Moşteanu promite centru modern de conferințe, de congrese! Exact ce ne lipsea!

Joi, 30 Mai 2024 13:45

 

# Piteştean: “Ideea asta ți-a venit stând pe vasul wc-ului?”

Deputatul Ionuţ Moşteanu are proiecte uluitoare pentru piteşteni! Candidează, din nou, la fotoliul de primar al Piteştiului şi de data asta face senzaţie. Ne spune că vrea să realizeze un centru modern de conferințe, de congrese, de expoziții. Un vis! Numai că oamenii nu pun b...tul la aiurelilie lui Moşteanu şi i-au scris pe Facebook despre cât de penibil este acest proiect.

 

Lista candidaților PSD pentru primăriile din Argeș

Joi, 30 Mai 2024 10:03

 

Partidul Social Democrat are candidați în toate cele 102 localități ale județului Argeș la alegerile din 9 iunie 2024. Acestora li se adaugă și Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, care candidează pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Argeș.

Lista este următoarea:

1. Pitești - Gentea Cristian

2. Curtea de Argeş - Panțurescu Constantin

3. Câmpulung - Mădulărea Georgel

4. Costeşti - Baicea Ion

5. Mioveni - Costache Aurel

 

 

Alina Gorghiu, către fostul profesor de matematică de la Curtea de Argeş: “Vreau să vă mulţumesc... că cartea s-a făcut cum trebuie…”

Miercuri, 29 Mai 2024 10:59

 

Ministra Justiţiei loveşte din nou! După ce a citit în dicţionarul Ortopedic despre forma de feminin a substantivului “ministru”, de a râs o ţară întreagă, Alina Gorghiu a mai dat una grea limbii române. Şefa liberalilor argeşeni a mers în campanie electorală la Curtea de Argeş, unde s-a întâlnit cu fostul ei profesor de matematică din clasele V-VIII.

 

Un candidat la o primărie din Argeş promite că-şi donează salariul de edil

Miercuri, 29 Mai 2024 10:56

 

Unii dintre candidaţii argeşeni la localele din 9 iunie se întrec în promisiuni de tot felul. Se promit drumuri asfaltate, cabinete medicale, vouchere pentru bebeluşi. Dar are PNL-ul un candidat care-i întrece pe toţi! Culmea, este un candidat care ştie că nu are şanse de reuşită şi chiar a notat pe Facebook despre faptul că şansa lui ar fi să nu mai candideze primarul în funcţie. Chiar am scris despre asta la un moment dat.

La Coşeşti, liberalul Sebastian Mihalcsak vrea să fie primar, dar edilul Nicolae Pană îi încurcă planurile. Şi tocmai din acest motiv, liberalul spune că îşi va dona salariul o lună pe fiecare an, alături de consilierii locali de la PNL, crezând că-i va convinge pe oameni de bunele sale intenţii.

 

 

La Moșoaia, PNL încearcă rocada între primar și viceprimar

Miercuri, 29 Mai 2024 08:32

 

# În atenția autorităților responsabile: loc de joacă pentru copii DEGRADAT ȘI PERICULOS!

La Moșoaia, administrația locală PNL încearcă o rocadă, ca la șah, între primarul Necula și viceprimarul Frântură. Adică încearcă să îl scoată, anul acesta, primar pe Frântură, iar pe Necula viceprimar. Și se laudă cu realizările din acest mandat, însă nouă nu ni se par atât de multe. Unul din obiectivele mult-trâmbițate, la categoria ”realizări”, este zona de agrement de la Hințești. Administrația actuală se laudă cu realizarea, mulți locuitori – dar și actuali contra-candidați – critică execuția și întreținerea, ca fiind defectuoase. Cum să fie? Parcă varianta a doua ar fi corectă...

 

Amintiri din trecut cu Emanuel Soare: „Contractul de executare a fost semnat la Prefectura Argeș, când eram prefect…”

Miercuri, 29 Mai 2024 08:28

 

Alianţa Dreapta Unită (USR, PMP, Forţa Dreptei) vrea să răsară Soare(le) la Consiliul Judeţean Argeş! Dar e greu! Nu uităm că acelaşi Emanuel Soare a mai candidat şi în 2020 şi l-a bătut Mînzînă la fundul gol. Cu discursuri răsuflate, cu realizări politice spre zero, dar cu ceva amintiri despre vremea când conducea Prefectura Argeş, aşa vrea Soare să-şi convingă electoratul.

Acum, în campanie, şi-a amintit că datorită lui, ca fost prefect, s-a semnat contractul de executare al tronsonului 5 Pitești-Curtea de Argeș, al autostrăzii Pitești-Sibiu. Să-i spună cineva lui Soare că respectivele documente s-ar fi semnat indiferent cine era prefectul Argeşului…

 

 

Alina Gorghiu recunoaște că Primăria Pitești face treabă bună

Joi, 23 Mai 2024 08:47

 

Supărare mare și critică și mai mare că nu mai sunt narcise la Negrași. S-a dus Alina Gorghiu acolo să constate. Așa e, nu zice nimeni că nu e așa. Narcisele care înfloreau întotdeauna în mai, anul acesta s-au grăbit să înflorească în aprilie. Ca niciodată. Însă clima este ca niciodată, dar doamna Gorghiu e minisru la Justiție, nu la Mediu. Și a făcut doamna un live ca să povestească asta. Lângă un strat frumos de panseluțe, la Pitești.

 

Florin Frătică bate, în continuare, câmpii(ile) din Căteasca

Joi, 23 Mai 2024 08:45

 

# Frătică: ”Dacă ne mutam la Predeal, candidam la Predeal!...”

Frătică nu se lasă și lovește din ce în ce mai dur. Recentul intrat în H(AUR), după o perioadă petrecută la PDL, apoi la PAM, apoi la PMP, insistă cu ceva aberații, din nou, de data aceasta la televizor. Invitat la o emisiune la Antena 3 Pitești, a afirmat că, după plecarea sa din Bradu, mutat fiind la București, ”...am primit foarte multe oferte, să rămân acolo (la București, n.r.), să lucrez la diferite ministere, în diferite companii mari... am refuzat!” Bravo domnul Frătică, ați refuzat ministerele... Apoi, din nou, o lovitură puternică... sub centură (nu sub centura de box, ci sub centura rutieră): ”... și ne-am mutat în Căteasca... dacă ne mutam în Predeal, candidam la Predeal!”

Unele bârfe spun că, ascultând declarația plină de emfază a lu domnu Frătică, primarii din București, Cluj, Constanța și Iași au scăpat un oftat de ușurare. Dacă se muta omul acolo, era belea, ce să mai!...

 

 

Coteț țopăie, fără elan, prin televiziunile naționale

Miercuri, 22 Mai 2024 20:48

 

Mihai Coteț a simțit că este un om politic prea mare pentru televiziunile și presa locală, așa încât a atacat, cu pieptul înainte, o televiziune națională.

La Realitatea TV, Coteț a reușit să convingă, din nou, că nu prea știe ce spune. Emisiunea a fost presărată cu mai multe momente funny. Realizatoarea, Anca Alexandrescu, la un moment dat, l-a întrebat ce îl recomandă pentru această... POZIȚIE. Nici o problemă, domnul Coteț a explicat ce îl recomandă: ”... cred că pot reprezenta politicianul diferit de ceea ce a fost până acum...”

 

În 20 de localități din Argeș, lupta pentru primărie se dă doar între PSD și PNL

Marţi, 21 Mai 2024 11:42

 

În toate localitățile din Argeș sunt cel puțin câte doi candidați pentru fotoliul de primar. PSD și PNL sunt singurele partide din județ care au candidați în toate cele 102 localități. A fost evitată astfel situația din comuna Voineasa, din județul Olt, în care primarul PSD aflat în funcție candidează de unul singur pentru un nou mandat, nefiind depuse candidaturi de la alte partide nici măcar pentru Consiliul Local.

Revenind la județul Argeș, precizăm că în 20 de localități lupta pentru primărie se dă doar între PSD și PNL, după cum urmează:

1. Albești de Muscel – Corinel Țigău (PSD) și Cătălin Manta (PNL)

2. Albota – Ion Dumitru (PSD) și Roland Florian Dumitru (PNL)

3. Berevoești – Ionel Mazilu (PSD) și Gheorghe Busuioc (PNL)

4. Bughea de Sus – Ion Șain (PSD) și Nicolae Tarbă (PNL)

5. Cicănești – Gheorghe Boian (PSD) și Ion Ionescu (PNL)

 

 

Șapte argeșeni luptă pentru președinția Consiliului Județean. Listele de consilieri județeni

Joi, 16 Mai 2024 08:26

 

 

Șapte argeșeni, de la tot atâtea formațiuni politice, au intrat în lupta pentru câștigarea funcției de președinte al Consiliului Județean Argeș, la alegerile care vor avea loc în data de 9 iunie 2024. În continuare vă prezentam candidații partidelor politice pentru funcțiile de președinte al CJ Argeș și de consilier județean. Trei dintre candidații pentru conducerea administrației județene se reîntâlnesc în această postură pentru a doua oară consecutiv, luând parte și la alegerile din 2020. Este vorba de Ion Cornel Lazăr, Emanuel Soare și Ion Mînzînă, cel care a și obținut funcția de președinte la alegerile trecute, obținând și majoritate în CJ Argeș. Tot el este și marele favorit la alegerile din luna iunie, conform sondajelor.

 

După ce şi-a rupt picioarele la pas prin Argeş, Alina Gorghiu a citit şi dicţionarul “ORTOPEDIC” al Limbii Române!

Miercuri, 15 Mai 2024 11:02

 

Alina Gorghiu, ministra Justiţiei şi şefa PNL Argeş, se pricepe de minune şi la limba română, dar şi la medicină. Şi-o spune cu gura plină ca să audă tot poporu’, că tot e campanie electorală şi a te face de râs la nivel national, e chiar ceva obişnuit. Ei bine, vă spunem că săptămâna trecută, la radio, Gorghiu s-a lăudat că există formă de feminin pentru substantivul “ministră”. De parcă Alinuţa ar lucra la Institutul Naţional de Lingvistică “Iorgu Iordan”… Şi asta nu e tot! Şefa PNL Argeş a spus că această formă “ministră” se află notată în Dicţionarul ORTOPEDIC.

 

Șase candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Pitești. Listele pentru Consiliul Local

Miercuri, 15 Mai 2024 08:33

 

Lupta pentru Primăria Pitești a adus în arena alegerilor din acest an doar șase candidați. Numărul este semnificativ mai mic comparativ cu cel de la alegerile locale din 2020 când au fost treisprezece persoane interesate de fotoliul de primar al municipiului. Doar doi dintre actualii candidați au participat și la alegerile trecute, Ionuț Moșteanu și Cristian Gentea, ultimul dintre ei obținând primul mandat de primar. De altfel, pe lista de consilieri locali ai lui Gentea se află și Dănuț Dinu sau Cristian Popescu, doi dintre foștii săi contracandidați la Primăria Pitești, dovadă că proiectele derulate în ultimii patru ani au reușit să îi convingă să i se alăture. Conform sondajelor, Cristian Gentea este favorit să obțină un nou mandat de primar.

 

Argeşeanul Cătălin Cîrstoiu, despre cum a fost ales candidat la Primăria Bucureşti: „A fost o discuție lungă la Spitalul Universitar…”

Marţi, 14 Mai 2024 09:04

 

Medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu (managerul Spitalului Universitar din Bucureşti şi rectorul UMF Bucureşti) a dezvăluit cum a fost ales să candideze la Primăria Capitalei, din partea Alianţei PNL-PSD. Între timp, Cîrstoiu a fost retras din cursa electorală, graţie unui scandal de integritate, dar a vorbit la Gândul live, despre cum a fost ales să candideze pentru funcţia de primar general al Bucureştiului.

 

 

Președintele CJ Argeș a semnat cel mai mare contract de modernizare a infrastructurii rutiere din Regiunea Sud – Muntenia

Joi, 09 Mai 2024 16:02

Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, și Liviu Mușat, directorul general al ADR Sud – Muntenia, au semnat joi, 9 mai 2024, cel mai mare contract de modernizare a infrastructurii rutiere din Regiunea Sud – Muntenia.

Este vorba de contractul de finanțare pentru proiectul ,,Modernizarea DJ 679: Păduroiu (DN67B) - Lipia – Popești - Lunca Corbului – Pădureți – Ciești - Fâlfani - Cotmeana - Malu - Bârla -  Lim. Jud. Olt, L=47,670km”,  din  noul exercițiu financiar european.

În lungime de 48 km, DJ 679 va fi modernizat pe fonduri europene, fiind contractul de finanţare cu cea mai mare valoare din istoria Regiunii Sud-Muntenia pentru modernizarea drumurilor judeţene din Argeş.

Ion Mînzînă: „S-au finalizat lucrările de modernizare a DJ703B Costești – Pădureți”

Marţi, 07 Mai 2024 15:30

 

Lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean 703B Costești - Pădureți au fost finalizate! Proiectul a fost inițiat de Consiliul Județean Argeș și a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare “Anghel Saligny”. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a mers pe acest drum împreună cu primarul Ion Baicea pentru a vedea la fața locului cum se prezintă acesta la finalizarea investiției.

„DJ703B are o lungime de 10,312 km și este legătura dintre Costești, Pădureți și Lunca Corbului. Modernizarea acestui drum a fost o lucrare completă, complexă, care a necesitat un efort deosebit atât din partea Consiliului Județean, cât și din partea Guvernului României, prin programul PNDL 3 “Anghel Saligny”. Este, dacă vreți, un vis mai vechi al locuitorilor din comunele Lunca Corbului, Stolnici și Bârla de a avea o legătură directă cu Costeștiul la care sunt arondați. Îl felicit pe primarul Ion Baicea pentru proiectele realizate și pentru munca în folosul orașului și locuitorilor săi. Facem echipă pentru dezvoltarea județului Argeș și a orașului Costești”, a precizat Ion Mînzînă.

 

Ionuț Moșteanu se visează primar al Piteștiului. Chiar visează!...

Joi, 02 Mai 2024 12:23

 

Ionuț Moșteanu, persoană văzută destul de rar prin urbe, se visează primar al Piteștiului. În fața colegilor de partid, acesta a debitat minuni pe care nici el, probabil, nu le-a crezut: ”Piteștiul este un oraș de oameni.... care au abandonat administrația și politica...”, sau ”...mă uit cum trec toate oportunitățile pe lângă orașul acesta...”, sau ”mă uit cum primarul nu a făcut nimic din ce a promis în 2020...” Sigur, e campanie electorală, candidații trebuie să își dea cu toporul în cap unii altora.

 

Deputatul argeşean Daniel Constantin, acum preşedinte PNL Teleorman, susţine la şefia CJ un candidat cu bube în cap

Joi, 02 Mai 2024 11:53

 

Deputatul Daniel Constantin şi-a făcut bagajele şi a plecat din Argeş. După ce în 2020 le-a fost băgat pe gât liberalilor argeşeni pentru parlamentare, în 2024, şeful Nicolae Ciucă i-a găsit loc în judeţul Teleorman, unde l-a uns preşedinte interimar al organizaţiei judeţene. Aici are asigurat locul 1 la deputaţi pe lista pentru alegerile parlamentare. Cum a muncit pentru Argeş aşa va munci şi pentru Teleorman, bineînţeles.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, dăduse ordin pe unitate ca toţi preşedinţii de organizaţii judeţene să candideze pentru şefia CJ-urilor. Dar unii s-au fofilat şi preferă posturi pe parlamentar pentru că merg la sigur. E cazul Alinei Gorghiu, la Argeş, dar şi al lui Daniel Constantin la Teleorman. Probabil ca ei sunt mulţi alţi în acest partid.

 

 

Liberalul Iani Popa a ajuns la Consiliul Concurenţei

Miercuri, 01 Mai 2024 13:26

 

# Secretar de stat, însă... s-a mișcat!

Liberalul argeşean, Iani Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a ajuns pe un post călduţ la Consiliul Concurenței. Săptămâna trecută, parlamentarii au votat candidaţii propuşi de PSD, PNL, UDMR şi premierul Marcel Ciolacu pentru posturile vacante din plenul Consiliului Concurenţei.

Pe listă se regăseşte şi liberalul Iani Popa, care a depus jurământul în fața Parlamentului şi iată că a reuşit o nouă aroganţă. A pus mâna pe un post nou-nouţ, graţie carnetului de partid.

 

Fosta primăriță din Ștefănești, mesaj furibund pentru localnicii din… Rătești: „Rupeți lanțurile sclaviei și alegeți să fiți liberi!”

Miercuri, 01 Mai 2024 11:53

 

 

A înnebunit țara. Primarii vechi își lasă, în loc, copiii, ca domnitorii din vechime. Că alții mai buni nu s-au găsit, zic ei. Alții, precum foștii primari din Bradu , Florin Frătică, și fosta primăriță din Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, candidează în alte localități. Că au observat, de fapt, că în localitățile lor nu mai au șanse. Frătică încearcă, acum, la Căteasca, altă comună cu buget mare. Poate merge. Ioana Jenica, mai fără pretenții, își joacă șansele la Rătești, că la Ștefănești e ocupat. Recent, doamna fostă primăriță a lansat, pe net, un text demn de un film de groază, cu expresii precum: ”rupeți lanțurile sclaviei și alegeți să fiți liberi”, sau ”astăzi suntem pe tobogan, sau poate chiar în ghenă”.

 

 

Pagina 2 din 143

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea