Dolo Trans Olimp-pariul european al unui tânăr argeșean de 29 de ani care a mizat pe o flotă Mercedes-Benz

Luni, 12 Iunie 2017 11:56

Deși abia a împlinit vârsta de 29 de ani, patronul Dolo Trans OIimp, Cristian Dolofan, nepotul cunoscutului om de afaceri Gheorghe Dolofan, poate să se mândrească cu una dintre cele mai performante flote de camioane din țară, având la acest moment 250 de camioane, intenționând ca în acest an să mărească parcul auto, acest lucru implicând o investiție de câteva milioane de euro. Compania a achiziționat recent cea mai mare flotă de camioane marca Mercedes-Benz, urmând ca în perioada următoare să ajungă la un număr de aproximativ 300 de camioane. “Anul acesta chiar se simte revigorarea economică în România, în special în industria auto, de la transportul de

Patronul Hotelului Victoria construieşte un complex rezidenţial în cartierul Prundu

Luni, 12 Iunie 2017 11:55

După ce, în anul 2015, omul de afaceri Emil Enescu, proprietarul Complexului Hotelier Victoria a obţinut certificatul de urbanism şi i-a fost aprobat planul urbanistic zonal pentru terenul ce îl deţine în intravilanul municipiului Piteşti, situat,  mai exact, în zona bulevardului Basarabiei, actuala variantă Prundu-Craiovei, iată că au început lucrările de construcţie la un ansamblu rezidenţial format din patru clădiri de locuinţe colective, format din 140 de apartamente şi garsoniere.

 

GLOBAL PLAST COLECT SRL - oferă cele mai bune servicii de colectare selectivă a deșeurilor la cele mai mici prețuri

Luni, 12 Iunie 2017 11:37

De-a lungul timpului, activitatea de colectare selectivă a deșeurilor s-a dezvoltat tot mai mult în județul Argeș, astfel, pe lângă societățile publice ce asigură salubrizarea în mod corespunzător a localităților, există și societăți comerciale private care se deplasează la sediile agenților economici ori a instituțiilor publice care strâng deșeurile și plătesc contravaloarea acestora.

Tranzacție specială: Silozul din Bascov, de vânzare cu 2,5 milioane de euro

Luni, 05 Iunie 2017 20:48

Rar, foarte rar se întâmplă ca, la nivel național, să fie scos la vânzare un siloz de mari dimensiuni. Ei bine, se întâmplă chiar acum, la Bascov.
# DATELE PRINCIPALE ALE IMOBILULUI:
Suprafața totală al imobilului este de 52805,98 m2
Construcții: denumire suprafață de la C1 la C42 - 10386,97 m 2
Suprafața totală de 52.805,91 mp. se compune din:

 

Vrei o plajă? Mojo beach din Budeasa - de vânzare pe OLX

Luni, 05 Iunie 2017 20:47

Cine nu a fost – mai ales dintre piteșteni, cel puțin o dată la Mojo beach? Amplasată în imediata vecinătate a orașului, faimoasa Mojo a fost prima plajă privată a zonei, un concept nou – acum câțiva ani – pentru Argeș. Văzând că se bucură de succes, și alții au preluat, din mers ideea; plaje private au apărut, mai multe, chiar în aceeași zonă cu Mojo. Patronii au extins însă, de la an la an, afacerea, mai o căsuță, mai un pontoon, mai o umbreluță. Așa încât, azi, când tot complexul este oferit vânzării, și prețul este unul pe măsură:

Pensiunea Belvedere, de lângă Câmpulung, este de vînzare

Luni, 05 Iunie 2017 20:45

# Proprietarul o dă cu contracte gata încheiate de închiriere
Toată lumea o cunoaște, deși mulți nu conștientizează faptul că au trecut, pe lângă aceasta, poate de zeci de ori. Pensiunea Belvedere este poziționată superb, pe un teren înalt, la ieșirea din Câmpulung către Valea Mare Pravăț, pe partea stângă a sensului de mers Câmpulung-Brașov.
Iată cum sună anunțul original:

 

Selca va finaliza într-o lună lucrările la transformarea în bloc de locuinţe a fostului sediu Nordco

Luni, 05 Iunie 2017 20:39

După ce, în urmă cu câţiva ani, colosul în construcţii condus de omul de afaceri Mircea Georgescu (Nordco) şi-a cerut insolvenţa, pus la pământ de datorii, din cauza neefecturării plăţilor din contractele cu statul, lichidatorul judiciar a scos la vânzare mai multe bunuri ale firmei, în vederea achitării datoriilor către creditori, printre care şi clădirea fostului sediu al societăţii din Piteşti, de pe strada Depozitelor.

O fabrică cu 56 de angajaţi din Mărăcineni exportă 80% din producție

Luni, 29 Mai 2017 23:20

# Fabrica produce inclusiv componente pentru periuţele electrice Oral-B
Delta Rom Technologies, o fabrică din comuna Mărăcineni (judeţul Argeş), controlată de francezi şi dezvoltată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, produce componente de mecanică fină pentru Siemens Sibiu, Braun (Oral-B) sau Schneider Electric. Activitatea productivă a fabricii se desfășoară în 3 schimburi a câte 8 ore, 5 zile pe săptămână.

 

S.Ed.C. Mioveni oferă spre închiriere autovehicule și utilaje - Noi suntem soluția!

Luni, 29 Mai 2017 23:17

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni oferă spre închiriere autovehicule și utilaje pentru efectuarea a diferite lucrări în domeniul construcțiilor civile, indistriale și edilitare. Parcul auto al societății noastre este într-o continuă dezvoltare și are în componență un număr important de utilaje și autovehicule.
Iată ce vă oferim spre închiriere:
# 1 buldoexcavator JCB  3 C - cupă multifuncțională, 2m, braț de lucru 5,4 m,  cupă de excavare de 30 și 60 cm;
# 1 buldoexcavator 3CX - cupă multifuncțională, 2,10 m, braț de lucru pentru încărcat, capacitate până la 1 tonă, cupă de excavare de 30 și 60 cm;
# 1 încărcător frontal Bobcat, labe de încarcare până la o greutate de 600 kg;

Star Trading face eforturi pentru a finaliza lucrările la Colegiul Brătianu înainte de termen

Luni, 29 Mai 2017 13:08

După nenumărate contestaţii privind alegerea constructorului care va finaliza lucrările de reabilitare şi consolidare a Colegiului Naţional Ion C. Brătianu din Piteşti, în luna ianuarie a anului trecut, firma Star Trading Impex, controlată de omul de afaceri Victor (Boby)  Marinescu, în asociere cu societatea And Secom Intexim SA, încearcă să finalizeze lucrările de execuţie înainte de termen, acesta fiind programat pentru luna ianuarie a anului viitor.

 

BRIT MOTOR AG PREZINTĂ ÎN AVANPREMIERĂ NAȚIONALĂ NOUL RANGE ROVER VELAR

Luni, 29 Mai 2017 13:05

Pitești, 25 mai. Cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, Velar, a fost prezentat în avanpremieră națională, în cadrul unui eveniment exclusivist ce a avut loc în cadrul showroom-ului  BRIT Motor AG din Pitești.  Muzica de calitate, gustările atent alese și noutătile aduse de Crama Oprișor pentru degustarea de vinuri, au întregit seara.
Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Proiectat pentru a completa gama, Velar se remarcă prin somptuozitate, rafinament și capabilități în teren accidentat, nemaiîntâlnite până acum în segmentul SUV-urilor de clasă medie și se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

AJFP avertizează: 25 mai 2017 - termen limită de depunere pentru Formularul 200

Luni, 22 Mai 2017 23:09

Persoanele fizice nerezidente care datorează impozit pe venit pentru anul 2016 si sunt administrate de Administratia fiscală pentru contribuabili nerezidenti, depun formularul 200 ”Declaraţie privind veniturile realizate din România” până la data de 25 mai 2017, la Administratia fiscală pentru contribuabili nerezidenti din cadrul Directiei generale regionale a finantelor publice Bucuresti.
Categoriile de persoane fizice nerezidente administrate de Administratia fiscală pentru contribuabili nerezidenti sunt:

 

Teminal logistic de mari dimensiuni finalizat la Leordeni

Luni, 22 Mai 2017 23:03

Grupul german specializat în transportul de automobile ARS Altmann a construit în Leordeni un terminal auto cu acces la calea ferată, care va servi în principal ca punct de depozitare temporară pentru Dacia, Ford și importatorii auto. Învestiția a început cu aproximativ cinci ani în urmă, însă, la un moment dat, se pare că proiectul a ajuns în impas, principalul motiv fiind ratarea contractului cu fabrica de autoturisme Dacia Renault de la Mioveni, care a preferat un alt partener în transportul autovehiculelor ce ies pe poarta uzinei de la Colibași.

Electroargeş Curtea de Argeş - profit net de aproape un milion de euro!

Luni, 22 Mai 2017 23:02

Producătorul de aparate electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS) a avut în primul trimestru afaceri de 53,3 mil. lei, în scădere cu 2% faţă de primele trei luni din 2016, în timp ce profitul net s-a diminuat cu 2,5% la 4,3 mil. lei. Afacerile au scăzut în principal pe seama diminuării veniturilor din vânzarea de produse finite cu 4,4%, respectiv 2 mil. lei. În perioada de raportare s-a înregistrat o creştere a veniturilor din vânzarea mărfurilor cu 1,4 mil. lei, adică în creştere cu 1.200%, potrivit zf.ro

 

Cornea Ind. Construct SRL şi-a reluat activitatea

Luni, 22 Mai 2017 23:01

După ce, în urmă cu un an, omul de afaceri muscelean Ion Cornea anunţa suspendarea activităţii firmei pe o perioadă nedeterminată, lucru cauzat de intenția acestuia de a se retrage din activitate, pentru a ieşi la pensie, iată că afaceristul muscelean a dorit să reintre în morişca lictaţiilor organizate de primăriile din judeţ şi se luptă cu greii din construcţii ai Argeşului şi din alte judeţe ale ţării pentru diverse proiecte. Afaceristul Ion Cornea a vrut să îşi facă o revenire în forţă, şi astfel cea mai recentă licitaţie la care s-a înscris firma Cornea Ind. Construct , în asociere cu o altă societate musceleană a fost pentru executarea lucrărilor la reţeaua de canalizare menajeră de pe străzile Carpaţi, Ion Ţicăloiu şi Zăvoiului din Câmpulung. Valoarea totală a lucrărlor este de 24 de milioane de lei, bani pentru care s-au înscris la această licitaţie 11 firme, atât din judeţ cât şi din Dâmboviţa,Prahova şi Teleorman. Antoniu Neguţ

Axi a mutat Garden Pub în fosta locaţie a Casei Căsătoriilor

Luni, 22 Mai 2017 22:55

Omul de afaceri Alexandru Coşleacără, cunoscut şi sub numele de Axi, patron al celui mai cunoscut lanţ de locaţii dedicate distracţiei din centrul Piteştiului: Garden Pub, The Place, Trattoria by Garden Pub şi  restaurantul Casa Sattler, a decis să readucă la viaţă fosta Casă a Căsătoriilor, situată lângă Curtea de Apel Piteşti, dându-i o nouă înfăţişare.

 

Vila din Pitești a familiei Motoc, din nou, de vânzare

Luni, 22 Mai 2017 13:25

Așa cum am mai scris, executarea cu pricina este nimic altceva decât consecința intrării în procedura de insolvență a Clinicii Mioara Motoc, situată în Pitești, pe Calea București. Vila impresionantă este situată pe strada Simion Bărnuţiu din Piteşti, la nr. 12, şi este structurată pe trei nivele - demisol, parter şi etaj - având şi un teren de 550 mp.  După ce s-a ratat vânzarea prin licitaţie publică pe data de 27 martie, la biroul executorului judecătoresc Radu Marius din Brezoi, s-a încercat  o nouă licitație, de data aceasta la data de 28 aprilie, preţul de pornire fiind același, de 607.500 de lei. Potrivit publicaţiei de vânzare, licitaţia publică are loc pentru despăgubirea creditorului UniCredit Bank. Prima licitație pentru vânzarea imobilului a fost prevăzută a se ține în data de 27 februarie, prețul de pornire – cel rezultat din expertiza de specialitate - fiind de 810.000 lei. Radu Marius încearcă, acum, din nou, să valorifice vila din Pitești, la același preț ca și la ultima strigare, adică 607.500 lei.

Zona de nord a Piteştiului, din ce în ce mai atractivă pentru oamenii de afaceri puternici ai Argeşului

Luni, 15 Mai 2017 12:05

Anul 2017 aduce, pentru municipiul reşedinţă de judeţ, proiecte noi imobiliare realizate de cunoscuţi oameni de afaceri care doresc să revitalizeze piaţa imobiliară din nordul Piteştiului, având în vedere cererea mare de locuinţe,demarând astfel construcţia a noi ansambluri rezidenţiale de lux.  În acest sens, pe lângă construcţiile realizate de investitorii din mediul privat ce provin din diverse domenii de activitate şi care au transformat zona cartierului Găvana într-un adevărat şantier, se pare că şi cei cu ştate mai vechi în domeniul real estate şi chiar cei care sunt new entry în acest domeniu par să fie atraşi de nordul Piteştiului, aflat într-o continuă dezvoltare şi care este şi una dintre cele mai populate zone din oraş.

 

Balastiera Intens Prest, a lui Ilie Alexandru, va livra piatră concasată pentru ADP Pitești

Luni, 15 Mai 2017 12:02

Un milion de lei – aceasta este valoarea, fără TVA, a contractului câștigat, prin licitație publică, de firma omului de afaceri  Ilie Alexandru, Intens Prest. Este vorba de livrare, către ADP Pitești, de agregate naturale și concasate pentru lucrări de drumuri. La licitația organizată au mai participat doi operatori economici, Intens Prest reușind, însă, oferirea celui mai bun preț. Balastirea acestuia va trebui să producă și să livreze, în următoarea perioadă, următoarele cantități: - amestec de agregate naturale 0-63 mm = 20.000 tone; - piatră concasată 0-63 mm = 14.000 tone; - refuz de ciur = 5.000 tone. Laurențiu Stoica

AJFP Argeș organizează o nouă întâlnire cu contribuabilii

Luni, 15 Mai 2017 11:50

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza in data de 17 mai 2017, ora 12,00,in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice, având ca tematică declararea veniturilor de către persoanele fizice şi depunerea formularelor 200 şi 201. Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea în perioada12 mai – 16 mai 2017 pe una dintre adresele de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

 

Pagina 60 din 79

«ÎnceputAnterior51525354555657585960UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea