ULUITOR!!! PNL Argeș se laudă cu… eșecurile de anul trecut!

# Un cetățean, pe Facebook, despre liberali: „Stați, mă, cuminți!”

PNL Argeș nu s-a remarcat, prin nimic, anul trecut. Sau, altfel spus, s-a remarcat prin nimicul făcut anul trecut. Și cum nici un nimic nu poate rămâne  în anonimat, iată, liberalii argeșeni se laudă cu acesta. Pe pagina de facebook a PNL Argeș a apărut un fel de dare de seamă, penibilă, în care reprezentanții județeni scot în față, la realizări… tocmai acest nimic.
”ÎN ANUL CARE A TRECUT, ADICĂ 2018, PNL ARGEŞ NU A STAT DEGEABA... NE FACE PLĂCERE SĂ VĂ OFERIM UN BILANŢ AL ACIVITĂŢII NOASTRE! NU SCRIEM TOTUL, FIINDCĂ AM UMPLE CÂTEVA ZECI DE PAGINI... DAR VĂ INVITĂM SĂ VĂ REAMINTIŢI MĂCAR CÂTEVA MOMENTE ÎN CARE AŢI FOST APROAPE DE NOI! Pentru PNL Argeş, anul 2018 a fost unul de acţiune politică şi de opoziţie la baionetă împotriva PSD. Vom reaminti foarte pe scurt, în cele ce urmează, câteva dintre iniţiativele şi atitudinile publice ale PNL Argeş.
AM SUSŢINUT PARTICIPAREA PRESEI  LA ŞEDINŢELE PE COMISII LA CONSILIUL JUDEŢEAN...  (dar acestea au rămas, în continuare, secrete - nota  redacției).
NU AM FOST DE ACORD CU ÎNFIINŢAREA UNUI „CORP DE CONTROL” AL CJ ARGEŞ CARE SĂ-I DEA PUTERI SPORITE PREŞEDINTELUI DAN MANU... (acesta s-a înființat și funcționează - n.r.).
SALARIILE MARI SUNT BUNE, DACĂ SUNT ÎNSOŢITE DE PERFORMANŢE REALE. ÎN LIPSA UNOR PERFORMANŢE CUANTIFICABILE, N-AM ACCEPTAT MĂRIREA SALARIILOR ÎN SECTORUL BUGETAR (salariile au crescut -  n.r.).
AM LUAT ATITUDINE ÎMPREUNĂ CU CELELALTE PARTIDE DIN OPOZIŢIE ÎMPOTRIVA INTRODUCERII A 13 CONSILIERI JUDEŢENI ÎNTR-UN PROCES ÎN CARE NU AVEAU CE SĂ CAUTE...
DE CE AM FI ACCEPTAT MĂRIREA TAXELOR DE RIDICARE A GUNOIULUI? În privinţa creşterii taxelor de colectare a gunoiului de la companiile private, PNL a fost partidul care s-a opus cu maximă fermitate, primarii liberali susţinând că nu au votat aşa ceva. (dar taxele au fost mărite - n.r.).
AM ANTRENAT SOCIETATEA CIVILĂ ÎN ACŢIUNI DE VOLUNTARIAT... În ceea ce priveşte antrenarea societăţii civile în chestiuni de interes public, PNL Argeş a chemat voluntari la cules de mere în livezile judeţului Argeş, iar merele culese au fost donate unor centre de copii cu dizabilităţi. Producţia record de mere a anului 2018 a riscat să rămână fără culegători şi o cantitate uriaşă de fructe s-ar fi stricat. Liberalii au explicat, ulterior, cetăţenilor că majoritatea politică din CJ Argeş nu s-a implicat deloc în construirea unor depozite de fructe şi legume pe teritoriul judeţului şi nici n-a avut iniţiativa de a veni în sprijinul cultivatorilor. În plus, la nivel naţional, importul de fructe a fost uriaş, în ciuda producţiei locale. Toate astea se pot rezuma într-un singur cuvânt: incompetenţă! (dar prin ce se demonstrează antrenarea societății civile?! - n.r.)
AM VRUT O ASANARE MORALĂ A PITEŞTIULUI CERÂND RETRAGEREA TITLULUI DE CETĂŢEAN DE ONOARE ACORDAT LUI CONSTANTIN NICOLESCU, FOST PREŞEDINTE AL CJ ARGEŞ, CONDAMNAT PENTRU FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE La nivel simbolic, PNL a propus retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat fostului preşedinte al CJ Argeş şi fostului puşcăriaş, Constantin Nicolescu. Liberalii au văzut acest gest ca pe unul de asanare morală a municipiului Piteşti, unde nu ar trebui să fie cetăţean de onoare o persoană care a fraudat fonduri europene. PSD a decis altfel, iar Constantin Nicolescu este, mai departe, cetăţean de onoare. (Constantin Nicolescu a rămas, în urma votului, cu titlul, așadar liberalii nu au reușit în acest demers - n.r.)
AM PROPUS INTRODUCEREA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI  DUAL (dar degeaba - n.r.)
PLUS O MULŢIME DE INTERPELĂRI, PROIECTE ŞI AMENDAMENTE... Consilierii judeteni au participat activ la sedintele de plen, avand mai multe interpelari pe diferite proiecte de hotarari referitoare la: - administrare patrimoniu; - bugetul de venituri si cheltuieli al C.J.Arges; - infrastructura rutiera (drumuri judetene); - strategia de dezvoltare in sanatate (Spitalul judetean de urgente Arges, Spitalul de pediatrie Pitesti); - Regia Autonoma Judeteana de Drumuri Arges; -A.D.I.Molivisul. Au fost şi proiecte de hotarari la care am propus amendamente, justificand necesitatea lor sau initiative de proiecte, ca exemplu: - modernizare DJ 703 Costesti - Rociu si Costesti - Padureti; - A.D.R. Sud - Muntenia; -organigrama C.J.Arges; - revizuirea Master planului pe apa si canalizare din judetul Arges; - finantarea activitatilor non-profit (legea 350/2005); - strategia de redresare financiara a R.A.J.D. Arges; - identificarea investitiilor pentru grupurile sanitare ale scolilor si gradinitelor si finantarea acestora; -suplimentarea sumelor necesare finantarii investitiilor de alimentare cu apa si statii de epurare-beneficiari U.A.T.-uri.
PREŞEDINTELE PNL, LUDOVIC ORBAN A FOST ÎN JUDEŢUL ARGEŞ DE CÂTEVA ORI (nu se specifică rezultatul. Pentru că nu este… - n.r.).
LIBERALII ARGEŞENI AU FOST PREZENŢI, PE 10 AUGUST, CA SIMPLI CETĂŢENI, LA MITINGUL DIASPOREI, CÂND POPULAŢIA A FOST BĂTUTĂ ŞI GAZATĂ
PNL ARGEŞ A EXPLICAT CETĂŢENILOR CĂ PILONUL II DE PENSII ESTE IMPORTANT ŞI N-AR TREBUI SĂ PERMITĂ CA ALTCINEVA SĂ SE FOLOSEASCĂ DE BANII LOR (dar s-a folosit - n.r.)
NU ÎN ULTIMUL RÂND..., AM ÎMBUNĂTĂŢIT COMUNICAREA POLITICĂ, TRANSMIŢÂND LIVE, PE FACEBOOK, CONFERINŢELE DE PRESĂ ŞI DECLARAŢIILE POLITICE.”

Comentariile, venite cu sutele, pe pagina de socializare a partidului, îi asigură, acestuia, carne, până… la alegerile viitoare. Iată câteva dintre acestea:
# Gheorghe Ion: „… nu ați construit nimic, cântați după partitura primită "de la Centru" nu reprezentați adevarata doctrină liberală…”
# Catalin Radu: „Sunt actiuni pentru imagine, cam puțin totuși. Ar fi nevoie de acțiuni concrete pentru dezvoltare, de proiecte care în cel mai bun caz să nu intre în studiu abia când se câștigă alegeri. Proiectele ar trebui să fie în faza de studiu finalizat tot timpul , asteptând undă verde. Asa ceva nu prea se vede”.
# Constantin Gabor: „Nu am o impresie buna despre liberali, mai ales unii din Argeș și chiar din PNL central București, pur și simplu îmi produce silă caracterul lor și faptele de până acum! (un amănunt) mi-ar fi rușine să spun că sunt subordonat politic lui orban) am scris cu litera mica, fiincă nu merită majuscula”.
# Marin Mihai: „Stați, ma, cuminți”
# Radu Stefan Alin: „Unde sunt tinerii acestui partid?”
# Alex Chirica: „În primul rând eu ca persoană fizică aș putea scrie zeci de pagini despre activitatea mea profesională din 2018. Personal, din partea unei întregi divizii județene a celui mare partid din opoziție, și cel mai vechi din țară, aș fi sperat la mii de pagini. Am avut deosebita curiozitate să citesc întreaga postare. Pare o glorificare a mediocrității și a ceea ce ar trebui să fie normalitate...”
Așa cum am scris mai sus, sunt sute de comentarii. Este suficient să accesați, pe facebook, pagina PNL Argeș. Atenție, interziceți celor sub 18 ani să facă așa ceva. Sunt multe trimiteri, pentru peneliștii argeșeni, la frigiderul politic, din ce în ce mai plin de carne…
S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea