Pentru afaceriștii imobiliari. Bloc de vânzare, în Pitești, cu 36 de apartamente și dependințe

# Prețul de începere al licitației este de 1.290.000 euro!
Vrei un bloc întreg în Pitești? Nici o problemă, dacă ai bani. Un lichidator a scos la vânzare proiectul, unul finalizat, așa cum scrie, în proporție de 85-90%. Dezvoltatorii imobiliari pot fi atenți, zona este una bună, aproape de centrul orașului. Prețul este mare, însă numai la prima vedere. Împărțit la numărul de apartamente, acesta devine circa 36.000 euro/apartament, la care se adaugă locurile de parcare, numeroase, pe care dezvoltatorii, în ultimii ani, le vând separat. Așa că… atenție!
Bloc R1 nefinalizat 
Preț: 1,290,000.00 Euro
Descriere: vânzare în bloc activ imobiliar ”Bloc R1 – sc. A si B – nefinalizat”, situat în Pitești, str. Vasile Goldiș, nr. 23, înscris în cartea funciară cu nr. 84438-C1-U1 până la 84438-C1-U36, constând în 36 de apartamente dispuse pe 2 scări, 26 locuri de parcare subterane(garaje), 29 locuri de parcare supraterane si 18 boxe, la prețul total de 1.290.000 EURO (TVA conform normelor legale în vigoare).
Blocul este compus din:
• 36 Apartamente,
• 18 Boxe,
• 26 locuri parcare subterane și
• 29 locuri parcare supraterane.

Construcția blocului R1 a început în anul 2009 iar gradul de finalizare al acestei construcții este cuprins între 85-90%. Structura de rezistență este din cadre și diafragme din beton armat, planșee de beton armat, închideri exterioare și compartimentări interioare din cărămidă. Imobilul este prevazut cu acoperiș având șarpantă de lemn și învelitoare din tablă. Finisajele blocului R1 scara A și B sunt la nivel de tencuială, glet și șapă. Toate instalațiile interioare sunt aparente, tâmplăria interioară nu era încă montată. Proprietatea beneficiază de toate utilitățile de la municipalitate. Toate unitățile individuale (apartamente, boxe, locuri de parcare supraterane și subterane) au cadastru și intabulare. Imobilul are proces verbal de recepție la terminarea lucrarilor. Persoanele interesate pot consulta documentația tehnică care constă în Proiect de arhitectură, Proiect pentru instalații sanitare și electrice la sediul lichidatorului judiciar. Licitația pentru bloc va avea loc pe 4 decembrie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea