Cea mai cunoscută unitate de cazare din Nucșoara este scoasă la mezat

Luni, 06 Martie 2017 13:22

# Lichidatorul cere, pentru Pensiunea Danvi, numai 113.250 de euro!
Construită cu doar câțiva ani în urmă, Pensiunea Danvi din Nucșoara s-a făcut, mai ales prin intermediul internetului, binecunoscută iubitorilor de drumeții. Construită într-o zonă fără multe alte posibilități de cazare, aceasta a fost, pentru cei ce au ajuns în comuna din nordul județului, singurul refugiu turistic; ca punct forte, fiind și ultimul popas pentru cucerirea vârfului Moldoveanu, din Făgăraș, cel mai înalt vârf din țară.

Constructorii din județ au aflat despre avantajele rezolvării litigiilor prin arbitraj la Camera de Comerț și Industrie Argeș

Luni, 27 Februarie 2017 14:15

Săptămâna trecută, în sala ”Argeș” a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a avut loc o întânire la care au participat reprezentanți ai unor instituții publice din județ alături de oameni de afaceri ce provin din domeniul construcțiilor. La eveniment, președintele CCIA, George Caval, i-a încurajat pe cei prezenți în sală să își prezinte problemele cu care se confruntă zilnic în activitatea lor.

 

Sindicaliștii de la Dacia apasă pedala de accelerație în negocierile cu patronatul uzinei

Luni, 27 Februarie 2017 14:08

# Aceștia solicită majorări salariale de 100 euro, administrația oferă doar 120 lei

Angajaţii Dacia solicită o majorare salarială de 450 de lei brut (100 euro) lunar, în cadrul negocierilor anuale cu privire la contractul colectiv de muncă, în timp ce compania este dispusă să acorde o mărire de doar 120 de lei brut.
Propunerea iniţială a companiei era de o majorare salarială de 90 de lei brut lunar. O majorare de 450 de lei brut înseamnă 364 de lei net în plus la salariu, în timp ce conducerea companiei se opreşte chiar sub pragul de 100 de lei net.

Apartamentul S.A. a finalizat lucrările de reabilitare a sediului ADP Pitești

Luni, 27 Februarie 2017 14:07

Chiar dacă au existat mai multe probleme, legate, în primul rând, de retrocedarea către foștii proprietari a unei părți din imobilul unde funcționează sediul central al serviciului ce se ocupă cu administrarea domeniului public, municipalitatea a luat decizia în urmă cu mai multe luni de a scoate la licitație proiectul de reabilitare, ignifugare și consolidare a clădirilor cu care a mai rămas sediul central al ADP Pitești, situate în cartierul Târgul din Vale după restituirea parcelelor de teren și a unor sere ce aparțineau foștilor proprietari.

 

SC GLOBAL PLAST COLECT SRL oferă cele mai bune servicii de colectare selectivă a deșeurilor la cele mai mici prețuri

Luni, 27 Februarie 2017 14:04

De-a lungul timpului, activitatea de colectare selectivă a deșeurilor s-a dezvoltat tot mai mult în județul Argeș; astfel, pe lângă societățile publice care asigură salubrizarea în mod corespunzător a localităților, există și societăți comerciale private care se deplasează la sediile agenților economici ori a instituțiilor publice care strâng deșeurile și plătesc contravaloarea acestora.

Comesad Drumuri a reluat lucrările de reabilitare a străzii Exercițiu

Luni, 27 Februarie 2017 14:02

Una dintre cele mai tranzitate artere de circulație din Pitești, strada Exercițiu, situată în cartierul cu același nume, a intrat încă din toamna anului în trecut într-un proces amplu de reabilitare, având în vedere faptul că administrația locală nu mai intervenise de ani buni în refacerea acestei străzi. Până la acest moment, având în vedere starea vremii din ultimul timp, au fost finalizate lucrările la trotuarele situate de-o parte și de alta a străzii, precum și amenajarea locurilor de parcare, urmând ca până la începutul lunii iunie a anului în curs să fie terminate lucrările la asfaltare propriu-zisă a străzii. Contractul pentru reabilitarea acestei străzi a fost adjudecat de către firma Comesad

 

Camera de Comerț și Industrie Argeș îi invită la dezbateri pe constructorii locali

Luni, 20 Februarie 2017 13:33

Săptămâna aceasta, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș organizează, la sediul instituției, o întâlnire la care sunt invitați reprezentați ai firmelor de construcții din județ, alături de reprezentanți ai administrației publice locale. Dezbaterea va avea ca subiect principal importanța domeniului de construcții în dezvoltarea economică.

Insolvențele aduc chilipiruri imobiliare! Pensiune de trei stele, în Lerești, cu vad comercial, de vânzare cu 95 euro/m.p.

Luni, 20 Februarie 2017 11:44

Intrat în probleme  financiare din anul 2014, omul de afaceri Stelică Sasu, proprietarul celebrei pensiuni Hanul Sasului, își vede, în continuare, afacerea amenințată. Pentru că lichidatorul a oferit, din nou, locația cu pricina spre vânzare, de data aceasta cu preț redus. Dacă, inițial, pensiunea a fost oferită cu 250.000 euro, iată că, negăsindu-se cumpărător la primele strigări, prețul a început să coboare. Așa încât, la primul termen, suma solicitată este de 210.650 euro.

 

Pensiune de vânzare, în Dâmbovicioara, cu numai 73.000 euro

Luni, 20 Februarie 2017 11:43

Lichidatorul S.P. Bio Consult S.P.R.L. oferă spre vânzare, în comuna Dâmbovicioara, zona Podu Dâmboviței, o proprietate imobiliară compusă din două loturi de teren, în suprafață totală de 1532 m.p., împreună cu imobilul cu destinație pensiune ridicat pe acesta. Clădirea are regim de înălțime P+1 și dispune de un apartament, o cameră triplă, șase camere duble, cu grup sanitar propriu în fiecare cameră, terase, parcare, încălzire centrală, restaurant și bar. Prețul solicitat – 72.710 euro.

Fostul sediu al Bancpost din centrul Piteștiului, de închiriat cu 8000 de euro pe lună

Luni, 20 Februarie 2017 11:42

Spațiu de închiriat la kilometrul zero al Piteștiului, la 50 de metri de Prefectură! Proprietatea este situată în centrul municipiului Pitesti și este un spațiu de birouri B + P + 2 M, cu o suprafață totală vacantă de 800 de metri pătrați. Spațiul este situat într-un bloc construit în 1989, într-o extensie construită la parter în 1996. Clădirea dispune de aer condiționat, alarmă de incendiu, alarmă antifurt, supraveghere video și toate utilitățile, cum ar fi: apă curentă, canalizare, electricitate, gaze naturale, încălzire din rețeaua publică, linie telefonică și internet. Fațada a fost renovată în 2006. Prețul pentru  închiriere este de 10 euro/mp

 

Ratelen Construct, la un pas de insolvență

Luni, 20 Februarie 2017 11:40

Firma omului de afaceri muscelean George Răuțoiu  întâmpină mari dificultăți financiare în această perioadă, cel mai probabil pe fondul crizei economice, însă acesta pare să nu fie singurul motiv pentru care omul de afaceri a decis să își declare insolvența la Tribunalul Specializat Argeș în următoarea perioadă. Conform declarației acestuia, firma cu sediul în comuna Lerești pe care o conduce a intrat într-un impas financiar destul de adânc și datorită lucrărilor executate la termen în fără a mai fi achitate.

Noul hypermarket Lidl din Războieni ar putea fi inaugurat înainte de termen

Luni, 13 Februarie 2017 12:17

Pe locul unde a funcționat timp de mai mulți ani o cunoscută librărie din Pitești, situat în imediata apropiere a Poliției Municipiului, se lucrează intens, în ciuda vremii destul de capricioase, la construcția celui mai mare hypermarket Lidl din oraș. Noul magazin al retailerului german Lidl ce urmează a fi inaugurat va fi cel mai mare din județul Argeș, asta pentru că, spre deosebire de celelalte două magazine deja existente în Pitești, noul hypermarket va fi prevăzut cu un etaj, parcări, spații verzi, dar și alei carosabile și pietonale.

 

Finanțele Argeș au pus tunurile pe firmele de confecții

Luni, 13 Februarie 2017 12:00

# Gena Style Fashion și Panili Newconf sunt executate silit pentru datoriile pe care le au la stat

După o oarecare perioadă de acalmie, de Sărbătorile de Iarnă, perioadă în care executările silite au fost lăsate mai ușor, ANAF – prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș revine în forță pentru recuperarea debitelor restante. Săptămâna trecută, la modă au fost... firmele de confecții. Două dintre acestea, Gena Style Fashion și Panili Newconf, au intrat în procedură de licitație pentru datoriile la stat. S.C. GENA STYLE FASHION S.R.L. va pierde, astfel, 12 mașini de cusut profesionale, a căror valoare a fost stabilită la 82 milioane de lei vechi. De la S.C. PANILI NEWCONF S.R.L., ANAF speră să încaseze, pe bunurile oferite la vânzare, aproape 60 milioane de lei vechi. Suma reprezintă contravaloarea a câteva mașini de cusut, mașini de călcat și generatoare. Licitațiile sunt prevăzute pentru data de 22 februarie 2017. A.S.

Încă două firme de construcții sunt pe cale să își piardă sediile

Luni, 13 Februarie 2017 11:43

# NORDCO S.A. și INSTAG S.A., față în față pe Strada Depozitelor, ambele cu sediile scoase la vânzare de executorii judecătorești

Criza economico-financiară de acum câțiva ani încă produce efecte. Apărute ca ciupercile după ploaie, firmele de construcții nu mai făceau față comenzilor, piața imobiliară fiind, până în 2009, într-o continuă expansiune. Criza a lovit, poate, cel mai dur tocmai în aceste firme. Imobiliarele s-au prăbușit brusc. Constructorii s-au canibalizat, alergând să își adjudece licitații chiar și cu zeci de procente mai puțin față de prețul estimat, numai pentru a avea ce să dea de lucru angajaților. Doar că, cei mai puțin prudenți, ca și cei cu o capitalizare mai redusă, nu au rezistat.

 

Investiţie de 10 mil. euro într-o fabrică de componente pentru noul Duster

Luni, 13 Februarie 2017 09:15

# Fabrica va fi deschisă anul acesta și este situată între Piteşti şi Mioveni

Grupul Mecaplast, care are o prezenţă în 18 ţări, venituri de 700 de milioane de euro şi 6.000 de angajaţi, îşi extinde activitatea din România printr-o investiţie de 10 mil. euro într-o fabrică de componente auto, potrivit informaţiilor oferite de casa de avocatură Muşat & Asociaţii care a asistat grupul Mecaplast în acest proiect.
Fabrica va fi deschisă anul acesta, este situată între Piteşti şi Mioveni şi va produce componente auto pentru noul Duster. Investiţia în România prevede toate mijloacele industriale necesare pentru a dezvolta noi afaceri, în special pentru piese motor şi piese/elemente vopsite de interior şi exterior.

Vânzarea clădirii CEZ Pitești este un eșec imobiliar de proporții

Luni, 13 Februarie 2017 08:58

# După ce s-a încercat cu 4,5 milioane de euro, clădirea este oferită, acum, la 1,7 milioane euro

Eșec de proporții în încercările de vânzare ale fostului sediu CEZ Pitești. Clădirea, deși situată în zona centrală a orașului, nu a fost dorită, iată, timp de câțiva ani, de nimeni. Clienții s-au speriat, probabil, și de prețul stabilit inițial pentru vânzare, de 4,5 milioane de euro. Negăsindu-se un astfel de cumprător, s-a încercat vânzarea pe bucăți, însă, și aici, strategia s-a dovedit a fi una nefericită.

 

Vânzările Lactag s-au înjumătăţit în 2016 față de 2015

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

# Pe tabelul creditorilor, 299 de firme și persoane fizice #  Este al doilea producător argeșean cu probleme, după colapsul suferit de Lactate Brădet

În urmă cu câțiva ani lider de necontestat pe piața locală, producătorul de lactate şi mezeluri Lactag din judeţul Argeş a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 32,6 mil. lei  (7,2 mil. euro), în scădere cu 52% faţă de anul pre-cedent, potrivit reprezentanţilor companiei şi calculelor  realizate pe baza datelor publice.
În 2014, fabrica argeșeană a înregistrat pierderi de 2.650.035 lei, cu un număr mediu de salariați de 493 persoane. În anul următor, 2015, atât piuerderea, dar și numărul de salariați au scăzut: pierderea a fost de 1.640.000 lei, la un număr mediu de salariați de 414.

BCR nu a reușit să găsească un cumpărător pentru pensiunea fostului primar de la Călinești, Nicolae Gavrilescu

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Intrată într-un colaps financiar încă din anul 2010, pe fondul crize economice, societatea Gyp Star, condusă de către fostul primar al comunei Călinești, Nicolae Gavrilescu, și omul de afaceri Ion Postolache pare că nu a reușit să treacă peste acest impas financiar și cei doi oameni de afaceri au trebuit să își declare falimentul și să își vândă bunurile pentru achitarea datoriilor.

În urma unui proces amplu de reorganizare, lucrurile tot nu păreau să fie mai bine și să se meargă în direcția dorită de cei doi patroni ai societății; astfel, societatea Gyp Star a fost nevoită să își declare falimentul.

 

ANAF a anulat licitația pentru apartamentele ICDP Mărăcineni

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:22

Peste 30 de locuinte aflate în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești-Mărăcineni (ICDP) au fost scoase la licitație de catre ANAF Argeș, în data de 23 ianuarie. Imobilele urmau să fie valorificate pe data 8 februarie, spre disperarea ocupanților apartamentelor cu pricina, care, în mijlocul iernii, se puteau trezi lăsați în stradă de procedura declanșată.

Scandal între producătorii auto, din cauza programului ”Rabla”

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:18

# AUTOMOBILE DACIA ŞI RENAULT COMMERCIAL ROUMANIE se retrag din Asociația Producătorilor de Automobile

La o săptămână de la conferinţa anuală a Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în care Brent Valmar, vicepreşedintele asociaţiei declara că programul Rabla trebuie oprit, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie anunţă oficial că ies din APIA. Pentru prima dată, în cadrul conferinţei, nici Dacia şi nici Ford România nu au trimis niciun reprezentant, nici măcar la nivel de PR.

 

Pagina 62 din 77

«ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea