Ion Georgescu, mesaj pentru locuitorii din Mioveni: „Voi reveni, în curând, cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului!

Luni, 11 Martie 2024 15:28

 

După cinci luni de absență din spațiul public, în care o bună perioadă a fost în arest preventiv, Ion Georgescu, primarul suspendat de la Mioveni, a transmis un prim mesaj locuitorilor. Fără să anunțe în mod cert dacă va dori să candideze pentru un nou mandat de primar, asta și dacă situația i-o va permite, din mesajul transmis reiese că nu va sta departe de scena publică și că va avea un cuvânt important de spus la alegerile care urmează.

 

După eşecul de la PNL Argeş, Florin Călinescu va candida, în 2024, susţinut de un partid politic surpriză

Vineri, 08 Martie 2024 06:54

 

În anul 2008, actorul Florin Călinescu intra în PNL Argeş de mână cu Adrian Miuţescu. A candidat la Senat uninominal, dar a pierdut la redistribuire, în favoarea unui alt coleg de breaslă, actorul Mircea Diaconu. La scurt timp, a plecat din partid cu mare scandal, fiind acuzat de liberalii piteşteni că nu şi-a plătit cotizaţia. Recent, Călinescu a anunţat pe pagina sa de socializare că va candida în 2024, fără a dezvălui numele partidului.

Legătura actorului cu Argeşul este casa de la Băbana, unde Călinescu vine cu regularitate. Cu toate acestea, sunt slabe şanse ca acesta să candideze în Argeş.

 

 

Deputatul Nicolae Georgescu, unul dintre inițiatorii proiectului de lege care interzice vânzarea țigărilor electronice către minori

Joi, 07 Martie 2024 07:55

 

Proiectul de lege care interzice vânzarea către minori a ţigărilor electronice a fost adoptat, săptămâna trecută, cu majoritate de voturi, de plenul Camerei Deputaţilor. Printre parlamentarii care au fost inițiatori ai proiectului se află Nicolae Georgescu, Aurel Bălășoiu, Remus Mihalcea sau Nicolae Pavelescu.

„PSD este partidul care a găsit voința să inițieze și să adopte interzicerea fumatului în spații publice închise în anul 2016. Am avut de combătut atunci atacuri dure din partea industriei în domeniu, dar nu ne-am lăsat. Opt ani mai târziu, tot PSD a găsit de cuviință să acționeze în vederea reducerii expunerii copiilor și tinerilor la produsele de tutun plasate în dispozitive electronice”, a precizat deputatul argeșean Nicolae Georgescu.

 

Simona Bucura-Oprescu ar putea ocupa un loc eligibil pe lista de europarlamentare

Miercuri, 06 Martie 2024 20:57

 

PSD Argeş ar putea avea un reprezentant de seamă în Parlamentul European. Numele ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, este vehiculat pentru o candidatură la alegerile europarlamentare din acest an.

Bucura ar putea ocupa un post eligibil, potrivit Ştiripesurse.ro. De menţionat, PNL şi PSD nu au terminat negocierile pentru posturile de eurodeputat.

 

 

 

ADIO şi n-am cuvinte! Alina Gorghiu va fi schimbată din funcţia de ministru al Justiţiei!

Marţi, 05 Martie 2024 11:11

 

Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, are zilele numărate în fruntea Ministerului Justiţiei. Se aude pe la Bucureşti că Gorghiu şi alţi miniştri liberali şi social-democraţi vor fi remaniaţi pentru a candida la alegerile locale sau europarlamentare din această vară.

Alina Gorghiu vrea un post de eurodeputat, deci va renunţa la funcţia de ministru al Justiţiei, deşi joacă rol de mare apărător al dreptăţii şi ai zice că ţine la Justiţie ca la ochii din cap.

După ce a fost parlamentar de Bucureşti şi de Timiş, Gorghiu vrea la Bruxelles.

 

Oliver Bucur este candidatul partidului Forța Dreptei la Valea Iașului

Luni, 04 Martie 2024 14:20

 

La Valea Iașului s-a înființat organizația locală a Partidului Forța Dreptei. În prezența deputatului Adrian Miuțescu, vicepreședinte la nivel național al Forței Dreptei și a președintelui organizației județene a partidului, Emanuel Soare, s-au stabilit principalele obiective și strategii ale formațiunii la nivel local. Președintele interimar, Oliver Bucur, a prezentat echipa biroului permanent local și, de asemenea, a dezvăluit parte din strategia de popularizare a Forței Dreptei și a acțiunilor partidului la nivelul comunei Valea Iașului.

 

 

Ion Mînzînă: „Punem sănătatea argeșenilor pe primul loc!”

Sâmbătă, 02 Martie 2024 18:01

Sistemul de sănătate din județul Argeș se schimbă radical, odată cu investițiile cu fonduri europene, guvernamentale și județene pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Spitalelor de Urgență și de Pediatrie din Pitești. Consiliul Județean Argeș a aprobat și Devizul general actualizat și indicatorii tehnico-economici pentru un alt obiectiv important, respectiv construcția unui Laborator de radioterapie.

În urma acestei investiții, argeșenii bolnavi de cancer vor putea face tratament în Pitești și nu vor mai fi nevoiți să facă naveta în București sau alte zone ale țării. Valoarea proiectului - finanțat prin PNRR - este de 99.465.040 de lei cu TVA.

Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural, ar putea fi candidatul PNL la Primăria Mioveni

Joi, 29 Februarie 2024 10:36

 

PNL se pesedizează din nou. După trecerea la liberali a pesediștilor Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură si Arte Argeș, și Ion Pîrnuță, viceprimarul comunei Rucăr, de această dată PNL Argeș ia un membru important din organizația PSD Mioveni. Și e doar începutul!

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, s-a alăturat echipei PNL Argeș și va fi, cel mai probabil, candidatul liberalilor la primărie.

 

Alina Gorghiu nu s-a întâlnit degeaba cu japonezii. E lăudată de ”simpatizanți” pe facebook

Joi, 29 Februarie 2024 07:55

 

Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, a fost plecată în Japonia. A mers pe banii noştri, deoarece a fost o vizită oficială şi, deşi s-a lăudat pe contul de socializare că a semnat nu ştiu ce parteneriat, Gorghiu s-a întors acasă la fel de nevinovată precum a plecat. N-au reuşit japonezii, cu toată cultura lor de profesori în bune maniere, s-o facă şi pe şefa PNL Argeş să se comporte altfel.

Conduita Alinei Gorghiu e tare adulată la PNL Argeş, căci pe băieţi nu-i deranjează să fie conduşi așa. Nu mai vorbesc de Ministerul Justiţiei, pe care Alinuţa îl conduce... destul mult pe Facebook.

 

Candidatul PNL la Primăria Albota nu știe câte sate are comuna!

Miercuri, 28 Februarie 2024 12:06

 

Vin alegerile. În vara acestui an, pe 10 iunie, cetățenii își vor exprima opțiunile electorale atât pentru Parlamentul European, cât și pentru aleșii locali. Imediat au început să apară, pe la televizoare sau în mediul virtual, viteji cu pieptul dezgolit care să promită că se vor bate cu dușmanii cei răi. Candidatul PNL de la Albota este unul din acești flăcăi, care știe cu cine trebuie să se bată, însă nu prea știe pentru ce. Mai exact, nu își cunoaște propria comună, cea pe care dorește să o conducă...

 

 

Argeşean, către Ionuţ Moşteanu: “Râde ciob de oală spartă”

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:56

 

Deputatul Ionuţ Moşteanu (foto) se luptă eroic, pe Facebook, să arate cu degetul spre coaliţia de guvernare, ba chiar face mişto de PNL şi PSD pe tema alianţei la alegerile de anul acesta. Moşteanu uită că USR-ul s-a aliat cu două partide care n-ar fi trecut singure pragul electoral de 5%. De ce? Ca să nu ia o bătaie istorică. Astfel a ieşit Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, care speră să scoată câteva mandate în 2024.

Şi în timp ce Moşteanu face pe cocoşul, prietenii virtuali l-au taxat frumuşel, ceea ce ne place la nebunie, că atâta aroganţă are Moşteanu, de zici e şef la NASA. Poate se mai smereşte şi el, că nu se ştie dacă mai iese deputat anul ăsta.

 

Ion Mînzînă: "Încep lucrările la Gara Regală din Curtea de Argeș"

Miercuri, 28 Februarie 2024 08:40

Noi vești bune pentru infrastructura de transport din judeţ! Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunță că investiția de reparații capitale și modernizare a clădirii Gării Regale din Curtea de Argeș începe în până la jumătatea lunii aprilie.

Proiectul tehnic va fi gata cel târziu pe la finalul lunii martie.

 

Medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitalei!

Miercuri, 28 Februarie 2024 07:54

 

Apar nume noi în cursa pentru alegerile locale din vara acestui an. De exemplu, se vehiculează că medicul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului prefect de Argeş, Ion Cîrstoiu, ar putea candida la Primăria Capitelei, fiind susţinut de PSD şi PNL.

Cîrstoiu (50 de ani), care, în prezent, este manager al Spitalului Universitar de Urgență București, ar putea candida ca independent, iar numele său a fost inclus într-un sondaj de opinie pentru a testa şansele sale în cursa electorală., potrivit G4Media.ro. Cîrstoiu este șeful Secției Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila” din București. Tatăl său este Ion Cîrstoiu, fost prefect de Argeş, dar şi fost deputat PDL.

 

Ion Mînzînă: „Rezultatele sunt evidente”

Miercuri, 28 Februarie 2024 07:31

 

Pe 23 feburarie a avut loc la Stâlpeni o întâlnire zonală a Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD). S-a discutat despre calendarul activităților din acest an, pregătirea alegerilor și despre rezultatele guvernării PSD, în principal despre reforma sistemului de pensii, dar și despre obiectivele pe termen scurt, mediu și lung.

„Rezultatele sunt evidente: când PSD a fost la guvernare s-a trăit mai bine în România, iar în Argeș avem printre cele mai bune rezultate din istorie din punct de vedere al investițiilor pentru dezvoltare. Trebuie să ne mobilizăm și să continuăm buna guvernare și în acest an complicat pentru România. Împreună mergem către victorie!”, a declarat președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

 

 

Cătălin Teodorescu: ”Vreau să fac un anunț funerar... PNL a murit!”

Marţi, 27 Februarie 2024 12:17

 

Comasarea alegerilor și candidaturile comune ale PNL și PSD din vară, au fost o serie de acțiuni decise de teamă, în opinia celor de la AUR. Pentru asigurarea unui scor mai bun în fața altor partide politice, au declarat, săptămâna trecută, la conferința de presă, cei doi reprezentanți AUR, Bogdan Velcescu și Cătălin Teodorescu.

„Cu durere în suflet, vreau să fac un anunț funerar. Începând de ieri, PNL a murit. Mă gândesc, în județul Argeș, de unde sunt Brătienii, pe care cu toții i-am aclamat și sărbătorit, cât de tare vor fi de înghesuiți în mormânt de către Partidul Național Liberal. În urma comasării, este clar că PNL nu mai există. Au ales acest drum de teama Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

 

Iani Popa şi-a făcut viză de flotant politic în Argeş!

Marţi, 27 Februarie 2024 11:43

 

Scriam, în ediţia de săptămâna trecută, că liberalul Iani Popa a fost văzut în Argeş după luni de zile de absenţă. De fapt, după ani de stat la stat prin funcţii cheie, Popa e hotărât să dormiteze într-un scaun călduţ pe la Bucureşti şi pentru următorii patru ani. Dar pentru asta, trebuie să caşte gura pe la evenimentele PNL Argeş, alături de şefa Alina Gorghiu.

Aşa că Iani Popa a ajuns şi la Căteasca, unde liberalii şi-au lansat candidatul la primărie. Am fi curioşi să aflăm de câte ori a aterizat Popa prin Căteasca sau prin orice altă comună din Argeş, în ultimii ani. Dar, anul ăsta, Iani rupe judeţul. Iar faza cu viza de flotant în Argeş, vine de la faptul că Iani Popa a luptat ba pe la Constanţa, ba pe la Bucureşti, deşi în trecut a fost prefect de Argeş şi chiar senator de Argeş şi piteştean în toată regula. Iar dacă acum tot vine aşa des prin Argeş…

 

 

Ludovic Orban - cu mâna întinsă la USR şi PMP! Dar Miuţescu salvează Argeşul!

Miercuri, 21 Februarie 2024 10:54

 

“Dacă tăceai, filosof rămâneai!” Asta i-am spune lui Ludovic Orban, după declaraţia de săptămâna trecută în care a recunoscut că-i roagă pe USR-işti şi pe PMP-işti să se alieze pentru a participa împreună la toate alegerile din 2024. Totuşi, înţelegerea e doar pentru europarlamentare, deci aproape nimic pentru Forţa Dreptei.

Între timp, deputatul Adrian Miuţescu, un fel de copil de mingi al lui Orban, mimează că ar salva Argeşul de PNL şi PSD. Declaraţiile parlamentarului argeşean sunt cât se poate de belicoase, dar uite că însuşi Orban a recunoscut că nu e nicio minune această alianţă politică.

 

A înnebunit lupul! De Ziua îndrăgostiţilor, ministra Justiţiei a trimis un mesaj penibil!

Luni, 19 Februarie 2024 13:56

 

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, şefa Justiţiei, Alina Gorghiu, s-a îmbrăcat frumos, şi-a tras un şirag de perle şi un inel cât nuca, la care a asortat o rochie cu motive geometrice şi ne-a rupt cu un discurs de tot râsul. De altfel, demn de ministrul Justiţiei anului 2024.

Gorghiu le-a urat prietenilor de pe Facebook, “La mulţi ani!” şi apoi a povestit cum un fugar l-a înjunghiat pe amantul iubitei şi a fugit peste hotare ca să scape de închisoare. Ce să spunem? Super mesaj de Valentine’s Day! Bravo, Alinuţo! Aşa discurs n-am auzit în viaţa noastră, dar îi mulţumim lui Dumnezeu că suntem contemporani cu tine…

Ce Brătieni? Alina Gorghiu şi gaşca de la PNL Argeş sunt top!

 

 

Ion Popa a revenit în Argeş la braţul lui Rareş Bogdan! La cum arată în poze, zici că l-au dus legat

Luni, 19 Februarie 2024 12:53

 

Recent, în sudul Argeşului a aterizat europarlamentarul Rareş Bogdan. Da, da, nenea ăla care a promis că desfiinţează pensiile speciale în 30 de zile… Şi-au trecut de atunci câţiva ani. Dar astea sunt detalii… Important de reţinut, Rareş Bogdan a ajuns în judeţul nostru ca să lanseze candidaţii PNL la primările din Costeşti şi Albota.

Alături i-au fost ministra Justiţiei, Alina Gorghiu şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Iani Popa, argeşeanul care n-a mai văzut Argeşul la culoare de luni de zile, dar care se implică în campania electorală pentru că mai vrea un post pe undeva.

 

Liberalii argeșeni, prin vocea Alinei Gorghiu, bat câmpii (și dealurile) din zona Pitești!

Marţi, 13 Februarie 2024 11:42

 

Liberalii s-au mai liniștit cu amplasarea celor patru poduri peste râul Argeș, în Pitești, despre care habar nu aveau. Nici unde ar putea fi puse, nici ce ar putea face cu ele, nici care ar fi costurile. Patru poduri (doi cai frumoși)! Dacă, însă, această intoxicare de campanie electorală ar putea fi considerată o simplă petardă, veți vedea, mai jos, o adevărată bombă! Lansată chiar de șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu. Rar mi-a fost dat să citesc atâtea aberații în doar câteva rânduri. Iată-le:

 

 

Pagina 3 din 141

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea