Finanțele Argeș, întâlnire cu contribuabilii

Luni, 14 Decembrie 2015 00:00

# Cei interesați pot fi puși la current cu ultimele modificări fiscale
Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza miercuri, 16 decembrie 2015, ora 12,00, in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice si juridice, la care se vor prezenta:

Mioveniul are două staţii de încărcare pentru maşini electrice

Luni, 14 Decembrie 2015 00:00

În curând, visul celor cărora le surâde ideea unui autoturism electric ar putea deveni realitate deoarece în oraşul Mioveni există două staţii de încărcare pentru maşini electrice. Acestea au fost amplasate în parcarea din spatele Primăriei şi în parcarea supraetajată de la Piaţa Dacia.  Parametrii electrici de funcţionare sunt următorii: 22KW- priză Tip 2 şi 3,6 KW – priză Schuko. Potrivit statisticilor, o maşină electrică consumă în jur de 11 kWh pentru 100 de kilometri. În oraşul Mioveni, acest sistem va fi gratuit pentru început.

 

Sute de imobile sunt executate silit, în momentul de față, în Argeș. Unele la 50% din prețul de evaluare

Luni, 14 Decembrie 2015 00:00

# Băncile sunt supra-saturate de imobilele fără vânzare

Sute de imobile zac, în momentul de față, în portofoliile băncilor din Argeș, fără ca acestea să reușească să le vândă la prețurile de evaluare. Cele mai multe sunt immobile supra-evaluate, provenind din credite neperformante acordate în perioada de boom imobiliar, 2005-2010. În momentu de față, pentru a putea scăpa de ele, instituțiile se văd nevoite să le vândă chiar și la jumătate de preț.

Cabana de vânătoare a magnatului Ivănescu de la Nucșoara, scoasă la vânzare de Fisc

Luni, 14 Decembrie 2015 00:00

# Imobilul de află la numai câțiva kilometri de viitoarea (defunctă?!) Stațiune Molivișu

Înființată în anul 2009 de către omul de afaceri Nicolae Ivănescu, Asociația vânătorilor și pescarilor sportivi Diana a făcut oarece deranj, mai ales prin curtea AJVPS Argeș, prezentându-se, ani la rând, la licitațiile organizate de Romsilva pentru atribuirea fondurilor de vânătoare din județ. Bătăliile la licitații se duceau, la un moment dat, între oamenii de afaceri. Mai ales între  drumarii județului pentru că aceștia, oameni cu bani, aveau, fiecare, propria asociație. Și, ca să ai și unde, nu numai cu ce, te prezentai

 

Turism meşteşugăresc la fabrica Argcoms. Mii de copii, din toată ţara, vizitează anual fabrica lui Moş Crăciun din Curtea de Argeş, Argcoms SCM

Luni, 14 Decembrie 2015 00:00

Fabrica lui Moş Crăciun din Curtea de Argeş, Argcoms SCM, a devenit, de la an la an, un punct de atracţie pentru cei mici. Anual,  mii de copii din toată ţara îi trec pragul pentru a descoperi meşteşugul globuleţelor din sticlă care împodobesc bradul de Crăciun şi pentru a se întâlni cu ajutoarele lui Moş Crăciun, spiriduşii, cei care lucrează efectiv la producerea acestor podoabe ornamentale.
Dacă în urmă cu şapte ani, de când meşterii Argcoms şi-au deschis porţile spre vizitare, treceau pragul fabricii circa două – trei grupuri de copii pe săptămână, acum

Peste puțin timp, activitatea Radic Star s-ar putea muta în fosta fabrică Agofloris

Luni, 14 Decembrie 2015 00:00

# Revenire spectaculoasă, mai rapid decât se aștepta concurența!

La aproape două săptămâni de la incendiu, patronii Radic Star au stabilit un plan de reaşezare pe piaţa mezelurilor, unde deveniseră lideri. Pentru a nu lipsi foarte mult de pe piaţă, conducerea Radic Star a luat decizia să mute o parte din producţie în fosta fabrică Agofloris, conform unor surse apropiate firmei. Fabrica Agofloris  a fost cumpărată  în urmă cu câţiva ani de patronii Radic Star de la o bancă, în urma executării silite a fostului patron, Gheorghe Arsene.

 

Vine iarna! Și numai în România reîncep asfaltările!

Luni, 07 Decembrie 2015 15:20

# Regia Autonomă de Drumuri Argeș cumpără câteva mii de tone de mixtură asfaltică pentru un drum din Băbana

Încep, de zor, asfaltările. În jumătatea lunii decembrie sunt cerute, de către Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș, câteva mii de tone de mixtură asfaltică pentru un drum județean. Termenul de deschidere al ofertelor este fix 15 decembrie, ceea ce înseamnă că livrarea ”mărfii” s-ar putea produce de Crăciun. Moș Crăciun ar dovedi, astfel, că dispune de un ditamai sacul pentru beneficiarul lucrărilor. Urmând ca Moșul să fie nevoit să vină, din nou, cât de des, la reparații…

A.P.I.A. Argeș începe, de azi, plățile în avans pentru fermieri

Luni, 23 Noiembrie 2015 00:00

La APIA Argeș s-a lucrat, în acest week-end, non-stop, pentru a putea începe, de luni, plățile în avans pentru fermieri. Directorul executiv al instituției, Marius Stroescu, a declarat că, joi seara, săptămâna trecută, a avut o lungă videoconferință cu sediul central al APIA, unde, săptămâna trecută, a fost efectuat un control administrativ. În week-end s-a lucrat asiduu pentru finalizarea acțiunilor județene de control administrativ, urmând ca, de la începutul acestei săptămâni, să înceapă efectiv operațiunile de plată. Așa că, fermieri, verificați-vă conturile!

 

Firma lui Cătălin Spătaru, General Trust, va asfalta un drum pentru CJ Argeș

Luni, 23 Noiembrie 2015 00:00

# Firma ”regelui asfaltului” a câștigat licitația oferind un preț de 70% din cel de evaluare

Iată că firma lui Cătălin Spătaru, controversatul drumar, încă participă la licitațiile organizate de CJ Argeș, și chiar le câștigă. Săptămâna trecută, General Trust a punctat câștigător, cel puțin în prima etapă, în fața a încă trei firme concurente, oferind un preț pentru lucrare de exact 70% din valoarea estimată. Este vorba de  execuția

Doar până vineri, Regia Județeană de Drumuri oferă 15 miliarde lei vechi pentru refacerea unui drum județean. Îndrăznește cineva?...

Luni, 23 Noiembrie 2015 00:00

# Este vorba de DJ 703 Morărești - Cuca – Ciomăgești.

Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș trece – evident – printr-o pasă absolut proastă. Riscul ca romii din Costești să tragă banii din contul instituției, dar și răsuflarea fierbinte a DNA au reușit să îndepărteze aproape toți constructorii care, odată, roiau precum muștele la... miere prin parcarea Regiei. Au rămas numai câțiva curajoși, care, încă, se încumetă să bea o cafea, dimineața, cu șefii de la drumuri; însă nici aceia nu se simt extraordinar de bine. Dovada? Două oferte de nerefuzat...

 

Dezbatere publică referitoare la traseul Autostrăzii Pitești-Sibiu

Luni, 23 Noiembrie 2015 00:00

Consiliul Județean Argeș organizează, joi, 26 noiembrie, ora 10.00, în Sala Mare a C.J. Argeș, o dezbatere publică având ca temă varianta optimă de traseu a viitoarei Autostrăzi Pitești -  Sibiu. Potrivit Masterplanului General de Transport, Autostrada Pitești - Sibiu este prioritară în materie de infrastructură rutieră, închizând Coridorul IV Pan European Nădlac - Constanța.
La dezbatere sunt invitați să participe reprezentanții CNADNR, autorități publice locale și județene, reprezentanți ai mediului economic, ai mass media și ai societății civile.

A.P.I.A. Argeș se înnoiește cu patru autoturisme

Luni, 23 Noiembrie 2015 00:00

# Renault va livra cele patru mașini pentru APIA, care au costat peste 155.000 lei +TVA.

Iată că și APIA Argeș își procură un mini-parc auto nou, luînd-ochiar puțin înaintea Poliției Locale Pitești, care așteaptă 19 autoturisme noi. Echipa APIA a solicitat numai patru autoturisme, licitația electronică fiind adjudecată de Renault Commerciale Roumanie S.R.L. Contractul a fost adjudecat săptămâna trecută, cei de la Renault oferindu-se să livreze autoturismele solicitate pentru suma de 155.660 lei plus TVA.

 

Noua generație Audi A4 este acum la Euro Tehno Group

Luni, 16 Noiembrie 2015 00:00

# Vă invităm la drive-test! # High tech all the way - Noul Audi A4 și A4 Avant
Noua generație Audi A4 reprezintă o sinteză fascinantă între tehnologie și estetică. Toată tehnologia prezentă pe cea mai bine vândută familie de modele a mărcii a fost redefinită pentru a stabili încă o dată un punct de referință în segment.
Un bun exemplu al acestui aspect este reprezentat de aerodinamicitate: modelul A4 Limuzină oferă cel mai bun coeficient aerodinamic din clasa sa: cu o

Mioveni: Transport persoane, închiriere microbuz

Luni, 16 Noiembrie 2015 00:00

S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate S.R.L. oferă spre închiriere un microbuz modern(MERCEDES - BENZ TOURINO 30+2 locuri, Euro 5), destinat curselor turistice, turism de afaceri, transport personal, transport companii și curse ocazionale.
Dotări standard: frigider față/spate; bucătărie, toaletă, climatronic, cala de bagaje, DVD Player, Categorie - confort 1.
Vă stăm la dispoziție pentru circuite turistice atât în țară cât și în străinatate, transferuri aeroport, evenimente speciale, team-building-uri etc.

 

Modernizarea Ambulatoriului Spitalului “Sf. Spiridon” Racoviță, la final

Luni, 16 Noiembrie 2015 00:00

Conducerea Primăriei oraşului Mioveni a organizat, luni 9 noiembrie a.c., în sala de şedinţe, o conferinţă de presă cu ocazia finalizării proiectului privind “Reabilitarea, Modernizarea, Dezvoltarea şi Echiparea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” Racoviță, oraș Mioveni, județul Argeș”.
Proiectul, realizat cu fonduri europene, are o valoare totală de 3.674.716,96 lei.

Direcția Apelor Argeș Vedea cumpără două tractoare

Luni, 16 Noiembrie 2015 00:00

# Prețul celor două utilaje este estimat la 270.000 euro

Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea nu o duce deloc rău. Salarii bune, servicii stabile, bani în cont. Parcul auto al Direcției a fost înnoit aproape în totalitate în ultimii ani. Ce mai lipsea? Păi, printre altele, două tractoare multifuncționale. Hop, imediat un anunț de participare la licitație, un preț de pornire de aproximativ 270.000 euro cu TVA inclus, și... așteptăm ofertanții. Data limită de depunere a oferteloor este 20 decembrie.

 

Anuala de Arhitectură Argeş va ajunge la Mioveni

Luni, 09 Noiembrie 2015 15:35

Vineri, 13 noiembrie, începând cu orele 12.00, Primăria oraşului Mioveni va fi gazda ”Anualei de arhitectur”.
Expoziţia va avea loc în holul instituţiei, panourile fiind expuse, până la data de 20 noiembrie.
Organizatorii îşi doresc ca prin această acţiune care demonstrează potenţialul arhitecţilor din judeţ să trezească în rândul celor interesaţi curiozitatea şi

De frica DNA, drumarii fug de oferta generoasă a Direcției de Drumuri Argeș: peste 1 miliard de lei pe kilometrul de drum pietruit

Luni, 09 Noiembrie 2015 15:29

Iată că trăim să o vedem și pe asta! De frica DNA, drumarii, poate cei mai scuturați dintre constructori, se feresc să mai pună mâna pe pomenile oferite de instituțiile statului. Așa încât, iată, Regia Județeană de Drumuri Argeș este nevoită să scoată, din nou, pomana la licitație, doar doar se va atinge cineva de aceasta.
Este vorba, concret, de un contract de ”Execuție lucrări de întreținere drum pietruit DJ 703B Morărești-Costești-Șerbănești-Siliștea-Căteasca-Leordeni”.

 

Una dintre proprietățile afaceristului Ivănescu, scoasă la vânzare de executor

Luni, 09 Noiembrie 2015 14:49

# Doritorii de chilipiruri pot lua, acum, proprietatea acestuia din Izvoru la jumătate de preț

Au cam apus vremurile când Nicolae Ivănescu, Nenea pentru apropiați, cumpăra tot ce îi ieșea în cale. Firmele care, odată, îi produceau saci întregi de bani, au intrat într-o aprigă recesiune. Silva Grup, Neo Construct, Muntenia, toate s-au dus pe apa sâmbetei. Iată că nici ultima fimă din grup nu se simte

Terenurile din Brădet ale patronului Mochetex, scoase la licitație de executorul Pisculungeanu

Luni, 09 Noiembrie 2015 14:47

Patronul firmei mochetex, Gențian Crăciun, a intrat pe o pantă descendentă din punct de vedere financiar după ce, în urmă cu doi ani, firma sa a intrat în incapacitate de plată. Iată că problemele acestuia nu s-au terminat, pentru că recent, executorul judecătoresc Vlad Pisculungeanu i-a scos acestuia la licitație două terenuri deținute de omul de afaceri în comuna Brăduleț, satul Brădet. Nefiind vândute la prima strigare, terenurile sunt scoase la vânzare la 75% din prețul de evaluare. L.G.

Click AICI pentru vizualizare document

 

Pagina 74 din 79

«ÎnceputAnterior717273747576777879UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea