Turcii de la Yildiz Entegre - investiţie de 150 de milioane de euro într-o fabrică de prelucrare a lemnului din Oarja

Luni, 15 Mai 2017 11:48

Săptămâna trecută, într-un cadru inedit oferit de Hotelul Ramada Piteşti, reprezentanţii grupului Yildiz Entegre, companie cu capital turcesc, au lansat oficial deschiderea lucrărilor la cea mai nouă fabrică de prelucrare a lemnului din comuna Oarja, ce va produce MDF (Medium Density Fibreboard), un lemn superior calitativ PAL-ului ce este utilizat în industria prelucrării lemnului, implicit a mobilei.

Depozit de anvelope Pirelli în comuna Oarja

Luni, 15 Mai 2017 11:42

Dezvoltatorul de spaţii logistice şi industriale WDP, prin compania locală WDP Development Ro, va construi în cadrul parcului său logistic de la Oarja un depozit de 50.000 mp pentru CEVA Logistics, una dintre cele mai mari companii din domeniu la nivel mondial, iar depozitul va fi utilizat pentru un contract în derulare cu grupul Pirelli, potrivit unor date din piaţă. Depozitul se află deja în construcţie şi va fi gata în toamna acestui an, potrivit zf.ro.

 

ANAF precizează că nu vânează firme pentru a face încasări suplimentare

Luni, 15 Mai 2017 11:28

În urma alegatiilor apărute în presă referitoare la transmiterea unei circulare ANAF către Directiile Generale Regionale ale Finantelor Publice pe tema impunerii unui "target" de atragere de sume suplimentare de către inspectorii fiscali, facem următoarele precizări:
La nivelul ANAF nu a fost transmisă nicio circulară referitoare la impunerea unor tinte pentru atragerea de sume suplimentare, de către inspectorii fiscali.
Precizăm că în sarcina ANAF au fost stabilite o serie de obiective, atributii si măsuri, în domeniul îmbunătătirii colectării impozitelor, taxelor, contributiilor sociale si a altor sume datorate bugetului general consolidat, respectiv:

O firmă din Pitești va asigura serviciile de catering pentru cele 9 unități subordonate DGASPC Argeș

Luni, 15 Mai 2017 11:26

Firma Construmat&Vos S.R.L., din Pitești, a fost declarată câștigătoare a licitației organizate de către DGASPC Argeș. Este vorba de achiziționarea de servicii de catering pentru nouă unități subordonate ale instituției județene.
OBIECTUL CONTRACTULUI:    Achiziționare „Servicii de catering” pentru beneficiarii a 9 unitati subordonate D.G.A.S.P.C. ARGES: Complexul de Tip Familial Valea Mare, Complexul de Tip Familial “DUMBRAVA MINUNATA”,

 

BRIT Motor AG a participat la Ceremonia de acreditare a noilor membri ai „Ordinului European al Cavalerilor Vinului”

Luni, 15 Mai 2017 11:23

BRIT Motor AG a participat la Ceremonia de acreditare a noilor membri ai „Ordinului European al Cavalerilor Vinului”, eveniment ce s-a desfășurat la Primăria Orașului Pitești și în cadrul complexului „Cornul Vânătorului”.
Surpriza adusă de BRIT Motor AG participanțiilor a fost posibilitatea de a admira îndeaproape și testa cele mai noi modele Land Rover. Legendarele autoturisme de teren din gama Discovery, Discovery Sport, un SUV compact și eficient, Noul Discovery cel mai versatil Land Rover de până acum, dar și impunătorul, puternicul și sportivul Range Rover Sport.

Sediul ”Casa Elena” din Pitești, de vânzare la preț redus

Luni, 15 Mai 2017 11:22

Spațiul de birouri și brutăria ”Casa Elena” sunt de vânzare. La preț redus. Săptămâna trecută, mai exact joi, 12.05., s-a desfășurat o nouă procedură de ofertare a imobilelor. Încercarea de vânzare, cu prețul de evaluare, a sediului din Pitești al firmei s-a soldat cu un eșec. Așa încât s-a trecut la promovarea imobilului cu preț redus la 75% din cel stabilit inițial. Este vorba tot de bani mulți, 15 miliarde de lei vechi,  însă imobilul este situat central, la intrarea în Piața Ceair.

 

Pentru că nu s-a vândut la prima licitație cu prețul de evaluare, executorul judecătoresc a redus cu 25% prețul vilei de jumătate de milion de euro a lui Dan Săndulescu

Luni, 15 Mai 2017 11:20

Așa cum am scris și anterior, fostul patron al Euro Petrol S.R.L., fost polițist la Circulație, Dan Săndulescu nu mai scapă, iată, de problemele financiare cu care se confruntă de prin 2013. Acesta din urmă este, dealtfel, și anul în care Săndulescu a solicitat, la Tribunalul Comercial, insolvența firmei Euro Petrol, cu datorii totale acumulate la sfârşitul anului critic de 6.031.442 lei. Iată că, în momentul de față, executorul judecătoresc Vlad Pisculungeanu licitează pentru a doua oară  vila fostului polițist, situată

S-a vândut și ultimul hypermarket PIC

Luni, 15 Mai 2017 09:02

Magazinul din Călăraşi, ultimul rămas nevalorificat, a fost preluat de gigantul francez Saint Gobain, cel din Craiova a ajuns în portofoliul unui jucător de pe piaţa de distribuţie şi transport, iar cel din Brăila a fost cumpărat de un producător local de mobilier de baie. Primele două magazine vândute au fost cele din Oradea şi Piteşti, primul fiind achiziţionat de un grup maltez care voia să-l transforme într-un centru logistic, iar al doilea de investitori locali.

 

Cristian Gentea şi Robert Tudorache - new entries în Consiliul de Administraţie provizoriu de la Nuclearelectrica

Luni, 08 Mai 2017 14:09

Recent, ministrul Energiei, Toma Petcu, s-a declarat nemulţumit de conducerea producătorului de energie, după ce s-a reziliat, în urmă cu mai bine de un an, contractul cu Compania Naţională a Uraniului (CNU).
În acest sens, ministrul Energiei a decis impunerea unui nou consiliu de administraţie provizoriu care controlează toate deciziile în adunările generale ale acţionarilor. Noul consiliu de administraţie ce are girul ministrului Toma Petcu are în componenţa sa şi doi argeşeni, lideri în organizaţiile politice din care fac parte. 

Faurecia mizează pe un profit de 50 de milioane de euro la noua fabrică din Căteasca

Luni, 08 Mai 2017 14:05

Compania cu capital francez  Faurecia, ce activează pe piaţa din România din 2003 şi a raportat anul trecut vânzări de peste 219 milioane euro, a continuat extinderea în țară prin deschiderea recent  a unei noi fabrici în judeţul Argeş, la Căteasca, pe lângă cea existentă deja la Mioveni.
Noua fabrică este catalogată ca fiind una dintre cele moderne unităţi de producţie ale grupului Faurecia, aceasta fiind un furnizor pentru unii dintre cei mai importanţi producători auto din lume, precum Jaguar, Land Rover, Fiat Chrysler, Volvo, Ford, Peugeot Citroën şi Renault.

 

Agenţii de pază de la MSS, sancţionaţi disciplinar dacă sunt prinşi dormind în post

Luni, 08 Mai 2017 14:04

Angajaţii firmei de pază şi protecţie MSS din Piteşti, controlată de către oamenii de afaceri Ionuţ Glonţ şi Ovidiu Costache, au parte de o monitorizare atentă, periodic, din partea superiorilor, atunci când vine vorba despre seriozitatea şi implicarea la locul de muncă. În acest sens, tot mai frecvent, acest lucru persistând de multe ori în acest domeniu de activitate, acolo unde intervin plictiseala şi oboseala, agenţii de pază au dat dovadă de un pic de creativitate, atunci când vine vorba să combată cele două fenomene menţionate anterior.

Grupul german Dr.Oetker a înregistrat în 2016 un profit cu 3% mai scăzut faţă de anii precedenţi

Luni, 08 Mai 2017 14:03

Filiala locală din Curtea de Argeş a colosului gernan Dr.Oetker a finalizat anul 2016 având o cifră de afaceri de 64 de milioane de euro, fiind în scădere cu 3% spre deosebire de anii precedenţi, arată ultimele calcule având la bază informaţii de la Ministerul de Finanţe. În acest sens, producătorul german de alimente şi ingrediente a văzut prima scădere a profitului din ultimii şase ani. Totuşi, chiar dacă există această uşoară scădere, anul trecut compania şi-a crescut numărul de personal, iar profitul net al companiei a crescut cu 3%, ajungând la aproximativ 5 milioane de euro, potrivit datelor provenite de la Ministerul de Finanţe. 

 

AJFP Argeș - întâlnire cu contribuabilii

Luni, 08 Mai 2017 14:02

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza in data de 10 mai 2017, ora 12,00,in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice, având urmatoarea tematica:
1. Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna mai 2017;
2. Obligatii declarative privind impozitul pe venit;
3. Servicii oferite contribuabililor de către ANAF;
4. Aplicarea impozitului specific unor activităţi;
5. Alte aspecte fiscale de interes
Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii, dacă transmit solicitarea în perioada 05 mai – 09 mai 2017 pe una dintre adresele de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

În aprilie 2017 ANAF a colectat 18,03 miliarde lei, cu 1,18 miliarde lei mai mult decât în perioada similară a anului trecut

Luni, 08 Mai 2017 14:01

În luna aprilie 2017 ANAF a colectat venituri bugetare în sumă totală de 18,03 miliarde lei, cu 1,18  miliarde lei, respectiv cu 7% mai mult decât în luna aprilie 2016 (16,85 miliarde lei).  În primele 4 luni ale anului curent, ANAF a colectat 68,45 miliarde lei, ceea ce înseamnă un plus de 1,81 miliarde lei fată de încasările din perioada similară a anului 2016 (66,64 miliarde lei), respectiv o crestere de 2,7% a volumului veniturilor bugetare colectate.

 

Procedurile pentru conectarea caselor de marcat la serverele ANAF, finalizate

Luni, 08 Mai 2017 13:55

Agentia Natională de Administrare Fiscală a finalizat specificatiile tehnice si structura fisierelor pe care casele de marcat urmează să le trimită către ANAF în conformitate cu Hotărârea pentru modificarea si completarea Normelor metodologice pentru aplicarea Ordonantei de urgentã a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin Hotãrârea Guvernului nr. 479/2003.

Dacia a lansat primul Duster cu cutie automată

Luni, 08 Mai 2017 13:49

# Noua mașină este disponibilă la un pret de 16. 550 de euro, cu 1.300 de euro mai mult decat modelul  ce are cutie de viteze manuală

Producătorul auto Dacia a lansat, vineri, în România prima versiune a modelului Duster având o cutie automată cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteză, la prețuri care încep de la 16.500 euro, cu TVA inclus, a anunțat compania.
Totodata, Dacia lansează și o nouă serie limitată transversală, intitulată „Explorer”, disponibilă pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy si Duster.

 

Dacia, cifră de afaceri uriaşă în 2016

Luni, 08 Mai 2017 13:47

# În 2016, Grupul  Renault România a ajuns la o cifră de afaceri de 5,1 miliarde de euro.

Dacia a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 4,6 miliarde de euro (20,765 milioane de lei), în 2016, în creştere cu 8,35% faţă de 2015, când a raportat o cifră de afaceri de 4,2 miliarde de euro, potrivit raportului de gestiune publicat miercuri.
În 2016, rezultatul înainte de impozitare a atins 506 milioane de lei (peste 111 milioane de euro), în creştere faţă de 2015, acesta fiind generat de un rezultat de exploatare pozitiv de 532 milioane de lei (+ 15% vs 2015) şi de un rezultat financiar negativ de 27 milioane de lei (în mare măsură, legat de impactul defavorabil al cursului de schimb).

“Salonul Inovației și Creativității Elevilor din județul Argeș - SICEA 2017

Luni, 08 Mai 2017 11:37

# Marele câștigător al primei ediții a fost Andrei Ghioca, elev în clasa a XII-a, la Liceul Tehnologic “Ferdinand I” din Curtea de Argeș.
La Universitatea din Pitești a avut loc astăzi premierea celor mai bune lucrări prezentate la “Salonul Inovației și Creativității Elevilor din județul Argeș – SICEA 2017”, eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Universitatea din Pitești și Primăria Mioveni. În cadrul salonului au participat peste 1.000 de elevi și profesori coordonatori, care au prezentat  680 de lucrări din 20 de domenii.

 

Sute de expozanţi şi multe premii consistente i-au întâmpinat pe argeşeni la cea de-a doua ediţie a Târgului AGRO Piteşti

Luni, 08 Mai 2017 11:25

Timp de trei zile, parcarea complexului Comercial Jupiter City  a fost gazda celei de-a doua ediţii a Târgului internaţional de echipamente şi utilaje agricole AGRO Piteşti, eveniment ce fost organizat datorită unei iniţiative lăudabile a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, precum şi cu sprijinul mai multor instituţii publice locale, dar şi naţionale, precum Romexpo şi Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Fiica patronului de la TBM îşi vinde pe Autovit bolidul de lux primit cadou de majoratul ei

Luni, 24 Aprilie 2017 22:53

Frumoasa piteşteancă Lavinia Cazacu, fata lui Marian Cazacu, patron al grupului de firme Total Building Milenium, a luat recent decizia de a scoate la vânzare pe internet Range Rover-ul primit cadou de la tatăl ei în momentul în care a împlinit vârsta de 18 ani. Din primele informaţii reieşite din comentariile date de apropiaţi pe pagina sa de socializare, piteşteanca Lavinia Cazacu a luat această decizie pentru a  îşi putea cumpăra un nou SUV, la fel de apreciat printre iubitorii de automobile; posibil ca acesta să fie un Porsche Cayenne, conform unei surse apropiate piteştencei Laviniei Cazacu. Range Rover-ul Evoque este scos la vânzare la preţul de 26.900 de euro negociabil. Antoniu Neguţ

 

Pagina 61 din 79

«ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea