Euro Tehno Group, dealerul VW, Audi și Seat, se extinde

# Directorul General a purtat discuții cu președintele ASF pe tema polițelor RCA
Conducerea Euro Tehno Group este preocupată de tendințele de creștere a tarifelor RCA, motiv pentru care a purtat discuții cu conducerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).  Euro Tehno Group apreciază dialogul pe care îl are cu această entitate  și în special cu președintele ASF, Leonardo Badea,  pe tema tarifelor de referință pentru polițele auto obligatorii (RCA).

”Au fost discuții extrem de constructive în cadrul Grupului de lucru format între cele două entități, cu scopul de a găsi soluții, pentru a putea răspunde cerințelor europene, date de directivele în domeniu, cât și dezideratului asumat, atât de noi, cât și de ASF pentru protejarea intereselor consumatorilor”, a precizat domnul Ion Bălîngă, director general al Euro Tehno Group Pitești.
”Intenția noastră de a crește calitatea serviciilor oferite clienților și de a contribui la dezvoltarea unei piețe stabile, bazată pe încredere și profesionalism, poate fi pusă în aplicare printr-o colaborare onestă cu ASF”.
”Ultimele evoluții ale tarifelor RCA, inclusiv recenta publicare a tarifelor de referință calculate de Ernst&Young Assurance Services SRL - în funcție de categoriile de vehicule, de tipul asiguratului, de vârsta asiguraților în cazul persoanelor fizice, precum și de caracteristicile tehnice ale vehiculelor, ne arată că suntem pe drumul cel bun”, a concluzionat domnul Ion Bălîngă.

Dealerul din Pitești și Târgoviște, intră pe piața bucureșteană

Directorul general ETG ne-a mai dezvăluit faptul că intenționază să se extindă pe piața bucureșteană.
# Domnule Ion Bălîngă, vă rog să ne dezvăluiți intențiile de viitor cu privire la atacarea de noi piețe.
Ion Bălîngă: Așa este, ne propunem, în viitorul apropiat, să deschidem o unitate și în București.
# Care este motivația firmei Dvs.?
Ion Bălîngă: Calculele sunt simple. Nu dorim să deranjăm afacerea nimănui, nu atentăm la cota de piață a altora. Mulți clienți din București ne caută pentru serviciile oferite, sunt legături care durează de ani. Astfel, le venim în întâmpinare, le venim mai aproape.
# În ce stadiu vă aflați, și unde va fi amplasat noul sediu?
Ion Bălîngă: Am achiziționat terenul, în momentul de față lucrăm la proiectul de arhitectură. Unitatea va fi deschisă  în zona Otopeni, în imediata vecinătate a liniei de centură a Bucureștiului, mai exact pe strada Avram Iancu, nr.16.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea