrul atât de necesar între complexitatea muncii și resursele financiare necesare.

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: ”Îmi propun un dialog mai mult decât deschis cu sistemul antreprenorial”

Luni, 24 Iulie 2023 12:25

# Simona Bucura își începe mandatul cu o sarcină dificilă - demiterea multor directori

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, este, de săptămâna trecută, ministru al Muncii și Solidarității Sociale!Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 iulie 2023, decretul prin care se numește în funcția de membru al Guvernului doamna Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Simona Bucura-Oprescu: ”Am depus jurământul, înțelegând prin acest moment simbolic nu doar preluarea unei demnități publice pe care o respect la justa ei valoare, ci asumarea unei responsabilități profesionale enorme.

O responsabilitate pe care vreau s-o onorez cu toată puterea mea de muncă și cu toată bună-credința care mi-a caracterizat activitatea publică. M-am pregătit pentru responsabilități și construcție pe tot parcursul carierei mele.

 

Deputatul PNL Daniel Constantin a mai făcut, de anul trecut, trei credite

Miercuri, 19 Iulie 2023 12:25

 

 

# Acesta are, în continuare, o datorie uriașă la ANAF! # Fiscul a recuperat, în ultimii ani, doar o mică parte din datoria de aproape 1,4 milioane!

Daniel Constantin – în momentul de față deputat PNL de Argeș - a știut să fenteze statul român cu o dibăcie egalată numai de Hagi în fotbal. Deși cu venituri consistente, Constantin nu mai are, de câțiva ani, nimic pe numele său. Casă, mașină etc. – cu toate au dispărut din declarația de avere, unde au rămas doar datoriile… și participațiile la capitalul social al multor firme. Nici firmele, nici datoriile nu sunt puține. Cu toate acestea, în ultima declarație de avere au apărut trei credite, ceea ce este destul de îndoielnic…

Ion Mînzînă: „România merită în Schengen!

Luni, 17 Iulie 2023 21:33

 

Zilele trecute s-a făcut, parțial, dreptate după ce Parlamentul_European a votat o rezoluție care cere trimiterea în judecată a Austriei pentru discriminarea României şi Bulgariei.

„Practic, prin această rezoluție, se recunoaște faptul că veto-ul Austriei a fost unul abuziv, și că România îndeplinește absolut toate criteriile pentru a intra în spațiul Schengen. "De mai bine de un deceniu, România și Bulgaria nu s-au bucurat de toate beneficiile spațiului Schengen din cauza faptului că nu sunt încă membre cu drepturi depline, deși și-au îndeplinit toate obligațiile stabilite în acquis-ul Schengen" - scrie negru pe alb în textul rezoluției!

 

 

Deputat Remus Mihalcea, vicepreședinte PSD Argeș: ”Premierul Marcel Ciolacu onorează promisiunile făcute sistemului sanitar!”

Luni, 10 Iulie 2023 18:53

 

”Așa cum a promis, Guvernul condus de către președintele PSD Marcel Ciolacu a adoptat măsurile care răspund revendicărilor sindicatelor din Sănătate. Astfel, cresc veniturile tuturor categoriilor de angajați din domeniile Sănătate şi Asistenţă Socială la salariul de bază maxim prevăzut în lege. Se repară și vechi inechități, se actualizează indemnizațiile pentru gărzi și se deblochează finalizarea contractului colectiv de muncă. În plus, sunt incluse fonduri pentru plata voucherelor de vacanţă și se acordă zile suplimentare de concediu de odihnă”, spune deputatul Remus Mihalcea.

 

Alina Gorghiu a luat, la pas, 3 localități din Argeș… și câteva sute de huiduieli pe facebook!

Luni, 10 Iulie 2023 18:51

 

Cu o sâmbătă în urmă, ministreasa Alina Gorghiu s-a mobilizat și a mers prin județ. Ei, nu chiar prin tot: ”Am luat la pas 3 localități din Argeș. Am început programul cu o întrevedere cu membrii PNL Pitești. Sunt echipa și energia mea. Împreună cu ei, am mers pe străzi pentru a discuta direct cu piteștenii despre problemele lor.

Restul zilei a fost despre acordarea stimulentului pentru nou-născuți și multe alte teme. E un proiect drag și important pentru mine, ca mamă, și pentru toți părinții!

 

 

Ministrul Muncii: "Pensiile sub 3.000 de lei nu vor fi impozitate, salariul minim va creşte la 500 de euro"

Miercuri, 21 Iunie 2023 11:50

 

Avem Guvern nou, condus de liderul PSD, Marcel Ciolacu, dar şi o mulţime de noutăţi în materie de majorări salariale şi măriri de pensii. Discursul ministrului Muncii, Marius Budăi, sună bine, rămâne de văzut dacă printre atâtea promisiuni vom reuşi să trăim ceva mai bine.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că pensiile mai mici de 3.000 de lei nu vor fi impozitate, iar până în 2025, toți românii cu salariul minim vor câștiga 500 de euro pe lună. În plus, salariul mediu va atinge 1000 de euro. Despre aceste subiecte a vorbit pe larg ministrul Muncii:

Alina Gorghiu va conduce Ministerul Justiţiei cu speranţă: „Nu am lucruri uşor de rezolvat, dar am speranţă”

Marţi, 20 Iunie 2023 22:24

 

Noul ministru al Justiţiei, Alina Gorghiu, a vorbit despre proiectele sale şi ne-a lăsat impresia că nu prea ştie cu ce se mănâncă domeniul în care va activa, deşi are studii în domeniu, fie la universităţi private, fie la universităţi de stat. Avocat de profesie, Gorghiu nu prea a activat, că a prins-o microbul politicii. Deci s-ar putea să poarte o pălărie prea mare.

“Voi merge la voturi, voi merge să susţin iniţiativele ministerului. Chiar luni este un moment important în Senatul României. Va avea loc votul pe un jalon asumat în PNRR - Codul Penal, Codul de Procedură Penală. Ştiţi că au făcut observaţii cei de la Curtea Constituţională, au fost integrate, se află la vot final în Senatul României şi am garanţia că şi în Cameră vor trece cele două iniţiative foarte importante în această sesiune parlamentară. În afară de resursa umană, să ştiţi că e la fel de importantă şi resursa materială”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit Stiripesurse.ro.

 

Alina Gorghiu vrea să îl facă cetățean de onoare pe Cristian Pistol, directorul CNAIR

Luni, 19 Iunie 2023 20:26

 

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, și Cristian Pistol, directorul CNAIR, au verificat sâmbătă, 17 iunie 2023, lucrările de pe secțiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Pitești. Întâlnirea cu reprezentanții constructorului italian Webuild SPA a avut loc în nodul rutier din comuna Bascov, punctul de plecare a autostrăzii din Pitești.

Lucrările pe secțiunea 5 Pitești - Curtea de Argeș au ajuns la un stadiu fizic de peste 35%.

Se reduce vârsta de pensionare pentru o parte din argeșenii zonei Pitești!

Luni, 19 Iunie 2023 13:48

 

Camera Deputaților a adoptat Proiectul Legislativ nr. 155/2023 pentru modificarea art. 65, alin. (5), din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de #pensii.

Proiectul adoptat prevede că pot beneficia de reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani, fără penalizare, persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă - pe o rază de 8 km în jurul localității în care se află situl contaminat - din cauza prelucrării ţiţeiului sulfuros, desulfurarea benzinei, a ţiţeiului parafinos şi neparafinos,

 

 

Vasile Negoescu a fost reales președinte al Organizației Pensionarilor Social Democrați din Argeș!

Luni, 12 Iunie 2023 20:28

 

Organizația de Pensionari a PSD Argeș și-a ales conducerea! Joia trecută a avut loc, la Mioveni, Conferința Județeană a Organizației Pensionarilor Social Democrați Argeș (OPSD).

În urma votului exprimat de către cei peste 150 de delegați prezenți la Conferință, consilierul județean Vasile Negoescu a fost reales în funcția de președinte al OPSD Argeș. În funcțiile de prim-vicepreședinte au fost aleși Ion Matei (consilier local și președinte OPSD Pitești) și Valerică Tănase (secretar tehnic PSD). Ghiorghe Vătășescu a fost reconfirmat în funcția de secretar executiv al OPSD Argeș.

Primăriţa de la Corbi - tot mai aproape de PNL!

Miercuri, 31 Mai 2023 12:08

 

Anca Baciu, primăriţa de la Corbi, dovedeşte că tinereţea face casă bună cu administraţia dacă se împleteşte cu ambiţia şi tenacitatea. Iar calităţile şi rezultatele sale în cei aproape trei ani de mandat au aprins sirenele liberalilor, care o vor pe Anca în echipa lor. Un semnal important e cel dat de Alina Gorghiu, şefa PNL Argeş, care a avut o întâlnire cu primăriţa de la Corbi şi chiar a lăudat-o pe Facebook. Semn că pentru alegerile locale de anul viitor, Anca Baciu ar putea bate palma cu PNL.

 

La ziua PNL-ului, Alina Gorghiu s-a îmbrăcat în negru din cap până-n picioare! S-a asortat cu viitorul partidului?

Miercuri, 31 Mai 2023 10:02

 

Săptămâna trecută s-au împlinit 148 de ani de la înfiinţarea PNL, moment marcat la Vila Florica din Ştefăneşti, în vatra liberalismului. În prezenţa premierului Nicolae Ciucă, şefa Senatului şi a PNL Argeş, Alina Gorghiu, a defilat alături de primarii şi alţi colegi de partid cu stea în frunte.

Nu ştim cum face Alinuţa, dar nu se desparte de negru. La aniversarea PNL a purtat un costum negru, de parcă era la înmormântare. Probabil pentru că partidul e praf în sondaje, că unii îi cântă prohodul...

 

Afaceristul Liviu Nicolae va candida, probabil, la anul, pentru Primăria Valea Iașului

Miercuri, 31 Mai 2023 09:06

 

Liviu Nicolae, președintele filialei din Argeș a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali a preluat conducerea interimară a organizației PNL Valea Iașului, fiind mandatat de Biroul Politic Județean al PNL să reorganizeze echipa locală.

Liviu Nicolae este cunoscut în zona Curtea de Argeș drept un om de afaceri serios, foarte bine ancorat în realitățile economice și un fin observator al vieții politice și administrative.

 

Pagina 8 din 142

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea