Informarea SRI şi raportul Comisiei Senatoriale privind privatizarea Petrom

Luni, 08 August 2011 22:18

# Informarea SRI: România a pierdut cam 1 miliard de euro # Trecerea în proprietatea OMV a unor terenuri subevaluate cu minim 2 miliarde euro. Senatorii şi deputaţii din opoziţie sunt forte interesaţi de soarta Arpechimului. Nu spun că nu suntem toţi interesaţi de acest lucru, dar aceşti domni din opoziţie ar trebui să-şi strângă de gât şefii care au făcut privatizarea Petrom în 2004. Acum degeaba mai strigă că nu face nimic guvernul. Ce ar mai putea face în condiţiile actuale, când privatizare a fost făcută în asemenea hal?

 

Procesul preşedintelui Constantin Nicolescu se va desfăşura în altă localitate

Marţi, 02 August 2011 00:52

# Soluţia va fi dată de instanţă pe data de 24 august. Procesul de corupţie al preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost suspendat la cererea DNA. Decizia a fost luată miercurea trecută de instanţa supremă, în urma cererii procurorilor de a muta dosarul la alt tribunal.

Discuţii aprinse în U.S.L. pentru candidaţii unici de anul viitor

Marţi, 02 August 2011 00:50

# Sondajele efectuate recent dau naştere la controverse referitoare la potenţialii aleşi # În Argeş, situaţia este oarecum clară: Nicolescu şi Pendiuc! Recentele sondaje efectuate de principalele partide politice ale momentului nu au reuşit să limpezească, în totalitate, apele. Pentru că, în numeroase situaţii, procentajele apropiate precum şi diferenţele apărute între rezultatele sondajelor, au dus la ascuţirea

 

Alternativă la FC Argeș?

Marţi, 02 August 2011 00:48

# Piteștiul își face o nouă echipă de fotbal. După o perioadă de decădere a fotbalului piteștean, în care formația fanion a orașului a ajuns, din plutonul fruntaș al primei ligi, printre codașele ligii secunde de fotbal, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a luat decizia înființării unei noi echipe a municipiului. Aceasta a fost deja aprobată prin hotărâre de consiliu local și va purta numele, provizoriu, de Sport Club Municipal.

Poliţiştii din Argeş încalcă legea

Marţi, 02 August 2011 00:44

# Aceştia „uită”, constant, să îşi declare averile. Spre sfârşitul anului trecut am publicat un material ce făcea referire la declaraţiile de avere şi interese ale poliţiştilor din Argeş, declaraţii ce sunt de negăsit. La vremea aceea am discutat cu un reprezentant al Poliţiei Argeş, Folea Laura fiind purtător de cuvânt în perioada aceea. Doamna Folea Laura ne-a asigurat că vor fi publicate în curând pe site-ul poliţiei Argeş,

 

S.O.S. Spitalul Călineşti!!!

Marţi, 02 August 2011 00:11

# Nicolae Gavrilescu, primarul comunei Călineşti: nu am umblat nici pentru mama, când era bolnavă, cât am umblat pentru spitalul acesta. # Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: toată lumea vrea, mai puţin cabinetul Boc. # Se zvoneşte că medicii Manu, Păun şi Nurciu încearcă să privatizeze spitalul.

A.J.V.P.S. Argeş – reprezentată de Filip Georgescu – a câştigat majoritatea fondurilor de vânătoare licitate din judeţ

Marţi, 26 Iulie 2011 20:44

# Magnatul Ivănescu (foto) şi-a adjudecat fondul de la Poienarii de Argeş  # Cătălin Spătaru şi Petre Vişan (fratele primarului de la Cotmeana) au câştigat fondurile de la Săpunari şi Mălureni. Miercurea trecută, Ministerul Mediului a scos la licitaţie, conform Legii 341 modificate,fondurile de vânătoare din ţară.  „Sunt o mulţime de interese.

 

Se anunţă bătălii crâncene pentru voturile indecişilor

Marţi, 26 Iulie 2011 20:27

# Pentru Consiliul Judeţean, Constantin Nicolescu are între  27 şi 35%, Mircea Andrei are un procent între 19 şi 22%,  iar indecişii sunt între 26 şi 35%. # PSD - între 14 şi 36%, PDL - între 19 şi 21%,  iar PNL - între 8 şi 19%, indecişi sunt între 33 şi 45%. Filiala Argeş  a PDL a comandat o serie de sondaje de opinie, acastă acţiune desfăşurându-se în intervalul iunie-iulie 2011. 

Şoferul Tribunalului Argeş, bugetar de lux

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Mulţi îl cunosc pe Ion Manoloiu ca „dom’ judecător”. Ne aflam, săptămâna trecută, în zona Tancodrom, într-o investigaţie jurnalistică. La un moment dat, un Jeep impozant a trecut vâjâind pe lângă noi şi a intrat în curtea unei somptuoase vile din zonă. Interesul ne-a crescut exponenţial când am auzit pe

 

Inspectorul General Bratu a picat la declaraţia de avere

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Acesta are salariul mai mic decât propria soţie, care este profesor. Nu ştim nici noi cum se face că, de la un timp, avem de scris în fiecare număr despre domnul inspector general. Şi pe onoarea noastră că nu ne dă nici un leu pentru asta. Poate după ce iese deputat… Săptămâna trecută hoinăream pe pagina de

Poliția din Argeș se reorganizează

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Secții mai puține în Pitești, dar mai multe în mediul rural. Inspectorul șef al Poliției Argeș, Dumitru Nicolae, a anunțat recent care sunt modificările care vor fi aduse în perioada imediat următoare instituției pe care o conduce. Astfel, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș va avea o nouă structură organizatorică, pe care șefii IPJ și-o doresc mai flexibilă și mai rapidă în intervenții.

 

Ședință cu scântei la Consiliul Județean

Marţi, 26 Iulie 2011 02:00

# Aleșii s-au contrat pe proiecte europene și pe rectificarea bugetului. Ședința ordinară din luna iulie a Consiliului Județean Argeș a avut o desfășurare diferită față de ceea ce se așteptau aleșii județului. Astfel, în ciuda unei verve deosebite a președintelui Constantin Nicolescu, pus pe glume în majoritatea

Nica de la Poştă, probabil un suflet de telenovelistă închis în trup de director. PDL-ist...

Marţi, 19 Iulie 2011 23:43

# Aurelian Nica: Eu mă simt ameninţat… De la 1 iunie, conducerea Companiei Poşta Română a decis trimiterea tuturor angajaţilor în concediu forţat. Fiecare poştaş va sta acasă 2 zile pe lună, perioadă în care nu vor fi plătiţi. Măsura a fost dispusă pentru următoarele 6 luni care au mai rămas din an,  „în vederea redresării economice a Poştei Române”.

 

Peste 60 de miliarde lei vechi zac în conturile Primăriei Mărăcineni fără să poată fi folosiţi

Marţi, 19 Iulie 2011 23:32

# Blocajul este datorat Poliţiei Piteşti şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti care nu restituie documentele ridicate de la Primărie.S-a împlinit deja un an de la evenimentele care au zguduit comunitatea locală de la Mărăcineni. Pentru că, acum un an, primarul şi viceprimarul comunei au

Nicolescu atacă conducerea PDL pentru că se laudă cu atragerea de fonduri

Marţi, 19 Iulie 2011 23:24

# Constantin Nicolescu:  Nu e corect ca cineva din  partidul ăsta de la  guvernare să-şi revendice  acest lucru. Nu a venit  cineva peste noapte  şi a pocnit din degete  şi a venit finanţarea. La conferinţa de presă organizată săptămâna trecută de Consiliul Judeţean Argeş s-a

 

Iani Popa... bla, bla, bla-uri

Marţi, 19 Iulie 2011 23:15

Iani Popa : „Deja băieţii ăştia nu mai sunt cu picioarele pe pământ. Sunt undeva în stratosferă. Când or fi cu picioarele pe pământ, poate ne vom mai întâlni. Până atunci, nu”.
Se pare că duritatea şi convingerea cu care Constantin Nicolescu a făcut declaraţii săptămâna trecută, l-au

Bratu, atacat din toate părţile

Marţi, 19 Iulie 2011 22:58

# Pesediştii îi cer demisia, ţărăniştii îl acuză de şantaj. Rezultatele catastrofale de la examenul de Bacalaureat din această vară continuă să stârnească reacții pe scena politică argeșeană. Astfel, tot mai numeroase sunt vocile care îl acuză pe șeful Inspectoratului Școlar Argeș, Gabriel Bratu, pentru

 

Nicolescu s-a întors!

Marţi, 12 Iulie 2011 00:04

# Constantin Nicolescu: “Primarilor care încă mai sunt ai noştri le recomandăm să aibă grijă pe unde calcă, dacă vor călca strâmb, e posibil să-şi rupă gâtul.” # Bebe Ivan: “Mi-a promis PDL-ul, domnul senator Mircea Andrei, că mă ajută să asfaltez acest drum.” # Ion Dumitru: „Eu de la domnul Nicolescu accept şi două palme, dacă mi le dă îi mai cer două, dar dacă zice altul ceva, îi sar la gât, eu chiar am muncit în comuna asta!”.

Constantin Nicolescu susţine regionalizarea economică

Marţi, 12 Iulie 2011 00:00

Marţea trecută, Constantin Nicolescu a participat la conferinţa săptămânală organizată de Consiliul Judeţean Argeş. După 5 luni de absenţă, preşedintele CJ Argeş a stat mult de vorbă cu ziariştii, într-o atmosferă destinsă şi a răspuns la toate întrebările.

 

Războiul referendumului, partea a doua. Prefectul contraatacă

Luni, 11 Iulie 2011 23:58

Așa cum anunța cu zile bune înaintea adoptării de către Consiliul Județean a proiectului de hotărâre privind organizarea unui referendum pe tema reorganizării administrativ-teritoriale, prefectul de Argeș, Gheorghe Davidescu, ia măsuri în consecință. Este vorba despre depunerea unei contestații în justiție, menită să suspende aplicarea hotărârii pe care legislativul județean a luat-o în ședința de luna trecută, cu 25 de voturi pentru și doar 8 împotrivă.

Banul public, batjocura autorităţilor locale (3)

Luni, 11 Iulie 2011 23:55

# Din anul 2007, Dragon Oil Star vinde motorină la suprapreţ la SPGC Curtea de Argeş. Vorbim din nou despre Dragon Oil Star SRL, firma de casă a Serviciului Public de Gospodărie Comunală Curtea de Argeş … şi nu numai. Această firmă din 2007 până în prezent are 11 contracte cu SPGC. În acest articol vom face referire numai la contractele de achiziţie motorină.

 

Pagina 401 din 413

«ÎnceputAnterior401402403404405406407408409410UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea