Dacia pregăteşte noi versiuni pentru SUV-ul Duster

SUV-ul Dacia Duster va beneficia de o extindere a gamei de motorizări în perioada următoare, pe măsură ce clienţii doresc un nou motor pe benzină de generaţie nouă, dar şi o cutie automată. Producţia Automobile Dacia a urcat cu 7% în 2018 faţă de anul anterior.
”Am început deja producţia lui Duster cu motorul 1,3 TCe cu tracţiune faţă. Cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj de tip EDC va reveni, dar nu putem spune când. Atunci când s-a făcut trecerea la standardele WLTP am prioritizat şi ne-am concentrat întâi pe cutia manuală care reprezenta 85% din vânzări, după care pe restul. De asemenea, în viitor Duster va avea o versiune 4x4 cu transmisie automată, însă nu putem spune când”, a spus Christophe Dridi, directorul general al Automobile Dacia.
Noul director general al Dacia, Christophe Dridi are planuri mari. Sunt urmărite investiţii de cel puţin 100 mil. euro, prima creştere a capacităţii de producţie din ultimul deceniu, planuri pentru 300 de noi angajaţi şi lansarea unui nou motor care ar putea duce businessul Dacia la peste 6 mld. Euro.
Christophe Dridi consideră că automobile Dacia spune că principalul avantaj al României îl re-prezintă nivelul instruirii oamenilor şi faptul că aici grupul francez deţine întreg lanţul, de la proiectare la producţie şi vânzare. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea