Autoritățile de la Mioveni au demarat o campanie de ajutorare pentru gălăţenii afectaţi de inundaţii!!!

Luni, 16 Septembrie 2013 12:26

Autoritățile din orașul Mioveni  vin  în sprijinul oamenilor afectaţi de inundaţiile din judeţul Galaţi prin strângerea de ajutoare, acestea urmând să fie trimise în cel mai scurt timp. Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, face apel la populatie să se alăture demersului, donând haine sau alimente non-perisabile.
Toţi cei care doresc să vină în ajutorul galatenilor sunt aşteptaţi  la sediul Primariei orasului Mioveni,  unde vor fi colectate donaţiile in fiecare zi, incluziv sambata si duminica non-stop. Relatii suplimentare la telefonele 0348/455.990; 0730.444.999.

Școala Castelul Piraților

Luni, 16 Septembrie 2013 12:24

# MOTO: AM FOST, SUNTEM ŞI VOM RĂMÂNE CEI MAI BUNI!  # Performanţele şcolare ale copiilor care ne-au trecut pragul sunt cele care ne recomandă. ŞCOALA PRIMARĂ şi GRĂDINIŢA CASTELUL PIRAŢILOR, anunță cu bucurie deschiderea noului an şcolar. Luni, 16 septembrie 2013, clopoţelul va răsuna zglobiu pe holurile unităţii, chemându-i din nou pe aceia care, cu suflet curat şi zâmbet inocent, au umblat hai-hui pe cărările vacanţei mari. Emoţia regăsirii colegilor şi a doamnei învățătoare va lumina chipurile elevilor, aşa cum s-a întamplat la începutul fiecărui an şcolar. La festivitatea de

 

Cupa Orașului Mioveni la Darts

Luni, 16 Septembrie 2013 12:15

# Evenimentul este susținut de Centrul Cultural Mioveni. Orașul Mioveni, Centrul Cultural, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia și Federația de Darts din România în parteneriat cu Clubul Sportiv Darts Mioveni, organizează sâmbătă, 14 septembrie 2013 ”Cupa Orașului Mioveni la Darts”-ediția a III-a, unde vor participa jucători din cadrul cluburilor sportive cu profil darts din întreaga țară. Concursul reprezintă deschiderea Campionatului Național de Darts 2013-2014, fiind acordate puncte pentru cupă de categoria I (detalii pe www.dartsclubmioveni.ro sau www.federatiedarts.ro).
Înscrierile vor avea loc de la ora 10.00,în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, iar jocurile vor începe de la ora 11.00. 
Vor fi acordate premii primelor 8 locuri la concursul feminin și primilor 32 de jucători la concursul masculin. La această ediție se asteaptă o participare de peste 100 jucători.

Cușca vine la Pitești

Luni, 16 Septembrie 2013 12:14

RXF - 07, cel mai important eveniment de MMA (arte marţiale mixte) din România, va avea loc în data de 27 septembrie 2013, începând cu ora 19:00, la Sala Sporturilor din Piteşti. Romanian Extreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA, ajungând deja la cea de-a şaptea gală la nivel naţional. Piteştiul este al patrulea mare oraş al României, după Târgovişte, Sibiu şi Braşov, care va avea parte anul acesta de o seară incendiară cu cei mai duri şi compleţi luptători care au călcat vreodată în cuşca RXF.

 

Universitatea din Piteşti prelungește programul pentru înscrieri în primul an de curs

Luni, 16 Septembrie 2013 12:11

Universitatea din Piteşti vine în sprijinul tinerilor absolvenţi de liceu şi a celor care doresc să parcurgă un program de studii universitare,  prelungind perioada de înscriere. Candidaţii pot aplica până în data de 26 septembrie 2013, la toate programele de studii de licenţă şi masterat.

Avocata Iunker mușcă mâna popilor care au hrănit-o atâția ani

Luni, 16 Septembrie 2013 12:07

Una dintre avocatele controversate din Baroul Argeș, pentru maniera în care înțelege să-și facă meseria, Corina Iunker, fostă avocată a preoților de la Curtea de Argeș, mușcă mâna care a hrănit-o atâția ani. Adusă printre popi de către și mai controversatul fost stareț la Trivale, Gherasim Nicuț, avocata a fost desemnată să reprezinte arhiepsicopia în acest proces de către fostul vicar, Nicolae Brânzea. După ce le-a reprezentat oamenilor Bisericii, în instanță, interesele în litigiul cu Muzeul Municipal, și nu numai, legat de paternitatea Bisericii Domnești, avocata a trecut acum de partea cealaltă a baricadei.

 

Prima ediție a ETG SummerFest, un real succes

Luni, 09 Septembrie 2013 12:54

Sâmbătă, 31 august 2013 începând cu ora 11, în parcarea de lângă Parcul Ștrand din Pitești, a avut loc ETG SummerFest - eveniment organizat de către Euro Tehno Group dealer Volkswagen, Audi și SEAT, în colaborare cu Primăria Municipiului Pitești. Această primă ediție a evenimentului ETG SummerFest a cuprins un concurs de îndemânare/accelerare auto cronometrat și un concurs de frumusețe auto. Invitatul special a fost Valentin Porcișteanu, pilot din Campionatul Național de Raliuri al României, pilot ce  a obținut titlul de Campion Național în sezonul 2011 și două titluri de

Medicii de la UPU, eroii cărora nu le va ridica nimeni statuie

Luni, 09 Septembrie 2013 12:38

Să ai răbdare cu aproapele tău, să-l asculţi, să-l înţelegi şi, pe măsura posibilităţilor, să-l ajuţi. Următoarea entitate umană de care voi vorbi este un mozaic de figuri; bărbaţi şi femei, cu toţii în slujba binelui şi a pacientului, chiar şi atunci când oboseala şi lupta cu moartea îşi pun amprenta. Chiar şi atunci când numărul de pacienţi depăşeşte puterea oricărui medic, a oricărui om chiar şi atunci când se manifestă acut. Cu toţii sunt nişte supraoameni, devotaţi profesiei; chiar şi atunci când se supără şi protestează în faţă agresivităţii însoțitorilor pacienţilor nerăbdători. Aţi fost vreodată la UPU? Unii aţi

 

Polexe și-a eliberat tânărul din el... și nu l-a mai prins

Luni, 09 Septembrie 2013 12:35

Sărbătorile Argeșului și Muscelului au fost, pentru vicepreședintele CJ Argeș, Constantin Polexe, un bun prilej să elibereze tânărul din el. Prin urmare, odată prinși la înghesuială, CRBL și Corina n-au scăpat până nu i-au dat autograf pe tricou celui mai împlinit dintre adjuncții Consiliului Județean. În definitiv, și ÎPS Calinic a oferit autografe pe tricouri sportivilor Crosului Bucuriei, Constantin Polexe de ce n-ar cere unul de la nișlte artiști?! Interesant ar fi fost dacă ar fi purtat acel tricou în timpul concertelor celor doi interpreți, sau ar fi participat cu ele la un concurs de tricouri ude. Adică, să le ofere unor fete cu forme, că nu credem să existe amatori care să vrea să-l vadă pe vicepreședintele Polexe într-o astfel de ipostază. Ana Luca

Baza de Agrement din zona Bemo s-a închis!

Luni, 09 Septembrie 2013 12:34

Începând cu data de 4 septembrie 2013, Baza de Agrement Bemo s-a închis, urmând ca de la anul să se redeschidă, cu mai multe îmbunătăţiri, conform directorului, S.Ed.C. Mioveni, Nicolae Tudose. Acum, la final de sezon, conducerea societăţii susţine că, în urma sugestiilor primite de la cei care au frecventat ştrandul, s-a decis modernizarea sa pentru anul viitor. „Decizia de a reabilita şi moderniza ştrandul a fost una foarte bună, iar acest lucru este evident din toate feedback-urile pe care le-am primit. În zilele frumoase a fost mereu plin. Oamenii au venit aici pentru bălăceală şi relaxare nu doar din Mioveni, ci şi din alte localităţi”, a precizat Nicolae Tudose.

 

 

Ziua a Porților Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni

Luni, 09 Septembrie 2013 12:30

În 12 septembrie a.c. începând cu ora 12.00, compania SONIMPEX TOPOLOVENI va organiza tradiționala Zi a Porților Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni. În acest an, evenimentul marchează intrarea Fabricii în cel de-al 100-lea an de existență și în ”era” BIO, prin lansarea pe piață a primei șarje de Magiun de prune Topoloveni certificat BIO. Participanții la eveniment se vor bucura de momente inedite și de prețuri promoționale. De asemenea, organizatorii îi vor premia cu 6 borcane de magiun pe cei ce aduc la eveniment un platou (0,5-1 kg) cu prăjituri preparate cu magiun de prune Topoloveni!

Artiști consacrați au răspuns invitației primarului Gheorghe Stancu

Luni, 09 Septembrie 2013 12:27

# Culoare și lume bună la Ziua Comunei Bascov! Cea de-a VII-a ediție a Zilei Comunei Bascov a strâns puhoi de lume pe islazul de la Aninoasa.  Evenimentul a fost prezentat de ziaristul Antenei 1, Costi Ivașcu, și directorul Casei de Cultură Bascov, Lorena Toma. Politicieni pe care Argeșul nu putea să-i mai încapă au fost chemați și recompensați cu câte o diplomă de către primarul Gheorghe Stancu, pentru buna colaborare pe care a avut-o instituția pe care o administrează cu aceștia. De asemenea, delegațiile orașelor cu care localitatea este înfrățită su fost prezente la această sărbătoare. Interesant a fost să aflăm, cu acest prilej, că deputatul Andrei Gerea este considerat, în Bascov, unul dintre cei mai frumoși bărbați.

 

Nuntă pe vârf de munte cu miri „tradiționali”

Luni, 09 Septembrie 2013 12:25

# Costumele populare revin la modă. Cel mai cunoscut și mai vechi om de munte, Relu Nica, și-a pus pirostriile pentru a doua oară în viața aceasta. Aleasa este Roxana Trandafir, femeia care a urcat munți, a construit adventure park-uri, a bătut păduri, a condus grupuri de turiști, totul alături de actualul ei soț. După o relație de mai bine de 8 ani, cei doi s–au căsătorit așa cum le-a plăcut cel mai mult; ca niște români autentici. În costume populare și cu buchete de flori, Relu și Roxana și-au pus și invitații să abordeze același stil vetimentar cu al lor. Nunta a avut loc la o pensiune de pe Transfăgărășan, acolo unde cei doi își petrec majoritatea timpului cu treburi de serviciu. Ana Luca

Activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale

Luni, 09 Septembrie 2013 12:22

În perioada 01.08.2013 – 31.08.2013,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domenile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor  .
- în intervalul 01.08.2013 – 31.08.2013 au fost ridicate un nr. de 107 autoturisme staţionate neregulamentar;
- compartimentul rutier al Politiei Locale  a acordat un număr de 644 sancțiuni contravenționale, îndeosebi pentru staționarea neregulamentară, valoarea amenzilor fiind de 75 880 lei.

 

Schimbare de program la ghişeul de restituiri permise de conducere

Luni, 09 Septembrie 2013 12:21

Începând cu data de 09 septembrie 2013, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, Compartimentul Implementari Abateri – Ghişeul de restituiri permise de conducere si certificate de inmatriculare retinute din cadrul Serviciului Rutier Arges, programul de lucru cu publicul se va desfasura astfel:
• Luni, Marţi, Miercuri şi Vineri, între orele 08.30-12.30 şi 13.30-16.00
• Joi, între orele 08.30-12.30 şi 13.30-17.00
De asemenea, testarea conducătorilor auto cărora li s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, se va desfăşura în ziua de luni, orele 10.00 şi joi, orele 16.00.

Precizările DGFP Argeş referitoare la cota redusă de TVA

Luni, 09 Septembrie 2013 12:17

Cota redusă de TVA de 9% se aplică pe întreg  lanţul de comercializare, atât de producători, cât şi de comercianţi, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art.153 din Codul fiscal, pentru produsele care se încadrează în categoriile prevăzute la art.140 alin.2 lit.g) din Codul fiscal, aşa cum a fost modificat prin OG nr.16/2013.
Referitor la triticum spelta, grâul comun şi meslin (care se încadrează la codul NC 1001 99 00  şi secara (care se încadrează la codul NC 1002 90 00), categorii de cereale pentru a căror livrare în interiorul ţării se aplică cota redusă de TVA de 9%, acestea sunt supuse taxării inverse în condiţiile prevăzute la art.160 alin.2 lit.c) din Codul fiscal.

 

Flori Grigoraș: „Mă simt femeie, cu toate calităţile şi defectele mele!”

Luni, 09 Septembrie 2013 12:12

Flori Grigoraș este femeia care aduce banii europeni în Argeș și nu numai. Alături de o echipă foarte frumoasă, face ca lucrurile să pară și frumoase și de calitate, chiar dacă sunt aduse pe pământ românesc. Împreună pun la cale evenimente culturale de anvergură sau de natură adminitrativă. Ridicată din cenușa unei relații eșuate, Flori Grigoraș a plecat să înfrunte lumea singură, de mână cu doi copii mici, și a dus zilnic bătălii cu mentalități învechite sau răutăți gratuite. Este frumoasă și recidivează cu succes în această stare. Vine din Brăila, de loc, dar de ceva ani a devenit argeșeancă cu acte în

Octavian Preda înființează Cupa Argeșului la Box!

Luni, 09 Septembrie 2013 12:08

# Boxeri de elită vin la Pitești într-o confruntare de zile mari! Se ia un nume cunoscut, se deschide o afacere de familie și se adaugă multă seriozitate și bun simț. Iată ingrediente pentru o rețetă de succes atât de la îndemână fiecărui argeșean. Boxul este pentru familia Preda ca un copil pe care l-au crescut și l-au cultivat dintotdeauna. Începând cu tatăl, Gheorghe, antrenor emerit și profesorul campionului mondial Crinu Olteanu și continuând cu cei doi fii: Octavian și Daniel. Primul este managerul clubului, iar cel de-al doilea este antrenor de box, alături de tatăl lui, în școala pe care au înființat-o

 

Conducerea unui vehicul cu o îmbibaţie alcoolică în sânge ce depăşeşte limita legală

Luni, 09 Septembrie 2013 12:02

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde # Calculul alcoolemiei în momentul conducerii. În cazul în care recoltarea probelor biologice nu se face imediat, alcoolemia din momentul conducerii se calculează pe baza unor date certe privind ora consumului de către inculpat a băuturilor alcoolice şi de alimente, ţinând seama de felul şi cantitatea acestora, toate raportate la alcoolemia stabilită pe baza probelor recoltate mai târziu.
Calculul retroactiv al alcoolemiei efectuat pe baza datelor rezultate din declaraţiile făptuitorului coroborate cu declaraţiile unor martori împreună cu care

Componente Auto Topoloveni, o firmă ce privește, cu încredere, spre viitor

Luni, 09 Septembrie 2013 11:49

# Peste 500 de persoane lucrează, în momentul de față, pe Platforma Componente Auto. Societatea comercială Componente Auto S.A. Topoloveni activează în domeniul producției și comercializării de componente auto, în principal bielete de direcție și părți componente ale acestora, bare antiruliu și rotule de suspensie destinate atât pieței de prim-montaj cât și celei de piese de schimb. Urmare a aplicării strategiei de dezvoltare  «Viziune 2011-2016», societatea a trecut de la un proces de restructurare și modernizare la un proces de  dezvoltare a producției printr-o ofensivă în a aduce noi

 

Pagina 235 din 287

«ÎnceputAnterior231232233234235236237238239240UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea