Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! IMPORTANȚA PROCESULUI DE STERLIZARE

Joi, 13 Iunie 2024 08:57

 

Una dintre responsabilitățile principale ale profesioniștilor din domeniul sănătății dentare este de a crea un mediu sigur și confortabil pentru pacienții lor.

Aceasta presupune curățarea și sterilizarea temeinică a tuturor tipurilor de instrumente dentare, de fiecare dată când acestea sunt utilizate pe un pacient.

Obținerea unei sterilizări adecvate este un proces meticulos și există mai mulți pași care trebuie urmați fără a rata niciun pas.

 

Se vinde marca ”Lactag”!

Joi, 13 Iunie 2024 08:48

 

# Activele se vând în bloc la 1,35 milioane de lei

Subscrisa ALV INSOLVENTA SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei LACTAG SA, confirmat prin Încheierea de ședință din data de 14.12.2022, pronunțată de Tribunalul Specializat Argeș în dosarul nr. 22/1259/2016, având în vedere Procesul verbal al adunării creditorilor nr. 103/08.05.2024, publicat în BPI nr. 8690/10.05.2024, prin care s-a aprobat Regulamentul de vânzare al activelor debitoarei LACTAG SA, organizează licitație publică, în temeiul Legii nr. 85/2014, pentru valorificarea activelor debitoarei ce includ marca LACTAG - Active situate în Costești, str. Progresului, nr. 24, jud. Argeș.

 

 

În atenția PNL Argeș: se vinde Petrochimia!

Miercuri, 12 Iunie 2024 12:21

 

# Păi cum rămâne cu parcul industrial din campania electorală? Unde îl mai faceți?

Fără cel mai mic avertisment, niște particulari s-au apucat să vândă ceva ce a constituit baza campaniei electorale a PNL în Argeș: parcul industrial de lângă Pitești. Hop, că s-a dus proiectul și nu mai poate fi folosit la toamnă, de rândul doi al alegerilor.

Ia auziți, grozăvie:

 

Lotul 4 al Drumului Expres Craiova-Piteşti va fi gata în acest an

Miercuri, 12 Iunie 2024 10:08

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că mai multe tronsoane de autostrăzi şi drumuri expres vor fi gata înainte de termen, chiar în acest an. Lucrările sunt executate de antreprenorul Dorinel Umbrărescu.

„În legătură cu stadiul lucrărilor antreprenorului Dorinel Umbrărescu, realitatea de pe șantiere este cu mult înaintea cifrelor consemnate în acte și pe site-ul oficial CNAIR. Explicația se referă la formula de calcul, care e consemnată într-un mod diferit, în ceea ce privește datele de pe site. Companiile antreprenorului român lucrează în avans, și-a făcut un obicei din asta.

 

 

Dacia Sandriders a trecut cu succes de primele teste

Marţi, 11 Iunie 2024 12:10

 

Prototipul Sandriders a trecut de primele teste, iar reacţiile sunt foarte bune. Dacia pregăteşte modelul pentru Dakar, raliu la care va participa pentru prima oară în ianuarie 2025, potrivit Ştiripesurse.ro. ProMotor spune că Sandriders a fost verificat pe trasee dificile din Millbrook Proving Ground - Marea Britanie, Sweet Lamb - Țara Galilor, Château de Lastours – Franţa.

Dacia Sandrider este echipat doar cu panouri de caroserie esențiale, fără piese decorative, accentul fiind pus pe aerodinamică. Sandrider are un motor V6 de 3.0 litri, care produce 360 CP și un cuplu maxim de 539 Nm. Acesta este conectat la o transmisie secvențială cu 6 trepte, iar puterea este transmisă la toate cele patru roți printr-un sistem de tracțiune integrală. Motorul va funcționa cu combustibil sintetic produs de compania Aramco.

 

Greu de vândut! Zahanaua lui Max, de vânzare la preț redus!

Marţi, 11 Iunie 2024 11:06

 

# Terenul de sub clădire este însă al Gicăi Dobrin, soția marelui fotbalist argeșean

Cabinet de Insolvență ENOIU NICULAE oferă spre vânzare prin licitaţie deschisă cu strigare, ședințe organizate din două în două săptămâni în perioada 17.06.2024 – 13.01.2025, respectiv în zilele de luni, ora 12:30, la sediul firmei din mun. Pitești, str. Târgul din Vale nr. 29, jud. Argeș, ”Activ imobil situat în mun. Pitești, str. Târgul din Vale nr. 29, jud. Argeș, compus din Clădire Unitate alimentație publică (Ds + P + 1E + M), la care au fost executate împrejmuire și amenajare curte grădină de vară, precum și alte lucrări de modernizare clădire,

 

 

Planuri mari pentru investitorii care au realizat la Rătești cel mai mare parc fotovoltaic din Europa de Sud-Est

Marţi, 11 Iunie 2024 10:25

 

 

Cu un portofoliu de 1 GW de proiecte solare, toate la faza ready to build, grupul israelian Nofar Energy este unul dintre cei mai puternici investitori din cel de-al doilea val de regenerabile din România, informează Ziarul Financiar. Nofar este cea care a pus în funcţiune cel mai mare parc solar local, proiectul Răteşti din județul Argeş, de 155 MW.

Parcul de la Rătești este proiectul comun al companiilor israeliene Econergy Renewable Energy și Nofar Energy, dezvoltat în urma unei investiții în valoare de 102 milioane de euro, cea mai mare din sectorul fotovoltaic de la noi, până acum.

 

Angajatorii care desfășoară activități de jocuri de noroc și pariuri, verificați de ITM Argeș

Marţi, 11 Iunie 2024 09:20

 

În perioada 29 mai - 1 iunie 2024 s-a desfășurat ampania Nanțională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind încheierea și executarea contractelor individuale de muncă, de către angajatorii care desfășoară activități în domeniul „Activități de jocuri de noroc si pariuri”. În județul Argeș au fost efectuate 17 controale, fiind applicate șapte amenzi în valoare totală de 29.000 de lei.

 

 

O singură ofertă pentru pentru noul sistem electronic de tarifare a autovehiculelor

Luni, 10 Iunie 2024 21:03

 

Săptămâna trecută, directorul CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat că Vodafone a depus singura ofertă pentru pentru noul sistem electronic de tarifare a autovehiculelor care circulă pe drummurile naționale. Durata contractului este de 84 luni, iar valoarea este de 224.68 milioane de lei (fără TVA), bani din PNRR.

„A fost depusă o ofertă pentru noul sistem electronic de tarifare a autovehiculelor care circulă pe rețeaua rutieră națională. Contractul prevede atât servicii de dezvoltare și implementare a soluției informatice cât și furnizarea de echipamente software de bază. VODAFONE ROMANIA SA a depus singura ofertă pentru acest contract cu o valoare de maximum 224,68 milioane de lei (fără TVA), finanțat prin PNRR.

 

Vrei să faci ITP-ul la Mioveni? Simplu!

Luni, 10 Iunie 2024 21:01

 

# Stație ITP & Service auto în cartierul Colibași, punct Râul Doamnei

Stație ITP & Service auto

Linia de inspecție tehnică periodică (ITP) este acreditată RAR și asigură verificarea tehnică periodică obligatorie a mașinii dumneavoastră în cele mai bune condiții.

Program: L-V: 09 – 17.

 

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! IMPLANTUL DENTAR

Miercuri, 05 Iunie 2024 07:42

 

• Implantul dentar reprezintă soluția cea mai sigură, modernă și conservatoare pentru înlocuirea unui dinte, rata de succes a acestuia ajungând până la 98%.

• Alegerea implantului dentar se face individualizat, în funcție de nevoile fiecărui pacient, iar cum majoritatea pacienților nu se pot resemna cu lipsa unui dinte prea mult timp este necesar reducerea acestor etape pentru a-și putea recăpăta zâmbetul cât mai repede.

• În funcție de tipul de implant folosit, procesul de integrare poate varia, iar pe lângă acest factor se adaugă experiența medicului, starea de sanătate a pacientului și respectarea regulilor de igiena orala.

 

Guvernul vrea să-i ardă la buzunare pe primari şi pe angajaţii leneşi din primării

Marţi, 04 Iunie 2024 09:35

 

Executivul are în plan să taie din sporuri şi să reducă veniturile primarilor şi ai angajaţilor din primării care nu atrag fonduri europene. Astfel, aceştia ar putea pierde până la 50% din leafă. Vestea cade ca un trăznet deoarece nu toţi edilii se îngrămădesc la accesarea de bani europeni. Avem exemple de acest gen şi în Argeş.

Potrivit Ştiripesurse.ro, cine nu a accesat fonduri UE sau are proiecte blocate riscă să piardă aceste sporuri. Schimbările s-ar putea produce anul viitor, când va intra în vigoare Legea salarizării pentru sectorul bugetar.

 

 

Bani mai mulţi de la Guvern pentru Autostrada Sibiu – Pitești şi Drumul Expres Pitești-Craiova!

Luni, 03 Iunie 2024 13:00

Săptămâna trecută, Guvernul a alocat suma de 1,85 miliarde lei pentru continuarea unor mari proiecte de infrastructură, printre care Autostrada Sibiu – Pitești şi Drumul Expres Pitești-Craiova.

”Adoptăm mai multe decizii esențiale pentru a susține investițiile. Alocăm 1,85 miliarde lei în vederea finanțării proiectelor europene din domeniul transporturilor. Sunt toate proiectele majore incluse aici: Autostrada Sibiu – Pitești, Centura Capitalei, Drumul Expres Pitești-Craiova, Autostrada Transilvania, Autostrada Târgu Mureș – Iași.”, a declarant premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern., potrivit Stiripesurse.ro.

Se majorează indemnizaţiile persoanelor cu dizabilităţi!

Vineri, 31 Mai 2024 09:49

 

Bani mai mulţi pentru persoanele cu handicap! Săptămâna trecută, Executivul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care prevede o majorare cu 10% din indicatorul social de referinţă (ISR) a indemnizaţiilor lunare pentru adultul cu handicap grav şi pentru copilul cu handicap grav.

„Vreau să punctez şi o decizie care vizează indemnizaţiile lunare pentru adultul cu handicap grav şi pentru copilul cu handicap grav. Acestea vor fi majorate începând cu drepturile aferente lunii iunie 2024 care se vor plăti în luna iulie. Creşterea va fi cu 10% din indicatorul social de referinţă.

 

 

Valea Iașului - lucrări de o jumătate de milion de lei, de la primar către vărul primar, chiar înainte de alegeri

Vineri, 31 Mai 2024 08:20

 

# Unu´ la primărie, unu´ la școală... stegulețe de 50.000 de lei pentru cetățeni, tot în campanie. Întâi stegulețele, apoi asfaltul!...

Primarul de la Valea Iașului este o persoană care se gândește bine înainte de a lua decizii. Așa că, înainte de alegerile locale, s-a gândit!... S-a gândit, pe data de 30 aprilie, să cumpere stegulețe, pe care să le înșire pe deasupra drumurilor. Stegulețe de 51.000 de lei. Să fâlfâie frumos. Apoi, tot în aceeași zi, probabil tot în cadrul aceluiași proces de gândire, s-a decis să asfalteze niște drumuri.

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Coroana dentară din zirconiu

Joi, 30 Mai 2024 08:26

 

O coroană dentară poate juca un rol important în sănătatea orală generală și bunăstarea unui pacient atât pentru a restabili un zâmbet, cât și pentru a proteja un dinte.

Zirconiul este un material relativ mai nou în domeniul stomatologic și s-a dovedit că oferă o serie de beneficii:

• coroanelor dentare din zirconiu sunt rezistente, puternice, dar și subțiri. Acestea sunt ideale, deoarece necesită doar o cantitate minimă de țesut dentar sănătos pentru a fi îndepărtat pentru plasare;

• coroanelor dentare din zirconiu nu conțin metal, ceea ce le face biocompatibile. Adică șansele ca țesutul înconjurător să devină iritat de coroană sau să-l respingă complet sunt foarte scăzute;

 

 

S-a finalizat reorganizarea ANAF

Marţi, 28 Mai 2024 20:44

 

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a anunţat că s-a finalizat reorganizarea ANAF, iar acest lucru este un pas foarte important în lupta antifraudă. S-a creat o nouă funcţie, e vorba de inspector antifraudă, care va avea rol de control pentru combaterea evaziunii.

”Am finalizat reorganizarea ANAF, care va duce lupta antifraudă la un alt nivel. Avem acum funcţia specifică de inspector antifraudă, care permite îmbunătăţirea structurii de control operativ în lupta împotriva evaziunii.

 

Dr. Oetker vrea să iasă din businessul cu alimente din soia Inedit

Luni, 27 Mai 2024 10:52

 

 

 

The New Originals Company, parte a holdingului de investiţii Raiffeisen, vrea să preia activele afacerii produse din soia Inedit de la Dr. Oetker, producător de aditivi alimentari care are o unitate de producţie în judeţul Argeş, informează ziarul Financiar. Tranzacţia aşteaptă acordul Consiliului Concurenţei. Inedit este un brand românesc, cumpărat în 2007 de către Aurelian Eremia şi integrat ulterior în compania Dr. Oetker. Sub acest brand, Dr. Oetker produce burgeri vegetali, zacuscă, batoane vegetale, băuturi din soia, tofu, paste tartinabile sau sosuri din soia.

 

 

The New Originals Company GmbH este membră a holdingului de investiţii Raiffeisen, care este prezent pe piaţa din România prin investiţii în companii active pe pieţele financiare, în diverse domenii ale producţiei industriale, energiei, IT şi distribuţiei de produse de larg consum.

 

 

 

Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! ALBIREA DINȚILOR CU LASERUL BIOLASE

Joi, 23 Mai 2024 07:13

 

Un zâmbet alb și strălucitor crește increderea în sine oricui. Pentru a obține un zâmbet perfect și luminat, una din procedurile cele mai rapide de estetică dentară profesională și cu rezultate eficiente este albirea cu laserul Biolase.

• Tratamentul de albire cu laser este singura metodă dovedită științific ca fiind inofensivă față de smalțul dentar.

• Este o procedură rapidă (aproximativ 20 de minute pentru ambele arcade).

• Pacientul prezintă minimă sensibilitate post tratament sau chiar absența ei comparativ cu metoda tradițională de albire.

 

Autostrada Bucureşti-Piteşti intră în reabilitare!

Miercuri, 22 Mai 2024 20:39

 

1 miliard de lei va cheltui Guvernul Ciolacu de la bugetul de stat pentru reabilitarea a 42 de kilometri din Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, cea mai tranzitată autostradă din România. Anunţul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu în şedinţa de Guvern de săptămâna trecută.

“Alocăm 1 miliard de lei din bugetul de stat pentru a reabilita un sector de 42 de kilometri din Autostrada A1.”, a declarat Ciolacu, potrivit Ştiripesurse.ro.

 

 

Pagina 2 din 79

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea