“Demisie strategică” la liceul rușinii din Ștefănești

Luni, 16 Iulie 2012 13:50

# Conducerea ISJ Argeș spune că directorul Grupului Şcolar Ştefăneşti fuge de răspunderea pentru rezultatele catastrofale de la BAC. După doi ani în care niciun elev al Grupului Şcolar Industrial  Ştefăneşti nu a reușit să ia Bacalaureatul, anul acesta unitatea a înregistrat o  “performanță”: 2,85% grad de promovare. Inspectorul general al ISJ Argeș, Florin Gardin, spune că încă de anul trecut conducerea acestei unități trebuia înlocuită și că împotriva Nicoletei Dinescu, directorul demisionar al unității, vor fi luate unele măsuri.

Chemarea în judecată a unei autorități publice

Luni, 16 Iulie 2012 13:48

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată.

 

Piteșteanul Alex Pîrvu are în palmares multe premii și trofee

Luni, 16 Iulie 2012 13:46

# La sfârșitul lunii august, Alex va participa la un concurs organizat de Televiziunea Franceză. La cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpre­tare Mamaia Copiilor, piteştenii au fost reprezentaţi cu succes, pentru a doua oară, de talentatul interpret Alex Andrei Pîrvu, în vîrstă de 9 ani. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa. Alex a con­curat la secţiunea de vîrstă 7 - 9 ani, unde a obţinut premiul I. Tot în cadrul aceluiaşi concurs, el a primit şi Premiul Special, acordat de Televiziunea Română.

Volkswagen up! – micul mare model VW de la Euro Tehno Group

Luni, 16 Iulie 2012 13:41

Volkswagen a dezvoltat o nouă maşină de talie mică: up!. Pe o suprafaţă minimă (3,54 x 1,64 m), up! oferă spaţiu maxim. Pe piaţa din România, noul up! va fi lansat în prima parte a anului 2012. În funcţie de cerinţe şi de bugete, sunt oferite trei versiuni de echipare: take up! este versiunea de intrare, move up! este varianta orientată mai ales spre confort, iar high up! este linia de echipare de vârf. La lansarea pe piaţă, pornind de la dotările liniei high up!, vor fi disponibile încă două modele speciale: up! black şi up! white.

 

433 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, luna trecută, de lucrătorii Poliției Locale Pitești

Luni, 09 Iulie 2012 13:57

În perioada 01.06.2012 – 01.07.2012,  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domenile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor.

LIPSA ROVINIETEI, SANCȚIUNI MAI MICI

Luni, 09 Iulie 2012 13:38

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. Rovinieta = documentul sau înregistrarea în format electronic care atestă achitarea tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România.
Tarif de utilizare = o anumită sumă a cărei plată conferă unui vehicul dreptul de a utiliza, pe parcursul unei perioade date, rețeaua de drumuri naționale din România.

 

Experimentează senzațiile și eficiența noii Mazda3 la dealerul Supercar Service din Ștefănești

Luni, 09 Iulie 2012 13:37

# Noua Mazda 3 iese în evidență prin experiența de șofat dinamică. Fie că sunteți în căutarea unui sedan cu 4 uși sau hatchback cu 5 uși, noua Mazda3 este o mașină sportivă și dinamică. Elemente originale și îmbunătățite abundă în acest mediu de condus sportiv, oferind un grad înalt de performanță, dar și de confort, economie de combustibil și siguranță.
Designul exterior atletic al Noii Mazda3 reprezintă completarea vizuală perfectă pentru noul interior. Barele de protecție frontale și grila întruchipează capacitățile aerodinamice ale noii Mazda3, în timp ce jantele din aluminiu oferă o combinație de sofisticare și eficiență.

Toyota Piteşti recompensată la nivel european cu Premiul Ichiban pentru Satisfacţia Clientului

Luni, 09 Iulie 2012 13:35

Toyota Motor Europe a recompensat performanţele Toyota Piteşti cu  cea mai înaltă distincţie Customer Care Toyota: “Premiul European pentru Satisfacţia Clientului” în cadrul unei ceremonii desfăşurate la  National Assembly Building din Budapesta.
În condiţiile unei pieţe dificile, în anul 2011 Toyota Piteşti a înregistrat o creştere a cotei de piaţă de peste 50% faţă de anul 2010, reuşind să ajungă la 3,3 cota de piaţă în luna mai 2012.

 

Școala și grădinița particulară Castelul Piraților

Luni, 09 Iulie 2012 13:30

# MOTTO: AM FOST, SUNTEM ȘI VOM RĂMÂNE CEI MAI BUNI! Performanțele școlare ale copiilor care ne-au trecut pragul sunt cele care ne recomandă. Complexul educațional CASTELUL PIRAȚILOR vine în întâmpinarea dumneavoastră cu

Vinul de Ștefănești va ajunge, în curând, în hipermarketuri și la export

Luni, 09 Iulie 2012 13:27

# O șansă pentru un brand căzut în agonie. Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefășești are șanse de redresare. Unitatea a obținut clasificare  “Gradul A-”  și  urmează  să primească finanțare  pentru cercetare-dezvoltare. Mai mult, din august, la Ștefănești va intra în funcțiune noua linie de îmbuteliere a vinului, linie care va da acestui brand șansa să ajungă pe rafturile  hipermarketurilor. Conducerea institutului spune că sunt șanse ca vinul produs aici să-și găsescă desfacere și pe piața din China.

 

INVITAȚIE LA FESTIVALUL ȚUICII DE LA COȘEȘTI

Luni, 09 Iulie 2012 13:25

Avem deosebita onoare de a vă invita să participaţi în data de 15 iulie 2012 la a XI-a ediţie a FESTIVALULUI ŢUICII, organizat de noi într-un cadru natural pitoresc situat pe „Valea Păcurarului” în comuna Coşeşti, judeţul Argeş, orele 1030.
La locul desfăşurării festivalului se poate ajunge după un traseu de 30 km, plecând din Piteşti pe traseul Piscani-Domneşti, comuna Coşeşti, fiind situată pe Valea Râului Doamnei.

Managerii Radic Star au cumpărat și hala de producție a Agofloris din Ștefănești.

Luni, 09 Iulie 2012 13:21

# Aceasta este, în momentul de față, de închiriat # Aceștia au mai cumpărat și vila patronilor de la Agofloris și au transformat-o în magazin. Am scris, în vara anului trecut, despre o culme a succesului în afaceri. Culme reprezentată de cumpărarea și transformarea vilei foștilor patroni de la Agofloris în magazin de prezentare și desfacere pentru Radic Star. Magazinul funcționează la parterul fostului duplex locuit cândva de Arsene și Soare, patronii Agofloris. Zecile de miliarde adunate

 

Mircea Andrei şi-a luat broscuţă roşie

Luni, 09 Iulie 2012 13:18

În ultima declaraţie de avere a senatorului Mircea Andrei, pe lângă achiziţii imobiliare, a mai apărut şi un Volskvagen, anul de fabricaţie 1968. Senatorul Andrei este colecţionar, şi acest lucru este lesne de înţeles din declaraţia sa de avere, dar ţinând cont de faptul că acesta conducea un Mercedes Benz S 500, limuzină, nu glumă, mare ne-a fost mirarea să aflăm că acesta caută un specialist în maşini vechi, pentru a-şi recondiţiona broscuţa roşie. Mircea Andrei vrea să-şi pună motor de Porsche, care se pare că ar fi compatibil cu maşinuţa proaspăt achiziţionată, iar după recondiţionarea totală a maşinii  vrea să se plimbe prin judeţ cu bijuteria roşie.

Preşedintele Secţiei Penale din cadrul Curţii de Apel Piteşti, Marius Gabriel Săndulescu, solicită acte la dosar în momentul redactării deciziei

Luni, 02 Iulie 2012 13:26

În dosarul cu nr. 2/828/2010 al Curţii de Apel Piteşti se mai cer adrese după terminarea cercetării judecătoreşti. Marius Gabriel Săndulescu, preşedintele Secţiei penale din cadrul Curţii de Apel Piteşti, cere trei adrese în data de 21 decembrie, dată la care a fost amânată prima dată pronunţare în acest dosar, iar pe data de 13 ianuarie 2012, dată la care trebuie redactată hotărârea, deci după pronunţarea hotărârii, acesta mai cere o adresă oficială la ORC Argeş.

 

Politica face, în continuare, victime!

Luni, 02 Iulie 2012 13:23

# Candidat la Consiliul Local Pitești dus cu salvarea la spital. Imediat ce și-a revenit, omul s-a întors la… partid. Scene demne de cascadorii râsului la distribuirea posturilor după alegerile din 10 iunie. Am văzut şi auzit multe, dar una ca cea făcută de Nicolae Constantin, mai rar. Plecarea lui Ştefan Ciocănel din PDL a provocat multe neplăceri, dar şi multe certuri, mai ales pe postul rămas vacant la Consiliul Local Piteşti. Nicolae Constantin (foto), un domn în jur de 60 de ani, era pe lista

A fost sfinţită Catedrala de la Mioveni

Luni, 02 Iulie 2012 13:12

# Un vis împlinit al primarului Ion Georgescu. Catedrala "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, a fost sfinţită  sâmbătă, 1 iulie. Slujba de târnosire a fost oficiată, începând cu ora 9:30, de către Înalt Preasfinţitul Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, Episcopul Iaşului şi 150 de preoţi. În continuare, de la ora 10:00, a avut loc Sfânta Liturghie pe un podium special amenajat sub noua clopotniţă aflată în construcţie.

 

De peste doi ani, baie la lighean

Luni, 02 Iulie 2012 12:59

# Locatarii blocului D2 din Războieni  n-au mai  primit apă caldă din primăvara lui 2010, iar unora le-a fost sistată şi apa rece. Asociaţia de proprietari Independenţei (blocul D2) din Războieni a intrat pe lista neagră a furnizorului local de agent termic  încă din martie 2010.  De mai bine de doi ani, locatarii  rămaşi branşaţi la sistemul de termoficare n-au mai văzut 

Rovinieta electronică

Luni, 02 Iulie 2012 12:50

# Cititorii întreabă, avocatul răspunde. De la începutul acestui an, tot mai multe persoane (fizice si juridice) au început să se plângă că le sosesc procese-verbale întemeiate pe art. 1 alin. 1 lit. b) şi art. 8 alin. 1 OG nr. 15/2002 privind rovinieta electronică actualizată, care sunt emise de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, pentru faptul că ar fi circulat pe drumurile naționale, așa cum sunt acestea definite de art. 6 din OG nr. 43/1997.

 

A fost publicat calendarul privind liberalizarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale

Luni, 02 Iulie 2012 12:46

A fost publicat calendarul privind liberalizarea preţurilor la energie electrică şi  gaze naturale, care confirmă datele prezentate de HotNews anterior. Prin această declaraţie sunt eliminate suspiciunile potrivit cărora nu vor  fi făcute publice graficele privind creşterile de preţuri. Parlamentul a aprobat proiectul care reglementează liberalizarea totală a pieţei energiei, însă graficele de deschidere treptată a pieţei energei electrice şi gazelor naturale nu au fost introduse în textul legii ca anexe. Mai mulţi actori de

Mioveniul a primit diploma europeană

Luni, 02 Iulie 2012 12:44

Oraşul Mioveni a primit pe 28 iunie o distincţie foarte importantă, care îi recunoaşte meritele în propagarea ideii de unitate europeană. „Diploma Europeană“ obţinută în cadrul aplicaţiei „Premiul Europei“, lansată de către Consiliul Europei, este singura obţinută de un oraş din România, în acest an, alături de alte localităţi de pe continent. Sighişoara este primul oraş din ţara noastră care a fost distins cu trofeul „Premiul Europei“. Pentru ceremonie, viceprimarul Aurel Costache şi o delegaţie de 4 persoane au fost prezenţi la Strasbourg.

 

Pagina 262 din 287

«ÎnceputAnterior261262263264265266267268269270UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea