Adrian Miuțescu: „Primarii sunt foarte îngrijorați”

Marţi, 15 Noiembrie 2022 10:46

Deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu, e îngrijorat de faptul că întârzie aprobarea bugetului de stat pe anul viitor. Cum Miuțescu e în opoziție, se plânge și se alarmează ca o țață în bătătură.

Invitat la un post local de televiziune, parlamentarul argeșean a declarat:

„Primarii sunt foarte îngrijorați! Rectificarea bugetară trebuia făcută deja, dar cei de la putere nu se înțeleg. Sunt aproape 7 miliarde lei care trebuie acordate pentru compensările la energie. Există mari întârzieri și cu pensiile, e o întreagă dispută și dau vina unii pe alții. E și o competiție, care dă mai mult, dar pensionarii efectiv nu mai fac față cu banii”.

Cu riscul de a se frige, Marcel Ciolacu a anunțat că Mircea Geoană ar putea candida la prezidențiale, din partea PSD!

Marţi, 15 Noiembrie 2022 10:40

Surprize-surprize! Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Mircea Geoană ar putea candida la alegerile prezidențiale din 2024, fiind susținut de social-democrați. Informația e la prima strigare, e încă timp suficient pentru ca Ciolacu să vină cu alt nume. De altfel, recent șeful PSD spunea că fiecare organizație va decide prin vot ce candidat va trimite partidul în lupta pentru Palatul Cotroceni.
Revenind la Mircea Geoană, nu uităm că a fost președintele PSD și chiar a candidat la alegerile prezidențiale, fără succes. Deci aici ar putea fi o bubă atât pentru electoratul de stânga, cât și pentru social-democrați care ar putea refuza un candidat reșapat.

 

Primarul Constantin Iatagan, reconfirmat în funcția de președinte al PSD Șuici

Luni, 14 Noiembrie 2022 11:10

Săptămâna trecută s-au desfășurat Adunările Generale de Alegeri ale organizațiilor locale PSD din comunele Cepari, Șuici și Sălătrucu.

La Cepari a fost ales în funcția de președinte al organizației locale primarul Cristian Ciobanu, la Șuici a fost ales președinte primarul Constantin Iatagan, iar la Sălătrucu a fost ales primarul Nicolae Langer.

La Adunările Generale au participat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, deputatul Simona Bucura Oprescu - secretar executiv al PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, consilierii județeni Narcisa Nicolescu, Bogdan Bălan, Monalisa Ioniță, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Loredana Stancu, precum și Loredana Ilie, președinte TSD Curtea de Argeș.

Adrian Miuțescu se bate pentru bunăstarea românilor! Va ieși cu un ochi vânăt cel puțin…

Miercuri, 09 Noiembrie 2022 08:30

VICTORIE! Deputatul argeșean Adrian Miuțescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care geme de curaj. E de bine, mai ales pentru oamenii care cred că Forța Dreptei și Ludovic Orban vor reuși să treacă de 3% la alegerile viitoare. Bineînțeles, la procentul ăsta pune și Miuțescu umărul încă de pe acum, se laudă că se bate cu dușmanul poporului. Sperăm doar ca după luptă să nu-l ducă colegii cu targa.
Curajul i se trage de la faptul că recent, tătucul Ludovic Orban a fost în Argeș. Să-i spună cineva deputatului că Orban a expirat și că nu mai leșină nimeni după el.

 

Marcel Ciolacu: „Sunt ferm convins că, în anul 2024, Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”

Miercuri, 09 Noiembrie 2022 07:21

PSD schimbă strategia de alegere a candidatului pentru președinția României. Pentru că de la Ion Iliescu, social-democrații nu au mai câștigat funcția de șef al statului, băieții au o altă viziune. Mai mult, șeful partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că e sigur de victorie în 2024. Cu toate acestea, PSD-ul nu vehiculează niciun nume de potențial candidat.
„Nu trebuie să intrăm în jocuri electorale. Românii vor şti cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcţie de cât de mult ne vom implica şi de soluţiile pe care le vom aduce pentru ca România să depăşească această perioadă. Sunt ferm convins că vom reuşi împreună acest lucru şi sunt ferm convins că, în anul 2024, Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga.

Cristian Gentea: „PSD stimulează investițiile în industrie!”

Marţi, 08 Noiembrie 2022 08:20

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, președinte executiv PSD Argeș: Prin Ministerul Economiei, PSD reușește să stimuleze consistent investițiile în industrie! S-a deschis sesiunea de depunere a solicitărilor de grant-uri pentru investiții în industria prelucrătoare.
Sunt 300 de milioane de euro destinate retehnologizării ori investițiilor în linii de producție nepoluante, iar firmele interesate au termen până la 16 decembrie pentru depunerea cererilor.
Vor avea prioritate firmele care contribuie la reducerea dependenței de import.

 

După ce a făcut bășcălie de Viorica Dăncilă, Alina Gorghiu face pe avocatul femeilor din politica românească!

Luni, 07 Noiembrie 2022 14:23

Săptămâna trecută, șefa Senatului și a PNL Argeș, Alina Gorghiu, a fost gazda unui eveniment care i-a adus aplauze la scenă deschisă. Un mare fâs, dacă ne întrebați pe noi. La ce probleme avem, ca nație, Conferința internațională "Femeile parlamentar din România și egalitatea de gen ca angajament național" a venit să-i încânte pe cei cu burțile pline. Altfel, numai de bine! Doar că noi, vulpi bătrâne, ne-am amintit cum o ironiza Alina Gorghiu pe Viorica Dăncilă, pe vremea când cea din urmă era premier al României.
Alina Gorghiu se vaită că România are prea puține femei în Parlament. Ba a mai și declarat la Digi24.ro că e nevoie de mai multe femei în Parlament, că se duce o politică misogină, că femeile sunt marginalizate. Bla, bla, bla…

 

Protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile din Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni

Joi, 03 Noiembrie 2022 08:33

Ion Mînzînă, președintele Consiliul Județean Argeș, și Cristian Pistol, directorul CNAIR, au semnat un protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni. Semnarea protocolului a avut loc în prezența ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.


CNAIR se ocupă de asigurarea finanțării, iar Consiliul Județean Argeș de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, precum și de monitorizarea implementării și a serviciilor executate în cadrul procesului de elaborare a studiului.


Proiectul “Drumului expres Pitești – Mioveni”  va fi depus spre finanțare în perioada de programare 2021 – 2027.   

 

Radu Perianu, la un an de mandat: „La Prefectura Argeș am găsit o echipă foarte bună!”

Miercuri, 02 Noiembrie 2022 11:00

Săptămâna trecută, prefectul Radu Perianu a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, bilanțul activității sale la un an de la preluarea funcției.  Cu această ocazie, prefectul județului Argeș a lăudat echipa pe care a găsit-o în instituție.
„La Instituția Prefectului Județului Argeș am găsit o echipă foarte bună, cu profesioniști, cu oameni care înțeleg să-și îndeplinească activitățile cu seriozitate, iar acest mod l-am evaluat prin prisma avocatului care de regulă este critic la adresa celorlalți și și-ar dori o îmbunătățire cât mai rapidă a situației. Nu a fost cazul la Prefectura Argeș. Sunt niște oameni extrem de bine pregătiți care înțeleg să-și îndeplinească obligațiile de serviciu cu maxim profesionalism.

Primarul Ion Georgescu, reconfirmat în funcția de președinte al PSD Mioveni!

Luni, 31 Octombrie 2022 22:44

Joia trecută a avut loc Conferința de Alegeri a  PSD  Mioveni. Membrii prezenți la Conferință și-au ales conducerea pentru următorii 4 ani, dându-se gir în continuare unei echipe care a făcut și face perfomanță politică și administrativă la Mioveni.  Astfel, primarul  Ion Georgescu a fost reconfirmat în funcția de președinte.  De asemenea, au fost aleși și membrii Biroului de Conducere.
La alegerile de la Mioveni a participat și o echipă puternică a PSD Argeș condusă de către Ion Mînzînă - președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș:

 

Adrian Miuțescu și Emanuel Ѕoare l-au purificat pe Ludovic Orban la Focul lui Ѕumedru

Luni, 31 Octombrie 2022 10:49

 

Ѕăptămâna trecută, președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a venit la Câmpulung Muscel pentru a participa la inaugurarea sediului organizației locale a partidului.

Dar piesa de rezistență a urmat spre seară. Atunci Orban a participat la Focul lui Ѕumedru, unde s-a purificat de toate relele pe care le-a îndurat de la rivalii politici.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu nu se înțeleg pe majorarea pensiilor!

Luni, 31 Octombrie 2022 10:38

#„În România avem şi pensii de 70.000 lei, avem şi pensii de 1.200 - 1.500 lei”

Continuă discuțiile pe tema majorării pensiilor! După ce președintele României, Klaus Iohannis, a ordonat ca pensiile să fie majorate cu 15%, iar premierul Nicolae Ciucă a agreat această variantă. Dar nu sunt bani, strigă șeful PЅD, Marcel Ciolacu. Pentru o majorare cu 15 procente, efortul bugetar e de peste 3 miliarde de euro, ceea ce nu prea își permite bugetul de stat. În acest context, Ciolacu a avansat ideea că pensiile ar putea fi majorate diferențiat.

 

Primarul Nicolae Rachieru, ales în funcția de președinte al PSD Budeasa

Duminică, 30 Octombrie 2022 19:50

Pe 30 octombrie au avut loc Adunările Generale de Alegeri ale organizațiilor locale PSD din comunele Budeasa, Mărăcineni și Micești.

În urma votului exprimat de către membrii prezenți la Adunări, primarul Nicolae Rachieru a fost ales în funcția de președinte al PSD Budeasa, primarul Nicolae Dascălu a fost ales președinte al PSD Mărăcineni, iar Nicolae Olteanu a fost ales președinte al PSD Micești.

AUR începe să piardă organizații în țară. Majoritatea membrilor AUR din Râmnicu Sărat au semnat adeziuni la PUSL

Duminică, 30 Octombrie 2022 19:40

Oamenii de bună credință care au aderat la AUR încep să înțeleagă că acest partid s-a autoizolat și nu va putea niciodată să decidă destinul României.

Astăzi, majoritatea membrilor organizației AUR din Râmnicu Sărat, județul Buzău, au semnat adeziunile la Partidul Umanist Social Liberal (PUSL).

În istoria recentă a mai existat un partid, România Mare, care nu a putut guverna nici cu 40% dintre voturi. Este bine să învățăm din experiențele trecutului.

În acest moment există discuții și cu alte organizații locale ale AUR, care nu au găsit în acest partid ceea ce au sperat, respectiv un partid cu o doctrină națională care să promoveze interesele românilor. De vorbe, nunți-spectacol și promisiuni s-au săturat oamenii.

 

Ajuns la marginea prăpastiei politice, Ionuț Moșteanu se ocupă de trotuare!

Miercuri, 26 Octombrie 2022 11:22

Ce a fost și ce-a ajuns! USR-ul e în moarte clinică! Abia mai respiră pe social-media și se vede că luptă să supraviețuiască în arena politică. Sfârșitul e aproape, iar șeful Cătălin Drulă se chinuie să mai găsească vreun proiecțiel mic de tot pe care l-ar putea promova. „Pușca și cureaua lată”, vorba cântecului! Iar deputatul argeșean Ionuț Moșteanu se implică și el în „Redăm trotuarele pietonilor”. Primii care au reacționat au fost chiar prietenii virtuali ai lui Moșteanu. Proiectul în sine e un fel de frecție la piciorul de lemn, dar USR-ul visează că va salva România.

 

Alina Gorghiu s-a îmbrăcat ca la priveghi la întâlnirea cu preşedintele Senatului francez!

Miercuri, 26 Octombrie 2022 09:05

Săptămâna trecută, şefa Senatului României, Alina Gorghiu, s-a întâlnit cu Gérard Larcher, președintele Senatului Franţei. O întrevedere diplomatică pe care Alina Gorghiu a prezentat-o în cele mai alese cuvinte, pe pagina sa de Facebook. Nici nu se putea altfel, nu? Păcat că s-a îmbrăcat ca la privegi, într-un costum negru, fără nicio pată de culoare. Poate pun băieţii de la PNL Argeş, mână de la mână şi-i plătesc şefei de partid un consultant vestimentar. Uneori nu e important doar să ai funcţii importante, ci şi să ştii ce să faci şi cum să te comporţi în anumite situaţii cheie. Să nu uităm că prin vară, aceeaşi Alina Gorghiu asorta un ceas smart şi pantofi stiletto la un autentic costum popular din Muscel. Deci a mai comis-o şi cu alte ocazii, n-ar fi prima dată...

 

Alegeri interne la PSD Curtea de Argeș. Iată noua echipă!

Marţi, 25 Octombrie 2022 22:19

Joia trecută a avut loc Conferința Municipală a PSD Curtea de Argeș.  În urma votului exprimat de către membrii prezenți la Conferință, primarul Constantin Panțurescu a fost ales în funcția de președinte al PSD Curtea de Argeș.

Viceprimarul Ștefan Dumitrache a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al organizației, iar în funcții de vicepreședinți au fost aleși Ana Răduţu-Babeţ, Marius Deaconu, Viorel Popescu și Răzvan Bădescu. Nicolae Stancu este secretar executiv, iar Biroul Politic Municipal include alți 10 membri.

La eveniment au participat deputații Simona Bucura-Oprescu - secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, consilieri locali și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

Emanuel Soare: „Această coaliție nu va livra nimic!”

Joi, 20 Octombrie 2022 20:52

# Un prieten virtual îi transmite:  „Când ați fost cu Miutescu &company și cu Orban nu v-a interesat că sărăcia este în plină floare”

Da, fostul prefect liberal Emanuel Soare se laudă cu veridicitatea profețiilor sale: ”Am spus-o de la început, această coaliție nu va livra NIMIC”. Un început de opoziție din partea unui politician care a trecut la un partid netestat de alegători.

 

PER Argeș pierde al treilea consilier local la Moșoaia

Joi, 20 Octombrie 2022 08:26

Ghinion de neșansă, Partidul Ecologist Român a pierdut, în urmă cu câteva zile, al treilea ales local de la Moșoaia. Este vorba de avocata Cristina Marinac (foto), care și-a dat demisia din Consiliul Local Moșoaia din motive personale. Moșoienii îi mai votaseră, la alegerile din 2020, pe Mihai Alexandru Lucian (care a fost mult timp președintele PNL Moșoaia, apoi președinte PER) și pe Joltea Mihail. Cei doi au fost excluși, între timp, pentru absențe.

Trei, Doamne, și... niciunul!

Adrian Miuţescu a sărbătorit 1 an de Forţa Dreptei şi ZERO proiecte pentru Argeş!

Miercuri, 19 Octombrie 2022 14:22

Pe 14 octombrie, partidul Forţa Dreptei a sărbătorit un an de la înfiinţare, iar deputatul argeşean Adrian Miuţescu a marcat acest moment printr-o postare pe Facebook, destul de insipidă, am spune noi. Şi că tot a trecut un an, unde sunt câinii cu covrigi în coadă care ni se promiteau, pe vremea când foştii liberali (printre care şi Miuţescu şi Emanuel Soare) dezertau din PNL pentru a-i satisface orgoliile lui Ludovic Orban de a-şi face partid? Cât ne-am străduit, nu am găsit niciun proiect pentru Argeş al partidului Forţa Dreptei. Şi nici la Centru nu s-a produs vreo minune, cu Orban la butoanele acestui partid.

 

 

Pagina 9 din 138

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea