Mai multe persoane aflate în custodia Penitenciarului Mioveni au participat la „Bursa locurilor de muncă”

Luni, 23 Aprilie 2018 14:10

# La acțiune au participat 92 de firme cu peste 1600 de posturi vacante în Argeș
Pe 20 aprilie, AJOFM Arges a organizat Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune organizată în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și al agenților economici. Locul de desfășurare a acesteia a fost la Sala Sporturilor din Pitești, precum și la sediile agențiilor locale din Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni, la acțiune participând un număr de 92 firme, cu 1.618 posturi vacante, dar și 1.630 persoane interesate în găsirea unui loc de muncă.

Proiectarea şi execuţia Autostrăzii Pitești-Sibiu au fost scoase la licitaţie

Luni, 23 Aprilie 2018 12:32

Începe lupta pentru Autostrada Pitești-Sibiu! Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat joi, în noul Sistem Electronic de Achiziţii Publice (SICAP), două anunţuri de intenţie privind atribuirea lucrărilor de proiectare şi execuţie a unor secţiuni totalizând 68 de kilometri, primii care vor fi construiți din marea lucrare.
„Principalele lucrări pe aceste secţiuni prevăd construirea a 9 tunele cu o lungime de 4,95 km, a 51 de structuri cu o lungime totală de aproximativ 10,91 km, precum şi consolidarea de versanţi\susţinere corp autostradă pe o lungime de aproximativ 14.000 de metri liniari”, se precizează într-un comunicat al CNAIR

 

Bursa generală a locurilor de muncă, 20 aprilie 2018

Luni, 16 Aprilie 2018 13:59

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează, în data de 20.04.2018 Bursa  Generală a locurilor de muncă. Acțiunea  va avea loc la Sala Sporturilor  din Pitești, începând cu ora 10:00, precum și la sediile agențiilor locale pentru ocuparea forței de muncă din Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni.
Prin această manifestare de corelare a cererii și a ofertei de forță de muncă, se va oferi posibilitatea celor aflați în căutarea unui loc de muncă, de a se întâlni în mod direct cu agenții economici angajatori și de a purta discuții preliminare înaintea interviului propriu- zis, scopul final al acțiunii fiind angajarea unui număr cât mai mare de persoane pe locuri de muncă în conformitate cu pregătirea lor profesională.

Dacia are un nou director general

Luni, 16 Aprilie 2018 13:56

Groupe Renault a anunțat nominalizarea lui Antoine Doucerain în funcția de Director General al Automobile Dacia și Director General al Groupe Renault România, de la 1 mai 2018.
Acesta îi va fi subordonat lui Nicolas Maure, director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, din care face parte și România. Antoine Doucerain îl înlocuiește pe Yves Caracatzanis, „care va prelua o altă funcție în cadrul Groupe Renault”, potrivit comunicatului. Nicolas Maure, director de operațiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, a precizat: „Groupe Renault este o companie importantă în România, o companie care reușește.

 

Întâlnire cu contribuabilii pe tema întocmirii şi depunerii situaţiilor financiare anuale la Curtea de Argeș

Luni, 16 Aprilie 2018 13:29

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice – Argeş organizează miercuri, 18 aprilie, începând cu ora 12.00, în sala de şedinţe a Primăriei Curtea de Argeș, o întâlnire cu contribuabilii din municipiu si localitatile invecinate. Aceștia vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale la unitaţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice pentru anul 2017.

În atenția investitorilor: complexul Mojo Beach este de închiriat

Luni, 02 Aprilie 2018 12:40

Pe un site de specialitate, Complexul Mojo Beach este de închiriat... cu 80 de euro. Nu se specifică pentru ce perioadă este trecut prețul, mai degrabă pentru o zi decât pentru o lună, așa cum se trece de obicei. Cert este că doritorii vor găsi înțelegere, pentru că, așa cum scrie și în anunțul respectiv, totul este discutabil la fața locului. Iată însă descrierea făcută de proprietari:
Pretul este orientativ. Cel mai bine este sa veniti sa-l vedeti pentru o impresie obiectiva.
Suprafata: 36.500m2

 

Finanțele Publice Argeș - întâlnire de lucru cu Asociația Oamenilor de Afaceri

Luni, 26 Martie 2018 13:41

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, prin directorul Lucreţiu-Ioan Tudor alături de directoarea adjunctă Gabriela Ionescu, a luat parte, pe 21 martie, la o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Consiliului Director și ai executivului Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș.
Această inițiativă a venit în susținerea realizării obiectivului principal al AOA Argeș, acela de a susține dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri și a parteneriatului public privat. Discuțiile au fost concentrate în principal pe stabilirea de întâlniri semestriale între reprezentanții celor două instituții, în scopul îmbunătățirii colaborării și comunicării dintre acestea.

Producţia de Dacii, la Mioveni, în februarie a crescut cu 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Luni, 26 Martie 2018 13:37

# Duster, cel mai căutat model

Uzina Dacia din Mioveni a produs în primele două luni din 2018 56.666 de vehicule, potrivit unui anunţ al companiei. Producţia în luna februarie a crescut cu 7,11% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând de la 26.108 vehicule la 27.964 vehicule. Pe primele două luni din 2018, producția uzinei DACIA de la Mioveni a fost de 56.666 vehicule.
Pe modele, potrivit ACAROM, producția se prezintă astfel:

 

MedLife achiziționează rețeaua Solomed din Argeș

Luni, 26 Martie 2018 12:36

MedLife, cel mai mare jucător din sectorul privat de sănătate, a preluat pachetul majoritar de 80% din Solomed, un grup de clinici de servicii medicale prezente pe piaţa din Piteşti, Costeşti şi Curtea de Argeş, înfiinţat de un medic. MedLife, companie cu o capitalizare bursieră de 757,3 milioane lei, îşi face astfel intrarea pe piaţa din Argeş, în contextul în care strategia marilor jucători din sectorul medical privat urmăreşte extinderea businessului în zone în care sunt deja prezenţi sau în oraşe în care nu au acoperit încă piaţa, prin achiziţiile afacerilor locale construite de medici.

Facturile de energie termică se pot achita în șase casierii sau prin virament bancar

Luni, 26 Martie 2018 12:30

SC Termocalor Confort SA anunță abonații că au la dispoziție mai multe centre unde pot achita facturile de energie termică pentru apă caldă și încălzire. De asemenea, plata se poate efectua și direct în conturile Libra Bank, Raiffeisen Bank sau Trezoreria Municipiului Pitești.
Casieriile sunt dispuse după cum urmează: Calea București (casierie centrală), Găvana III - PT 907, Centru - PT 510,  Trivale - PT 602, Războieni - PT 802, Prundu - PT 1006

 

Alcadibo a scăpat de insolvență pentru că Dalina a renunțat la plângere

Luni, 19 Martie 2018 15:01

Așa cum am mai scris pentru că nu a achitat bani pentru… fier, Tribunalul Specializat Argeș a deschis insolvența Alcadibo Trading firma omului de afaceri Constantin Pănescu, Alcadibo Trading SA, societate care se ocupă de „distribuţia de echipament electric de joasă tensiune şi de materiale pentru instalaţii electrice“, după cum susţine pe site-ul propriu, a intrat în procedură de insolvență. Gheorghe Drăghici, administratorul firmei Mondo Impex Dalina din Ștefănești  a cerut, pe 16 octombrie, la Tribunalul Specializat Argeș, insolvența Alcadibo Trading.

Agenții economici au obligația de a încheia contracte de salubrizare

Luni, 19 Martie 2018 15:00

S.C. SALUBRITATE 2000 S.A. solicită agenților economici care își desfășoară activitatea în zona deservită și care nu dețin contracte de prestări servicii de salubrizare să întreprindă demersurile necesare pentru încheierea acestora, în conformitate cu prevederile Legii serviciului de salubrizare a localităților nr. 101/2006.
În acest sens, cei în cauză, sunt invitați la sediul din str. Târgul din Vale nr. 25 (Serviciul Producție) în vederea încheierii contractelor.

 

Direcția Silvică Argeș îl execută silit pe Nicolae Ivănescu

Luni, 19 Martie 2018 14:57

La Judecătoria Pitești există un dosar de încuviințare executare silită în care creditor este Regia Națională a Pădurilor Romsilva – prin Direcția Silvică Argeș, iar debitor este omul de afaceri Nicolae Ivănescu, acționarul majoritar de la Hotel Muntenia. Cum Ivănescu nu a respectat contractele de prestări servicii încheiate cu Direcția Silvică Argeș, instituția condusă de Armand Chiriloiu va apela la BEJ Emilia Mateescu pentru a-l executa silit pe „Nenea”. Judecătoria Pitești a decis pe 6 martie încuviințarea executării silite:

Robert Tudorache: „A fost făcut un pas important în concretizarea proiectului ALFRED”

Luni, 19 Martie 2018 14:44

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Robert Tudorache, a participat, săptămâna trecută, la semnarea unui Memorandum de Înțelegere între SN Nuclearelectrica SA și Parteneriatul pentru Cercetare și Educatțe pentru Sisteme Nucleare Avansate („CESINA”), reprezentat de Institutul pentru Cercetări Nucleare din cadrul Regiei Autonome pentru Energia Nucleară Pitești Mioveni (”RATEN ICN”).
Secretarul de stat Robet Tudorache, președinte al ALDE Pitești, a explicat că acest parteneriat constă în identificarea oportunităților de cooperare în programe punctuale, adaptate expertizei și necesităților ambelor părți, pentru  dezvoltarea proiectului ALFRED – reactorul de generație IV în a cărui dezvoltare România este implicată prin ICN Mioveni.

 

Instanța i-a respins lui Gheorghe Văsâi înlocuirea acțiunilor Akta Telecom din sechestrul dosarului „Publitrans”

Luni, 19 Martie 2018 13:12

Omul de afaceri Gheorghe Văsâi, patronul Girexim Universal, a fost trimis în judecată în martie 2015 alături de fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, în dosarul „Publitrans”. La sfârșitul anului 2018, Gheorghe Văsâi a cerut la Tribunalul București înlocuirea parțială a bunurilor aflate sub sechestru asigurator. Omul de afaceri a dorit să înlocuiască partea sa de acțiuni Akta Telecom,  aflate sub sechestru, reprezentând 2,0213% din capitalul social al societății, în valoare de circa 114.000 lei. 

Metabet va repara barajul din Prundu

Luni, 19 Martie 2018 13:10

Firma afaceristului Constantin Pănescu, Metabet, a cîștigat licitația pentru repararea barajului din Prundu. Fiind singura participantă, firma va încasa de la Administrația Bazinală De Apă Argeș-Vedea cei 1.740.748 lei promiși. Metabet este, dealtfel, firma cea mai apropiată de obiectiv, având sediul la doi pași, în  cartierul Tudor Vladimirescu. L.S.

 

Dacia pregătește o platformă nouă care să permită hibridizare și sisteme de siguranță avansate

Luni, 12 Martie 2018 14:43

Actuala platformă tehnică pe care sunt produse modelele Dacia va fi eliminată, în locul acesteia urmând să apară, pe viitoarele generații ale familiei Logan și Sandero, o platformă tehnică nouă care va debuta în 2018. Platforma învechită pe care sunt construite modelele Dacia va fi înlocuită în anii care urmează de una nouă, care se va lansa în prima fază ca platformă tehnică pentru noua generație Clio, în toamna acestui an, arată site-ul automarket.ro.

ITM Argeș va organiza control la angajatori, privind angajații zilieri

Luni, 12 Martie 2018 14:38

ITM Arges va organiza actiuni de control în vederea verificarii modului în care se aplică și respectă cerințele prevederilor Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri. Campanie se impune ca urmare a creșterii constante a numărului de zilieri înregistrați la nivel național, iar la ITM Argeș, instituție condusă de inspectorul șef Mihail Oprescu (foto), se va desfășura în perioada 12 martie - 30 noiembrie. Totodată, în exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, la nivel național au fost constatate  abateri în domeniul securității și sănătății în muncă, referitoare la: neasigurarea securității și securității în muncă a zilierilor de către beneficiari; nerespectarea măsurilor de prevenire și protecție de către zilieri, stabilite de beneficiari; utilizarea necorespunzătoare a echipamentelor de muncă și a echipamentelor individuale de protecție puse la dispoziția zilierilor de beneficiari.

 

O cunoscută firmă de pază și protecție din Argeș - în faliment

Luni, 12 Martie 2018 14:24

Spartacus – Pază Protecție SRL, firma în care omul de afaceri Cornel Idorași este asociat unic, a intrat în faliment. Pe 17 ianuarie, la Tribunalul Specializat Argeș s-a dispus dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare, fiind desemnat lichidator judiciar provizoriu Prolex Ipurl. „Admite cererea administratorului judiciar. În temeiul art. 145 alin 1 lit A lit c şi lit B din Legea nr. 85/2014 dispune intrarea în faliment în procedură generală a debitoarei S- P.P. SRL. Desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu Prolex IPURL. Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare.” Printre creditorii principali ai societății argeșene se numără Finanțele Publice Argeș, Procredit Bank. Primăria Pitești, CEZ Vânzare, Apă Canal 2000 SA, Salubritate 2000 SA. Conform bilanțului depus în 2016 la Finanțe de societatea argeșeană, aceasta a avut o cifră de afaceri netă de 3.147.928 lei și a înregistrat datorii de aproximativ 1,81 milioane lei. Spartacus - Pază Protecție a fost înființată în 1997 și are ca obiect de activitate: activități de protecție și gardă. A.V.

Secţiunea 4 a Autostrăzii Piteşti-Sibiu ar putea fi gata în cinci ani

Luni, 12 Martie 2018 12:32

Documentaţia pentru Contractul destinat proiectării şi execuţiei secţiunii 4 a Autostrăzii Piteşti-Sibiu a fost trimisă pe 8 martie la ANAP pentru verificare şi validare, anunţă, într-un comunicat, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare şi execuţie va putea fi postat pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), pentru ofertare. Potrivit CNAIR, proiectarea acestei secţiuni ar urma să dureze 16 luni, iar execuţia lucrărilor 44 de luni. Perioada de garanţie pentru calitatea lucrărilor, stabilită prin documentaţie, este de minim 60 de luni.

 

Pagina 51 din 77

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea