Dacia, în Argeş, şi Nokia, la Cluj, au asigurat celor două judeţe creştere economică în plină recesiune

Marţi, 02 August 2011 00:03

# Cele două judeţe sunt, de fapt, singurele care au avut un bilanţ pozitiv la nivel de ţară. Anii de criză care – spun numai guvernanţii – au trecut, au adus în atenţia analiştilor două branduri. Acestea au asigurat, în plin declin, creştere economică judeţelor de rezidenţă. Este vorba de brandurile Dacia şi Nokia. Acestea au făcut ca cifrele celor două judeţe aparţinătoare – Argeş şi Cluj – să fie pozitive, într-o „mare” de minusuri.

Poliția din Argeș se reorganizează

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Secții mai puține în Pitești, dar mai multe în mediul rural. Inspectorul șef al Poliției Argeș, Dumitru Nicolae, a anunțat recent care sunt modificările care vor fi aduse în perioada imediat următoare instituției pe care o conduce. Astfel, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș va avea o nouă structură organizatorică, pe care șefii IPJ și-o doresc mai flexibilă și mai rapidă în intervenții.

 

Se împlinesc, săptămâna aceasta, 59 de ani de la naşterea luptătorului pentru libertate Ilie Ilaşcu

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# În data de 2 august 2010 membrii "Grupului Ilaşcu" au fost decoraţi de preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, cu "Ordinul Republicii". Ilie Ilaşcu (n. 30 iulie 1952 la Taxobeni, raionul Faleşti din fostul judeţ Bălţi, Republica Moldova) este un politician român. Deputat în

Auchan Piteşti se extinde cu 3500 m.p.

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Acesta va deveni, astfel, cel mai mare hipermarket din provincie. New Europe Property Investments (NEPI) va investi 5 milioane de euro pentru extinderea cu 3.500 mp a hipermarketului Auchan din cadrul parcului de retail Iris Shopping Center din Piteşti.

 

Inspectorul General Bratu a picat la declaraţia de avere

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Acesta are salariul mai mic decât propria soţie, care este profesor. Nu ştim nici noi cum se face că, de la un timp, avem de scris în fiecare număr despre domnul inspector general. Şi pe onoarea noastră că nu ne dă nici un leu pentru asta. Poate după ce iese deputat… Săptămâna trecută hoinăream pe pagina de

Adrian Moisescu s-a „distrat” de minune la Băbana

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Senatorul Mircea Andrei nu l-a lăsat nici să mănânce. Şi nici să bea apă…Adrian Moisescu, veşnicul întârziat la sindrofii – din cauza job-ului mult prea solicitant, a ajuns la Băbana ceva mai târziu decât colegii săi de partid. A dat noroc cu aceştia şi s-a aşezat la masa senatorului Mircea Andrei. Ca tot omul, venit după o zi de muncă, era înfometat şi însetat. Imediat i-au fost puse în faţă nişte farfurii pline de carne

 

Nica de la Poştă, probabil un suflet de telenovelistă închis în trup de director. PDL-ist...

Marţi, 19 Iulie 2011 23:43

# Aurelian Nica: Eu mă simt ameninţat… De la 1 iunie, conducerea Companiei Poşta Română a decis trimiterea tuturor angajaţilor în concediu forţat. Fiecare poştaş va sta acasă 2 zile pe lună, perioadă în care nu vor fi plătiţi. Măsura a fost dispusă pentru următoarele 6 luni care au mai rămas din an,  „în vederea redresării economice a Poştei Române”.

Bogdan Aristănţoiu este noul purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti

Marţi, 19 Iulie 2011 23:41

De săptămâna trecută, Poliţia Locală Piteşti are un nou purtător de cuvânt. De fapt, se poate spune că de săptămâna trecută instituţia mai sus amintită a intrat în rândul lumii, numind un purtător de cuvânt. Pentru că postul nu a existat până acum. Conducerea a hotărât ca Bogdan Aristănţoiu să fie numit în postul care

 

Investiţie de 9 mil. euro într-o fabrică de componente auto la Piteşti

Marţi, 19 Iulie 2011 23:27

Compania germană Rochling investeşte 9 mil. euro într-o fabrică de componente auto la Piteşti  Grupul german Rochling va investi peste 9 milioane de euro într-o unitate de producţie a componentelor auto din plastic la Piteşti, după ce iniţial planificase amplasarea fabricii la Craiova, a declarat directorul de comunicare al companiei Ina Breitsprecher.

La Săpata a început a doua ediţie a taberei de pictură intitulată ,,ICOANA DIN SUFLETUL COPILULUI”

Marţi, 19 Iulie 2011 23:04

# Micu Aurel, managerul  firmei Beto Construct,  este unul din sponsorii  acestui proiect iniţiat  de Constantin Stanciu,  primarul comunei Săpata. Luni 11 iulie, la Săpata a avut loc deschiderea celei de-a doua ediţii a taberei de pictură cu titlul ,,Icoana din Sufletul Copilului”. Acest proiect a fost iniţiat de domnul primar din Săpata, Constantin Stanciu, care  reprezintă un proiect de suflet şi care a dovedit că de la an la an ia amploare.

 

Dacia Duster, rezultat foarte slab la testele de coliziune EuroNCap

Marţi, 19 Iulie 2011 22:56

Ultimele teste de siguranţă ale organizaţiei EuroNCAP au inclus şi primul SUV construit de Dacia, modelul Duster, care a primit, asemeni restului gamei româneşti, nota de trecere: numai 3 stele.
Dacia Duster este încă un automobil construit la Piteşti care „dezamăgeşte” specialiştii EuroNCAP, din

Cei care nu îşi fac o asigurare de casă până la 15 iulie pot fi amendaţi de primării

Marţi, 12 Iulie 2011 00:11

# Amenzile vor fi de la 100 la 500 de lei. Proprietarii care nu şi-au asigurat casele până vineri, 15 iulie, ar putea fi amendaţi cu sume cuprinse între 100 şi 500 de lei. Primăriile sunt cele care vor colecta aceste amenzi. Pentru a avea o evidenţă a celor care încheie asigurări, societatea care gestionează poliţele de asigurare (PAID) va pune la dispoziţie primăriilor liste celor care s-au asigurat.

 

În atenţia potenţialilor cumpărători: Fiscul vinde maşina din imagine. Iedera este gratis...

Marţi, 12 Iulie 2011 00:09

În curtea A.N.A.F.-ului din Ştefăneşti există amenajat un parc pentru autoturismele confiscate. Cele mai multe nu sunt de vânzare, finanţele fiind în proces cu proprietarii. Iată însă că, din când în când, câte un autoturism este scos la vânzare, în urma obţinerii unei sentinţe definitive şi irevocabile. Cum este şi cazul

Deşi criza a trântit preţurile la terenuri, băncile nu vor să renunţe la profituri

Luni, 11 Iulie 2011 23:33

# BCR cere pe un teren din Craiovei 500 de euro pe metrul pătrat. Cine crede că, odată cu criza, au venit timpuri grele pentru bănci, ei bine, se cam înşeală. Pentru că băncile, la fel ca şi alţi graşi, consumă liniştite, în această iarnă a creditării, din… grăsimea strânsă de pe vremea când se vindea orice cu buletinul. Şi cu dobânzi uriaşe…

 

Atelier de creaţie populară la Muzeul Goleşti

Luni, 11 Iulie 2011 23:22

Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii - Goleşti organizează, în perioada 11 iulie – 15 iulie 2011, atelierul de creaţie populară Arta olăritului,  coordonat de Ion Mitroi din Roşiorii de Vede, jud. Teleorman – artistul care reface legătura cu milenara cultură  Cucuteni.
Ceramica de Cucuteni este valoroasă prin unicitatea sa în Europa, numele fiind preluat după satul din

Tot mai mulţi români îşi asigură locuinţele la Carpatica Asig

Luni, 11 Iulie 2011 23:20

Numărul românilor care şi-au încheiat poliţe de asigurare a locuinţei la Carpatica Asig, a crescut de 10 ori de la începutul anului şi până în prezent. Tocmai datorită produsului foarte avantajos oferit de Carpatica Asig, asigurarea HOME (Casă), cei mai mulţi clienţi preferă poliţele alternative complete de asigurare a

 

Elevii premianţi din Bogaţi vor pleca în tabere

Luni, 11 Iulie 2011 23:18

# Cu sprijinul edilului din Bogaţi, Ion Gârleanu şi al organizaţie PDL Argeş elevii premianţi vor pleca în tabere. Aproape 60 de elevi din comuna Bogaţi se pregătesc să plece în tabere, după ce în tot timpul anului şcolar au dovedit că sunt silitori prin rezultatele bune obţinute la învăţătură.
Primii care vor pleca vor fi cei care au obţinut premiul întâi, mai exact 20 de elevi, însoţiţi de trei cadre

Spectacole noi la Planetariu

Luni, 11 Iulie 2011 23:15

Joi 7 iulie, la Planetariul Muzeului Judeţean Argeş au fost lansate cele două spectacole de planetariu recent achiziţionate de la producătorul german Softmachine: Kaluoka’hina, reciful fermecat şi Împărăţia luminii.
KALUOKA’HINA (The Enchanted Reef), cu o durată de circa 32 minute şi destinat în special copiilor, este

 

Cătălin Teodorescu a premiat singura elevă de 10 din judeţ

Luni, 11 Iulie 2011 23:13

Singura absolventă de liceu din judeţ, care a luat Bacalaureatul cu media 10, este Simona Radu, o tânără foarte inteligentă, din comuna Oarja. Potrivit statisticilor de la ISJ, fata este şi singura din mediul rural care a obţinut vreodată nota maximă la Bac, în Argeş.

Nunta anului la Câmpulung

Luni, 04 Iulie 2011 02:00

# Şefa de la Edilul, Melania Voinescu, şi-a căsătorit fiul # La petrecere au fost prezente numeroase personalităţi. Un aşteptat şi fericit eveniment s-a produs sâmbătă la Câmpulung: doi tineri frumoşi şi-au jurat credinţă veşnică şi, împreună cu prietenii, au sărbătorit până a doua zi dimineaţa.

 

Pagina 276 din 287

«ÎnceputAnterior271272273274275276277278279280UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea