Băiatul lui Cristi Prodănel a preluat fostul restaurant Conti de pe strada Teilor

Luni, 26 Iunie 2017 11:52

Una din cele mai cunoscute locaţii din Piteşti pentru petrecerea timpului liber într-un ambient plăcut şi mai retras, şi anume, restaurantul Conti, are de puţin timp un nou patron. Acesta este Ionuţ Prodănel, fiul omului de afaceri Cristi Prodănel, new entry în peisajul mediului de business din Argeş. Tatăl său, un cunoscut dezvoltator imobiliar de succes din judeţ care cochetează cu acest segment de afaceri de ani buni, a dorit să cumpere fostul restaurant Conti, din strada Teilor pentru a îi da o nouă înfăţişare.

Miercuri, 21 iunie 2017, ora 12,00 - AJFP Argeș - întâlnire cu contribuabilii

Luni, 19 Iunie 2017 23:00

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza in MIERCURI, 21 iunie 2017, ora 12,00, in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice, având urmatoarea tematica:

 

Fiscul atentionează dezvoltatorii imobiliari persoane fizice să declare veniturile obtinute din vânzarea proprietătilor imobiliare din patrimoniul afacerilor până la data de 30 iulie

Luni, 19 Iunie 2017 22:58

Conducerea ANAF a avut o întrevedere cu reprezentantii Uniunii Nationale a Notarilor Publici din România, cărora le-a fost adus la cunostintă faptul că dezvoltatorii imobiliari persoane fizice trebuie să declare până la data de 30 iulie a.c. veniturile obtinute din vânzarea proprietătilor imobiliare din patrimoniul afacerilor.  
În urma unei analize de risc efectuate de Agentia Natională de Administrare Fiscală, s-a constatat că există nenumărate

Reprezentanţii OSIM şi ai Universităţii din Piteşti au avut întâlnire la sediul CCIA cu oamenii de afaceri din judeţ

Luni, 19 Iunie 2017 22:56

Zilele trecute,  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, în parteneriat cu Universitatea din Piteşti şi Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a organizat un eveniment având ca temă “Importanţa protecţiei proprietăţii intelectuale şi industriale”.
Începutul seminarului a fost deschis de către preşedintele CCIA, George Caval, care a ţinut să sublinieze importanţa modului prin care se poate proteja proprietatea intelectuală şi industrială. La acest eveniment, printre invitaţi a mai participat şi şeful serviciului de marketing al OSIM, Eugenia Nicolae, aceasta făcând o referire la câştigurile financiare şi morale realizate prin obţinerea unui brevet al respectivului inventator.

 

Afaceristul Marian Drăgușin a cumpărat super-brandul ”Spicul”

Luni, 19 Iunie 2017 12:25

Afacerist în continuă expansiune, Marian Drăgușin a devenit mai cunoscut după ce a achiziționat, în urmă cu mulți ani, Fabrica de Oțet din Topoloveni. Împreună cu aceasta, și marca proprie, ”Oțet de Topoloveni”. Ulterior, a creat de la zero un brand propriu, ”New Planet”. Doar că afacerea nu a performat conform așteptărilor, iar abilul business-man s-a reorientat rapid, închiriind, pe bani frumoși, clădirea fostului supermarket către Liviu Ionică, patronul rețelei ”Jam”.

Vrei noul Golf electric? Vino la Euro Tehno Group!

Luni, 19 Iunie 2017 12:00

Dotări
• Active Info Display- afisaj digital pentru instrumente bord
• Alarma antifurt "Plus" cu senzor supraveghere interioara, back-up horn cu sistem de alimentare separat si protectie antitractare
• Camera video Rear View cu afisare imagini pe ecranul radioului sau sistemului de navigatie
• Dynamic Light Assist si Lane Assist, Traffic Jam Assist,Rear Traffic Alert si Blind Spot Dynamic Light Assist permite circularea cu faza lunga activa, mascand partial fasciculul de lumina pentru a evita orbirea celorlalti participanti la trafic Lane Assist avertizeaza soferul la parasirea nesemnalizata a benzii de circulatie prin impulsuri resimtite in volan (pentru sistem navigatie)

 

NOUL KOLEOS SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA: COMBINAȚIA PERFECTĂ ÎNTRE STIL ROBUST, ELEGANȚĂ ȘI CONFORT RAFINAT

Luni, 19 Iunie 2017 11:57

# Noul Koleos completează gama de crossovere Renault, oferind clienților alternativă în cele trei segmente  # Noul Koloes combină design-ul puternic al unui SUV cu rafinamentul unei berline, abilitățile sale off-road fiind compatibile cu utilizarea cotidiană # Noul SUV oferă trei niveluri de echipare și un preț de pornire de 30.500 euro, cu TVA inclus

Top 20 firme neplătitoare de impozit către Primăria Pitești

Luni, 12 Iunie 2017 12:17

La începutul lunii martie a.c., Primăria Pitești a făcut publică lista debitorilor - persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local al Municipiului Pitești. Totalul firmelor neplătitoare de impozit este de 191, iar datoriile firmelor către administrația locală sunt cuprinse între minim - 20.000 de lei și maxim - 4 milioane de lei.
Cele mai mare restanțe la impozit către Primăria Pitești, la data de 31 martie 2017:

 

Evenimente importante la CCIA Argeș

Luni, 12 Iunie 2017 12:08

În zilele de 13 și 14 iunie 2017 Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizează, la sediul său din Pitești, Bd. Republicii, nr.63, două evenimente extrem de importante pentru mediul de afaceri.
Marți, 13 iunie 2017, cu începere de la orele 11.00 va avea loc evenimentul Parteneriat pentru dezvoltarea durabilă. Oportunități și avantaje pentru mediul economic. Evenimentul se va derula sub forma unei dezbateri/ mese rotunde având drept partener Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială din

Flori Grigoraş i-a atras atenţia premierului Grindeanu cu privire la probleme privind gestionarea fondurilor europene şi lacunele din sistem

Luni, 12 Iunie 2017 12:00

Miercurea trecută, în sala Constantin Stere din cadrul Parlamentului, s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Forumului Capitalului Românesc, organizată de Intact Media Group, la care a participat şi unul dintre cei mai buni specialişti ai Argeşului din domeniul proiectelor europene, şi anume Florentina Grigoraş, managerul Andralex Project Company. Scopul acestei manifestări organizate pentru al doilea an la rând este de a scoate la iveală problemele de zi cu zi ale mediului de afaceri românesc.
Cu acest prilej, puși față în față cu factorii de decizie, reprezentanţi ai mediului de afaceri și-au expus nemulțumirile, au propus soluții și au cerut ajutor. Dezbaterea a

 

Dolo Trans Olimp-pariul european al unui tânăr argeșean de 29 de ani care a mizat pe o flotă Mercedes-Benz

Luni, 12 Iunie 2017 11:56

Deși abia a împlinit vârsta de 29 de ani, patronul Dolo Trans OIimp, Cristian Dolofan, nepotul cunoscutului om de afaceri Gheorghe Dolofan, poate să se mândrească cu una dintre cele mai performante flote de camioane din țară, având la acest moment 250 de camioane, intenționând ca în acest an să mărească parcul auto, acest lucru implicând o investiție de câteva milioane de euro. Compania a achiziționat recent cea mai mare flotă de camioane marca Mercedes-Benz, urmând ca în perioada următoare să ajungă la un număr de aproximativ 300 de camioane. “Anul acesta chiar se simte revigorarea economică în România, în special în industria auto, de la transportul de

Patronul Hotelului Victoria construieşte un complex rezidenţial în cartierul Prundu

Luni, 12 Iunie 2017 11:55

După ce, în anul 2015, omul de afaceri Emil Enescu, proprietarul Complexului Hotelier Victoria a obţinut certificatul de urbanism şi i-a fost aprobat planul urbanistic zonal pentru terenul ce îl deţine în intravilanul municipiului Piteşti, situat,  mai exact, în zona bulevardului Basarabiei, actuala variantă Prundu-Craiovei, iată că au început lucrările de construcţie la un ansamblu rezidenţial format din patru clădiri de locuinţe colective, format din 140 de apartamente şi garsoniere.

 

GLOBAL PLAST COLECT SRL - oferă cele mai bune servicii de colectare selectivă a deșeurilor la cele mai mici prețuri

Luni, 12 Iunie 2017 11:37

De-a lungul timpului, activitatea de colectare selectivă a deșeurilor s-a dezvoltat tot mai mult în județul Argeș, astfel, pe lângă societățile publice ce asigură salubrizarea în mod corespunzător a localităților, există și societăți comerciale private care se deplasează la sediile agenților economici ori a instituțiilor publice care strâng deșeurile și plătesc contravaloarea acestora.

Tranzacție specială: Silozul din Bascov, de vânzare cu 2,5 milioane de euro

Luni, 05 Iunie 2017 20:48

Rar, foarte rar se întâmplă ca, la nivel național, să fie scos la vânzare un siloz de mari dimensiuni. Ei bine, se întâmplă chiar acum, la Bascov.
# DATELE PRINCIPALE ALE IMOBILULUI:
Suprafața totală al imobilului este de 52805,98 m2
Construcții: denumire suprafață de la C1 la C42 - 10386,97 m 2
Suprafața totală de 52.805,91 mp. se compune din:

 

Vrei o plajă? Mojo beach din Budeasa - de vânzare pe OLX

Luni, 05 Iunie 2017 20:47

Cine nu a fost – mai ales dintre piteșteni, cel puțin o dată la Mojo beach? Amplasată în imediata vecinătate a orașului, faimoasa Mojo a fost prima plajă privată a zonei, un concept nou – acum câțiva ani – pentru Argeș. Văzând că se bucură de succes, și alții au preluat, din mers ideea; plaje private au apărut, mai multe, chiar în aceeași zonă cu Mojo. Patronii au extins însă, de la an la an, afacerea, mai o căsuță, mai un pontoon, mai o umbreluță. Așa încât, azi, când tot complexul este oferit vânzării, și prețul este unul pe măsură:

Pensiunea Belvedere, de lângă Câmpulung, este de vînzare

Luni, 05 Iunie 2017 20:45

# Proprietarul o dă cu contracte gata încheiate de închiriere
Toată lumea o cunoaște, deși mulți nu conștientizează faptul că au trecut, pe lângă aceasta, poate de zeci de ori. Pensiunea Belvedere este poziționată superb, pe un teren înalt, la ieșirea din Câmpulung către Valea Mare Pravăț, pe partea stângă a sensului de mers Câmpulung-Brașov.
Iată cum sună anunțul original:

 

Selca va finaliza într-o lună lucrările la transformarea în bloc de locuinţe a fostului sediu Nordco

Luni, 05 Iunie 2017 20:39

După ce, în urmă cu câţiva ani, colosul în construcţii condus de omul de afaceri Mircea Georgescu (Nordco) şi-a cerut insolvenţa, pus la pământ de datorii, din cauza neefecturării plăţilor din contractele cu statul, lichidatorul judiciar a scos la vânzare mai multe bunuri ale firmei, în vederea achitării datoriilor către creditori, printre care şi clădirea fostului sediu al societăţii din Piteşti, de pe strada Depozitelor.

O fabrică cu 56 de angajaţi din Mărăcineni exportă 80% din producție

Luni, 29 Mai 2017 23:20

# Fabrica produce inclusiv componente pentru periuţele electrice Oral-B
Delta Rom Technologies, o fabrică din comuna Mărăcineni (judeţul Argeş), controlată de francezi şi dezvoltată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, produce componente de mecanică fină pentru Siemens Sibiu, Braun (Oral-B) sau Schneider Electric. Activitatea productivă a fabricii se desfășoară în 3 schimburi a câte 8 ore, 5 zile pe săptămână.

 

S.Ed.C. Mioveni oferă spre închiriere autovehicule și utilaje - Noi suntem soluția!

Luni, 29 Mai 2017 23:17

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni oferă spre închiriere autovehicule și utilaje pentru efectuarea a diferite lucrări în domeniul construcțiilor civile, indistriale și edilitare. Parcul auto al societății noastre este într-o continuă dezvoltare și are în componență un număr important de utilaje și autovehicule.
Iată ce vă oferim spre închiriere:
# 1 buldoexcavator JCB  3 C - cupă multifuncțională, 2m, braț de lucru 5,4 m,  cupă de excavare de 30 și 60 cm;
# 1 buldoexcavator 3CX - cupă multifuncțională, 2,10 m, braț de lucru pentru încărcat, capacitate până la 1 tonă, cupă de excavare de 30 și 60 cm;
# 1 încărcător frontal Bobcat, labe de încarcare până la o greutate de 600 kg;

Star Trading face eforturi pentru a finaliza lucrările la Colegiul Brătianu înainte de termen

Luni, 29 Mai 2017 13:08

După nenumărate contestaţii privind alegerea constructorului care va finaliza lucrările de reabilitare şi consolidare a Colegiului Naţional Ion C. Brătianu din Piteşti, în luna ianuarie a anului trecut, firma Star Trading Impex, controlată de omul de afaceri Victor (Boby)  Marinescu, în asociere cu societatea And Secom Intexim SA, încearcă să finalizeze lucrările de execuţie înainte de termen, acesta fiind programat pentru luna ianuarie a anului viitor.

 

Pagina 54 din 74

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea