Termo Calor Confort a pierdut, vara aceasta, peste 1600 de clienţi

Luni, 20 August 2012 23:59

# Furnizorul local de agent termic intră în iarnă cu nici 32.000 de apartamente racordate. Furnizorul local de agent termic are, din nou, probleme. Termo Calor Confort este presată de furnizorii de gaze să-şi plătească datoriile, care cumulează 5.587.000 lei. Societatea comercială investeşte, însă, masiv, în sistemul centralizat de încălzire, deşi pierde anual mii de clienţi. Din 2010 şi până în prezent, peste 8000 de familii au renunţat la încălzirea centralizată, iar numărul lor ar fi şi mai mare dacă furnizorul de agent termic nu i-ar obliga pe debranșaţi să-şi monteze o sursă alternativă de căldură.

 

Fiii satului Poenărei, la a IX-a ediţie

Luni, 20 August 2012 22:15

# Ctitorul Sărbătorii Fiii Satului Poenărei este actualul primar al comunei Corbi, Virgil Baciu.  # Ştefan Lăzăroiu promite că va sprijini şi anul viitor această tradiţie din satul Poenărei. Sâmbăta trecută s-a desfăşurat cea de a IX-a reuniune anuală a sărbatorii Fiii satului Poenărei. Ctitorul ei este actualul primar al comunei Corbi, Virgil Baciu. Poenărei a fost unul dintre bastioanele luptei armate a patrioţilor români împotriva comunismului.

Scandal în centrul Piteștiului, lângă Prefectură!!!

Luni, 13 August 2012 13:42

# Au câştigat bătălia cu Prefectura şi Consiliul Judeţean, nu şi războiul # Proprietarii din blocul 48 – Centru nu se pot folosi de subsolul imobilului pentru că cele două instituţii dispun cum vor de el. Războiul durează de ani buni şi ar fi trebuit să se încheie după ce  instanţele de judecată au dat în mai multe rânduri câştig de cauză asociaţiei de proprietari. Potrivit deciziilor judecătoreşti, Consiliul Judeţean Argeş  şi Prefectura ar fi trebuit să elibereze spaţiile de la subsolul blocului, pe care le-au închiriat abuziv, mai întâi unor firme şi, ulterior, unor asociaţii. N-au făcut-o. Mai mult, de un an, cele două instituţii ar fi trebuit să readucă subsolul tehnic al imobilului la starea iniţială, însă n-au mişcat un deget.

 

Firma lui Constantin Nicolescu o comite din nou!!!

Luni, 13 August 2012 13:33

# Autopro Mond este câștigătoare a licitației pentru întreținerea parcului auto al Direcției Copilului, instituție subordonată CJ Argeș # Adrian Macovei, directorul DGASPC, dă cu bâta în baltă la modul grosolan: Incompatibilitatea numai în mintea voastră poate fi...Nici nu s-au stins bine ecourile răsunătorului proces dintre șeful Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, și Agenția Națională pentru Integritate, că un altul este aproape să se nască, pe aceeași speță. Una din firmele în care președintele CJ este acționar majoritar numai ce a câștigat licitația pentru întreținerea parcului auto al DGASPC Argeș, instituție subordonată aceluiași Consiliu Județean Argeș. DGASPC – conform propriului statut - este  organizată și funcționează ca instituţie publică, cu personalitate juridică, sub autoritatea Consiliului Județean Argeș.

Mioveniul a sărbătorit 527 de ani de la atestarea documentară

Luni, 13 August 2012 12:36

Timp de patru zile, locuitorii oraşului Mioveni au avut parte de o mulţime de evenimente şi spectacole organizate de Consiliul Local, Primărie, Centrul Cultural şi CS Dacia Mioveni 2012. Instituțiile enumerate au pregătit un program încărcat cu spectacole, expoziţii şi competiţii sportive.
Şirul evenimentelor a debutat cu un concurs de șah - cupa ,,Vasile Costescu” care s-a desfăşurat în incinta Centrului Cultural Mioveni, competiţie ce a fost organizată în memoria fostului primar Vasile Costescu. Tot în prima zi a acestei sărbători, locuitorii oraşului Mioveni au putut viziona în holul Primăriei o expoziţie de fotografii intitulată ,,Miovenii de Astăzi”.

 

Piteștiul are un bloc fantomă!

Luni, 06 August 2012 14:06

# Locatarii noilor apartamente “la cheie” de pe Aleea Mihail Mihăileanu din Trivale nu-și pot face nici măcar cărți de identitate pentru că, oficial, blocul nu există. Au semnat, fără să se gândească prea mult, niște contracte dubioase și s-au trezit într-o realitate halucinantă. Li s-a întâmplat locatarilor noului bloc de pe Aleea Mihail Mihăileanu din cartierul Trivale, care, nici la aproape trei ani de când s-au mutat în apartamentele așa-zise rezidențiale, nu pot oficializa adresele la care locuiesc. Mai mult, nici până la ora actuală n-au fost racordați la rețeaua de gaze, iar din 9 august vor rămâne și fără curent electric.

Neputincios în faţa câinilor fără stăpân, primarul Pendiuc dă vina pe piteşteni

Luni, 06 August 2012 14:03

Pe site-ul www.domnuleprimar.ro, la sesizările către primăria Piteşti găsim foarte multe care se referă la câinii fără stăpân. Deşi primarul Pendiuc a avut dintotdeauna ca temă de campanie rezolvarea problemei câinilor, după 20 de ani de mandat, această problemă este tot nerezolvată. Acum, cu un nou mandat în mână, primarul Pendiuc a aruncat… pisica în curtea piteştenilor.

 

99 de blocuri din Pitești pot deveni capcane ale morţii la primul cutremur

Luni, 06 August 2012 13:58

# Niciunul din blocurile cu risc seismic n-are expertiza tehnică cerută de lege. Deși clădirile s-ar putea prăbuși la un eventual cutremur, administratorii blocurilor fug de expertizare de teama cheltuielilor pe care le-ar presupune această procedură și consolidarea impusă de lege. Peste 30.000 de piteșteni riscă, din acest motiv, să fie prinși în grămezile de moloz la un eventual seism.  Dacă pentru întărirea structurii de rezistență nu s-au mobilizat să strângă bani, în cele mai multe cazuri, pentru schimbarea fațadelor acestor blocuri s-au găsit resurse.

Guvernul Ponta n-a fost în stare să asigure desfăşurarea "corectă" a referendumului

Luni, 06 August 2012 13:56

# Cine e de vină pentru banii cheltuiţi aiurea? # Constantin Nicolescu: Azi vedem rezultatul unei descentralizări parţiale şi neclare care nu e făcută cu cap şi coadă. Haos total la Referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu,  referendum oraganizat, dacă ne luăm după consecinţe, lamentabil. De câteva zile, tabăra USL-istă se dă peste cap să convingă că decizia cu privire la validarea sau  invalidarea referendumului trebuie să ţină cont de alte cifre decât cele oferite prin listele electorale. Cine e de vină pentru acest fiasco? Liderul PSD Ageş, Constantin Nicolescu, spune că în niciun caz primarii şi în niciun caz Guvernul Ponta care n-a avut timp de actualizarea listelor electorale. 

 

”România are nevoie de o nouă clasă de oameni politici”

Luni, 06 August 2012 13:45

# Cristian Boureanu, deputat PDL de Argeș: Într-o viitoare guvernare PD-L, Argeșul va deveni o prioritate. Am spus, câte ceva, în numerele trecute, despre activitatea și, mai ales, despre inactivitatea unor parlamentari de Argeș. Fără a conta prea mult culoarea politică, o bună parte a acestora au folosit zecile de mii de ștampile de pe buletinele de vot numai pentru a ajunge la ciolan. Și asta a fost cam tot pentru votanți, pentru că nimeni nu i-a mai văzut, din ziua de vot, pe cei aleși. În cele de mai jos analizăm activitatea deputatului PDL de Argeș Cristian Boureanu, un ”importat” al județului, venit de la București și, pentru o bucată de timp, mai exact pentru vreo trei ani, lider al filialei județene a partidului.

Actualul viceprimar al Piteştiului, Zidaru Laurenţiu, viitor parlamentar?

Luni, 06 August 2012 13:24

# Laurenţiu Zidaru, omul din cauza căruia s-a rupt protocolul USL la Piteşti se pare că va merge în Parlament # Guri rele din PSD: „Proaspătul vice de la Piteşti are alură de amant părăsit”. Tot mai multe voci din PSD spun că Laurenţiu Zidaru, proaspătul viceprimar al Piteştiului, va candida la alegerile generale din toamnă. Nu ar fi de mirare să îl vedem pe Tudor Pendiuc de mână cu actualul vice în campania pentru parlamentare. Dacă ţinem cont de gurile rele care susţin că  primarului Piteştiului a spus acum patru ani că şi cu o pisică dacă iese de mână în

 

Salariaţii Primăriei au pus osul la treabă pentru mitingul USL.

Luni, 30 Iulie 2012 14:46

# Angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului au avut, miercuri, zi grea # Dacă-i musai, cu plăcere! Pentru punerea la punct a detaliilor tehnice ale mitingulului USL desfăşurat la Piteşti, salariaţii Primăriei au lucrat sârguincios, chiar şi pe zăpuşeală. O adevărată desfăşurare de forţe a avut loc miercuri, în centrul Piteştiului, şi nu doar în timpul mitingului organizat de USL, ci şi înainte, pentru că autorităţile locale nu-şi permiteau s-o dea în bară cu vreo problemă tehnică la o manifestaţie anti Băsescu la care erau aşteptaţi miniştri, parlamentari, primari, sindicalişti şi

Partenerii celulei Al-Qaeda din România fac afaceri cu Primăria Piteşti

Luni, 30 Iulie 2012 14:41

# Primăria Piteşti are mai multe contracte cu persoane care au vândut o firmă către un membru al celulei Al-Qaeda  # Licitaţie deschisă cu o singură ofertă, dar este cea mai bună din punct de vedere economic. Anul electoral 2012 a fost unul plin pentru primarul Pendiuc … de promisiuni. La începutul campaniei primarul Pendiuc ameninţa cu surle şi trâmbiţe că imediat după campania electorală, Piteştiul va arăta ca după bombardament. Aproape că roşea Tudor Pendiuc, mai rău ca o fată mare, în momentul în care avea ocazia să se adreseze piteştenilor, şi aproape că se

 

Se va mai scumpi apa în această toamnă?

Luni, 30 Iulie 2012 14:37

# Începe rambursarea împrumutului de 10,5 milioane de euro făcut de Apă Canal 2000 SA, şi garantat de Primăria Piteşti # Piteştenii vor plăti timp de 221 de luni pentru împrumutul făcut de Apă-Canal 2000 SA. Preţul mare al apei potabile a fost subiect de campanie pentru primarul Pendiuc şi pentru contracandidaţii domnei sale. Deşi primarul Pendiuc se lăuda că avem cea mai curată apă din ţară, Daniel Dragomir venea cu preţuri din alte oraşe, preţuri care erau mult sub cele practicate la Piteşti. Campania a trecut, apa a rămas la fel de scumpă, dar oare nu se va mai scumpi?

România poate returna peste 30 milioane de euro Uniunii Europene dacă desfiinţează Agenţiile Regionale de Mediu

Luni, 30 Iulie 2012 14:33

# Dacă nu se pot schimba directorii, mai bine se reorganizează instituţiile publice. # Argeşul va pierde singura agenţie regională care mai funcţiona în judeţ. Prin proiectul de Hotărâre a Guvernului – privind Organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Mediu (ANPM) şi a instituţiilor publice aflate în subordinea acesteia – publicat în ziua de 23 iulie 2012, pe site-ul www.anpm.ro, se intenţionează desfiinţarea agenţiilor regionale.

 

Nici un sfert din investiţiile programate de municipalitate pentru anul acesta n-au fost realizate

Luni, 30 Iulie 2012 14:29

# Tronsonul A al blocului G1 Războieni e cel mai bun exemplu la acest capitol. Raportat la primul semestru al anului în curs, investiţiile municipalităţii n-au ajuns nici măcar la jumătatea celor programate, iar dacă ne raportăm la întregul an, situaţia este îngrijorătoare: sub 25% grad de realizare. Cum până la finele lui 2012 n-au mai rămas decât cinci luni, sunt slabe şanse ca Municipalitatea să mai îngraşe porcul în ajun.

Sezonul estival la baza de agrement Trivale începe... în toamnă

Luni, 30 Iulie 2012 14:26

# Până atunci vor creşte şi preturile apartamentelor din blocul consilierului PSD Adrian Prodănel. Dacă şi-au făcut calcule că vara asta se vor bălăci în cea mai nouă şi modernă bază de agrement a Piteştiului, locuitorii cartierului Trivale mai au de aşteptat. Lucrările sunt în întârziere, aşa că, până spre toamnă, cei care îşi doresc să facă plajă vor trebui să coboare în continuare la ştrandurile din Costache Negri sau Tudor Vladimirescu. Sunt şi veşti bune, însă, dar doar pentru unii! În vecinătatea viitoarelor piscine, apartamentele din blocul „Panorama Touer”, ridicat de fraţii Prodănel devin... mai rezidenţiale ca niciodată.

 

Nereguli la Referendumul pentru suspendarea lui Traian Băsescu

Luni, 30 Iulie 2012 14:17

# La Rucăr, într-o secţie de votare, peste 150 bucureşteni au votat pe liste speciale # La Miroşi se vinde alcool la mai puţin de 100 metri de secţia de votare. În comuna Cetăţeni, viceprimarul comunei, Antonela Enache, a făcut o sesizare la 112. Un angajat din primărie transporta oameni la vot cu microbuzul instituției. Primarul - deşi în momentul în care am stat de vorbă cu domnia sa  şoferul dădea declaraţie la postul de Poliţie - ne-a declarat că nu a fost niciun incident în comuna pe

Delicatese culinare organice la Ciuleandra

Luni, 30 Iulie 2012 14:13

# Magazinul  de pe strada Victoriei, nr 33  îi aşteaptă pe gurmanzi cu produse obţinute din cele mai alese ingrediente româneşti. De vineri şi-a deschis porţile, la Piteşti, Ciuleandra, un magazin cu delicatese organice preparate după reţete tradiţionale. Magiunul de Topoloveni, produsele din peşte Doripesco, berea de ghimbir şi vinurile din crama Gîrboiu sunt doar câteva dintre tentaţiile ce merită degustate.

 

Nici Nicolescu nu speră la targetul lui Dragnea

Luni, 23 Iulie 2012 13:47

# În cele mai optimiste calcule ale  PSD Argeş, prezența la referendum va fi de 50-55%  # Miting local cu 4 zile înainte de alegeri. Într-un judeţ “roşu”, social-democraţii abia dacă mizează pe o participare la referendum egală cu cea de la locale. Pe de altă parte,  PSD-işii sunt îngrijoraţi vizavi de o potenţială strategie a PDL de a ţine alegătorii departe de secţiile de votare, dar minimizează sarcinile trasate pe linie de partid, de secretarul general Liviu Dragnea, de a-i momi pe români cu zâne, clovni, baloane şi biciclete.

Cu clowni, baloane, zâne sau taloane „plăteşte” PSD-ul pentru demiterea lui Traian Băsescu?

Luni, 23 Iulie 2012 13:42

# Secretar General al PSD: ”Vă recomandăm ca premiile oferite să nu fie mari ca valoare, dar în număr cât mai mare”. # Organizarea în apropierea unor secţii de votare a unor spectacole sau locuri de joacă (evenimente cu clowni, baloane, zâne, biciclete etc.) pentru copiii ai căror însoţitori fac dovada participării la vot. Strategia de campanie a PSD-ului pentru referendumul din 29 iulie este bazată pe organizare de tombole cu premii, zâne şi clowni, iar

 

Pagina 450 din 478

«ÎnceputAnterior441442443444445446447448449450UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea