Pensiune de vânzare, în Dâmbovicioara, cu numai 73.000 euro

Luni, 20 Februarie 2017 11:43

Lichidatorul S.P. Bio Consult S.P.R.L. oferă spre vânzare, în comuna Dâmbovicioara, zona Podu Dâmboviței, o proprietate imobiliară compusă din două loturi de teren, în suprafață totală de 1532 m.p., împreună cu imobilul cu destinație pensiune ridicat pe acesta. Clădirea are regim de înălțime P+1 și dispune de un apartament, o cameră triplă, șase camere duble, cu grup sanitar propriu în fiecare cameră, terase, parcare, încălzire centrală, restaurant și bar. Prețul solicitat – 72.710 euro.

Fostul sediu al Bancpost din centrul Piteștiului, de închiriat cu 8000 de euro pe lună

Luni, 20 Februarie 2017 11:42

Spațiu de închiriat la kilometrul zero al Piteștiului, la 50 de metri de Prefectură! Proprietatea este situată în centrul municipiului Pitesti și este un spațiu de birouri B + P + 2 M, cu o suprafață totală vacantă de 800 de metri pătrați. Spațiul este situat într-un bloc construit în 1989, într-o extensie construită la parter în 1996. Clădirea dispune de aer condiționat, alarmă de incendiu, alarmă antifurt, supraveghere video și toate utilitățile, cum ar fi: apă curentă, canalizare, electricitate, gaze naturale, încălzire din rețeaua publică, linie telefonică și internet. Fațada a fost renovată în 2006. Prețul pentru  închiriere este de 10 euro/mp

 

Ratelen Construct, la un pas de insolvență

Luni, 20 Februarie 2017 11:40

Firma omului de afaceri muscelean George Răuțoiu  întâmpină mari dificultăți financiare în această perioadă, cel mai probabil pe fondul crizei economice, însă acesta pare să nu fie singurul motiv pentru care omul de afaceri a decis să își declare insolvența la Tribunalul Specializat Argeș în următoarea perioadă. Conform declarației acestuia, firma cu sediul în comuna Lerești pe care o conduce a intrat într-un impas financiar destul de adânc și datorită lucrărilor executate la termen în fără a mai fi achitate.

Noul hypermarket Lidl din Războieni ar putea fi inaugurat înainte de termen

Luni, 13 Februarie 2017 12:17

Pe locul unde a funcționat timp de mai mulți ani o cunoscută librărie din Pitești, situat în imediata apropiere a Poliției Municipiului, se lucrează intens, în ciuda vremii destul de capricioase, la construcția celui mai mare hypermarket Lidl din oraș. Noul magazin al retailerului german Lidl ce urmează a fi inaugurat va fi cel mai mare din județul Argeș, asta pentru că, spre deosebire de celelalte două magazine deja existente în Pitești, noul hypermarket va fi prevăzut cu un etaj, parcări, spații verzi, dar și alei carosabile și pietonale.

 

Finanțele Argeș au pus tunurile pe firmele de confecții

Luni, 13 Februarie 2017 12:00

# Gena Style Fashion și Panili Newconf sunt executate silit pentru datoriile pe care le au la stat

După o oarecare perioadă de acalmie, de Sărbătorile de Iarnă, perioadă în care executările silite au fost lăsate mai ușor, ANAF – prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș revine în forță pentru recuperarea debitelor restante. Săptămâna trecută, la modă au fost... firmele de confecții. Două dintre acestea, Gena Style Fashion și Panili Newconf, au intrat în procedură de licitație pentru datoriile la stat. S.C. GENA STYLE FASHION S.R.L. va pierde, astfel, 12 mașini de cusut profesionale, a căror valoare a fost stabilită la 82 milioane de lei vechi. De la S.C. PANILI NEWCONF S.R.L., ANAF speră să încaseze, pe bunurile oferite la vânzare, aproape 60 milioane de lei vechi. Suma reprezintă contravaloarea a câteva mașini de cusut, mașini de călcat și generatoare. Licitațiile sunt prevăzute pentru data de 22 februarie 2017. A.S.

Încă două firme de construcții sunt pe cale să își piardă sediile

Luni, 13 Februarie 2017 11:43

# NORDCO S.A. și INSTAG S.A., față în față pe Strada Depozitelor, ambele cu sediile scoase la vânzare de executorii judecătorești

Criza economico-financiară de acum câțiva ani încă produce efecte. Apărute ca ciupercile după ploaie, firmele de construcții nu mai făceau față comenzilor, piața imobiliară fiind, până în 2009, într-o continuă expansiune. Criza a lovit, poate, cel mai dur tocmai în aceste firme. Imobiliarele s-au prăbușit brusc. Constructorii s-au canibalizat, alergând să își adjudece licitații chiar și cu zeci de procente mai puțin față de prețul estimat, numai pentru a avea ce să dea de lucru angajaților. Doar că, cei mai puțin prudenți, ca și cei cu o capitalizare mai redusă, nu au rezistat.

 

Investiţie de 10 mil. euro într-o fabrică de componente pentru noul Duster

Luni, 13 Februarie 2017 09:15

# Fabrica va fi deschisă anul acesta și este situată între Piteşti şi Mioveni

Grupul Mecaplast, care are o prezenţă în 18 ţări, venituri de 700 de milioane de euro şi 6.000 de angajaţi, îşi extinde activitatea din România printr-o investiţie de 10 mil. euro într-o fabrică de componente auto, potrivit informaţiilor oferite de casa de avocatură Muşat & Asociaţii care a asistat grupul Mecaplast în acest proiect.
Fabrica va fi deschisă anul acesta, este situată între Piteşti şi Mioveni şi va produce componente auto pentru noul Duster. Investiţia în România prevede toate mijloacele industriale necesare pentru a dezvolta noi afaceri, în special pentru piese motor şi piese/elemente vopsite de interior şi exterior.

Vânzarea clădirii CEZ Pitești este un eșec imobiliar de proporții

Luni, 13 Februarie 2017 08:58

# După ce s-a încercat cu 4,5 milioane de euro, clădirea este oferită, acum, la 1,7 milioane euro

Eșec de proporții în încercările de vânzare ale fostului sediu CEZ Pitești. Clădirea, deși situată în zona centrală a orașului, nu a fost dorită, iată, timp de câțiva ani, de nimeni. Clienții s-au speriat, probabil, și de prețul stabilit inițial pentru vânzare, de 4,5 milioane de euro. Negăsindu-se un astfel de cumprător, s-a încercat vânzarea pe bucăți, însă, și aici, strategia s-a dovedit a fi una nefericită.

 

Vânzările Lactag s-au înjumătăţit în 2016 față de 2015

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

# Pe tabelul creditorilor, 299 de firme și persoane fizice #  Este al doilea producător argeșean cu probleme, după colapsul suferit de Lactate Brădet

În urmă cu câțiva ani lider de necontestat pe piața locală, producătorul de lactate şi mezeluri Lactag din judeţul Argeş a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 32,6 mil. lei  (7,2 mil. euro), în scădere cu 52% faţă de anul pre-cedent, potrivit reprezentanţilor companiei şi calculelor  realizate pe baza datelor publice.
În 2014, fabrica argeșeană a înregistrat pierderi de 2.650.035 lei, cu un număr mediu de salariați de 493 persoane. În anul următor, 2015, atât piuerderea, dar și numărul de salariați au scăzut: pierderea a fost de 1.640.000 lei, la un număr mediu de salariați de 414.

BCR nu a reușit să găsească un cumpărător pentru pensiunea fostului primar de la Călinești, Nicolae Gavrilescu

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Intrată într-un colaps financiar încă din anul 2010, pe fondul crize economice, societatea Gyp Star, condusă de către fostul primar al comunei Călinești, Nicolae Gavrilescu, și omul de afaceri Ion Postolache pare că nu a reușit să treacă peste acest impas financiar și cei doi oameni de afaceri au trebuit să își declare falimentul și să își vândă bunurile pentru achitarea datoriilor.

În urma unui proces amplu de reorganizare, lucrurile tot nu păreau să fie mai bine și să se meargă în direcția dorită de cei doi patroni ai societății; astfel, societatea Gyp Star a fost nevoită să își declare falimentul.

 

ANAF a anulat licitația pentru apartamentele ICDP Mărăcineni

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:22

Peste 30 de locuinte aflate în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Pitești-Mărăcineni (ICDP) au fost scoase la licitație de catre ANAF Argeș, în data de 23 ianuarie. Imobilele urmau să fie valorificate pe data 8 februarie, spre disperarea ocupanților apartamentelor cu pricina, care, în mijlocul iernii, se puteau trezi lăsați în stradă de procedura declanșată.

Scandal între producătorii auto, din cauza programului ”Rabla”

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:18

# AUTOMOBILE DACIA ŞI RENAULT COMMERCIAL ROUMANIE se retrag din Asociația Producătorilor de Automobile

La o săptămână de la conferinţa anuală a Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în care Brent Valmar, vicepreşedintele asociaţiei declara că programul Rabla trebuie oprit, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie anunţă oficial că ies din APIA. Pentru prima dată, în cadrul conferinţei, nici Dacia şi nici Ford România nu au trimis niciun reprezentant, nici măcar la nivel de PR.

 

Argeșeanul Daniel Constantin anunță că programul ”Rabla” va continua și anul acesta

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:31

# Anul acesta, programul rabla va începe cel mai târziu la finalul lunii aprilie

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Daniel Constantin, a anunţat că programul de casare al rablelor în schimbul unor tichete cu valoare fixă utilizabile la achiziţia unei maşini noi va avea o nouă ediţie şi în acest an. 

Convinși că părăsește fotoliul de prefect, primarii și președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș i-au oferit distincții de onoare prefectului Cristian Soare

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:26

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței de colegiu prefectural unde s-au reunit șefii instituțiilor deconcentrate dar și primarii comunelor din județ, prefectul Cristian Soare, care este la final de mandat, a primit o plachetă  de onoare din partea edililor argeșeni pentru activitatea meritorie depusă. Și președintele CCIA, George Caval, a dorit să îi înmâneze o astfel de plachetă prin care dorea să îi mulțumească actualului prefect pentru implicarea  în comunitatea de afaceri din județ.

 

Dolo Trans Olimpic - pariul european al unui tânăr argeșean de 29 de ani care a mizat pe o flotă Mercedes-Benz

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:16

Deși are numai 29 de ani, patronul Dolo Trans OIimpic, Cristian Dolofan, nepotul cunoscutului om de afaceri Gheorghe Dolofan, poate să se mândrească cu una dintre cele mai performante flote de camioane din țară, având, la acest moment, 250 de unități. Acesta intenționează ca în acest an să mărească parcul auto, extinderea implicând o investiție de câteva milioane de euro.

ANAF propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligații fiscale restante

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:06

# Datornicii – persoane fizice – vor apărea pe liste numai dacă au restanțe de peste 15.000 lei
Agenția Nationalã de Administrare Fiscalã propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligatii fiscale restante, respectiv a plafoanelor sub care cuantumul total al obligatiilor fiscale restante nu mai fac obiectul publicãrii pe site.  
Aceste plafoane sunt:

 

Magiunul de prune din Topoloveni a ajuns la San Francisco

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:36

Sonimpex Topoloveni a deschis seria evenimentelor de promovare a României și a tradiției gastronomice românești în anul 2017 la Winter Fancy Food San Franciso, eveniment la care a prezentat, săptămâna trecută, consumatorilor americani minunatul Magiun din prune Topoloveni. Drumul Magiunului din prune în lume ajunge pentru a doua oară consecutiv la această expoziție internațională dedicată alimentelor de calitate din toată lumea, ca parte a programului de promovare pe fonduri europene 'I love European Fine Food' accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2014 și implementat de societatea Economotechniki Greece.

Lucrările la noul bloc al omului de afaceri Aurel Rădulescu, aproape finalizate

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:30

Aurel Rădulescu, patronul rețelei de farmacii Eva din Pitești a decis să își încerce norocul și în alt domeniu, diferit decât sectorul farmaceutic unde activează de mai multă vreme; astfel, omul de afaceri a dorit să intre și pe piața imobiliară din județ, acesta începând în urmă cu mai mult timp construcția unui nou bloc de locuințe în Pitești. Astfel, pe strada Smeurei, în spatele Colegiului Brătianu, noul imobil, la care se lucrează intens, ce va fi compus din demisol+parter+cinci etaje, fiind prevăzut și cu o parcare subterană dar și spații comerciale, avea ca termen de finalizare a lucrărilor luna decembrie a anului trecut. Proiectantul general al lucrării este SC Arca Proiect 2000 SRL , iar firma ce execută lucrările este Proinstal Pipe SRL, societate aflată sub patronajul omului de afaceri Ștefan Ciocănel. A.N

 

Golf Select - ofertă specială la dealerul VW, Euro Tehno Group, Pitești

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:05

Rate începând de la 59 Euro/lună TVA inclus*
Preț recomandat: 14.796 EURO TVA inclus pentru Golf Select 1.2 TSI 110 CP
Dotări:
Aer condiționat CLIMATRONIC
Sistem Multimedia cu touchscreen

Firmele pot primi avize de forță majoră din partea Camerei de Comerț și Industrie Argeș

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:52

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș le transmite firmelor de pe raza judeţului că pot face o solicitare la sediul instituției pentru eliberarea unui aviz de forţă majoră, în urma unor condiții meteo extreme, cu scopul de exonerare a răspunderii contractuale pentru partea care invocă evenimentul de forţă majoră şi care nu şi-a îndeplinit sau nu-şi poate îndeplini, total sau parţial, obligaţiile asumate printr-un contract. CCIA Argeș este singura instituţie care poate aviza cazurile de forță majoră de pe raza județului nostru.

 

Pagina 65 din 79

«ÎnceputAnterior61626364656667686970UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea