Liberalii argeșeni, ”Cetățeni de oroare” ai Piteștiului

Spiridon Voinescu.
Unul dintre proiectele de hotărâre de Consiliu Local ajunse, joia trecută, pe masa aleşilor de la Piteşti,  a fost cel privind retragerea  titlului de cetăţean de onoare, acordat fostului preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, din cauza problemelor în Justiţie, probleme care i-au adus fostului lider PSD o condamnare cu închisoarea. Constantin Nicolescu a primit titlul de „Cetăţean de onoare” la ediţia din 2009 a Zilelor Municipiului, titlu conferit, aşa cum se arată în hotărârea de atunci, pentru contribuţia la dezvoltarea industriei automobilului românesc și deosebita susţinere și promovare a municipiului Pitești în ţară și în lume.

Ei bine, efervescenții liberali de Pitești, au găsit că o mare victorie politică poate fi repurtată, contra pensionarului Nicolescu, prin propunerea de retragere a titlului de Cetățean de onoare. Dragi liberali, cred că deja v-au comunicat, mulți, că sunteți penibili! Da, Nicolescu nu este ușă de biserică. Da, Nicolescu este judecat, acum, într-un real dosar de corupție, cel al podului de la Căteasca. Dar să condamni un om pentru că a atras fonduri europene, pentru reabilitarea unor școli, este urât. După cum urât este și gestul vostru. Mai bine rămâneați la cealaltă activitate politică prodigioasă a voastră, cea de publicare,  pe facebook, a machetelor gurului Victor Orban.
Piteștiul, oraș cu probleme reale de creștere a populației, probleme de trafic, probleme de autorizare haotică a construcțiilor și multe alte probleme, s-a blocat … de diploma lui Constantin Nicolescu.  Mutu, fotbalistul bătăuș și consumator de droguri, este mai bun pentru titlul de Cetățean de onoare decât Nicolescu, domnilor liberali?
Nu contează, pentru că s-a dovedit, în urma votului, că această diplomă, a lui Nicolescu, era, de fapt, o treaptă înșelătoare, în care și-au spart dinții liberalii piteșteni, inițiatorii proiectului slab gândit. Motiv pentru care, timp (și tîmp!) de câteva zile, îi declar pe aceștia, ”Cetățeni de oroare” ai Piteștiului.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea