Omul de afaceri Daniel Enculescu a cumpărat hala firmei Puy Trading

Lichidări Info Consult, administratorul judiciar al SC Puy Trading Invest, a scos la licitație, de curând, ultimele bunuri ale societății aflate în faliment. Trei firme și-au arătat interesul pentru un teren intravilan din Călinești de peste 9.000 mp, pe care este amplasată și fosta hală de producție a Puy Trading, de 2.370 mp.
La licitație s-au prezentat firmele Chevrolet, Transcom și Self Internațional Trading Invest. Firma lui Daniel Enculescu, Self Internațional Trading, a câștigat licitația cu suma de 1,62 milioane lei. De altfel, firma desemnată câștigătoare este înscrisă în tabelul de creanțe al debitoarei cu peste 1,7 milioane lei.

Patronul Puy Trading este judecat într-un dosar de evaziune fiscală

Puy Trading, firma omului de afaceri Florin Mihai Dumitriu, având obiect de activitate comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule, a intrat în procedură de faliment în octombrie 2015. Problemele pentru firma lui Dumitriu au apărut după ce Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș a cerut în anul 2012 insolvența societății pentru că figura în evidențele fiscale cu obligații neachitate. Problemele au continuat! Pe fir au intervenit și organele legii, iar pe numele lui Florin Dumitriu au fost deschise mai multe dosare penale. Unul dintre ele se află spre cercetare și la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. De altfel, dosarul cu pricina blochează și procedura de lichidare a bunurilor debitoarei Puy Trading Invest. La ultimul termen al procesului aflat pe rolul Tribunalului Specializat Argeș, instanța a emis adresă spre parchet pentru a comunica stadiul soluționării dosarului: „Se emite adresă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție să comunice stadiul soluţionării dosarului penal nr 7/D/2012, relaţiile fiind necesare întrucât în prezentul dosar se derulează procedura insolvenţei debitoarei, care implică inclusiv procedura de lichidare a bunurilor acesteia”, se arată în soluția instanței.
Florin Mihai Dumitriu, patronul Puy Trading Invest, a fost trimis în judecată în 2017 și într-un dosar de evaziune fiscală, la Tribunalul Argeș, împreună cu mai mulți oameni de afaceri din județ.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea