CNAIR: „Execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu - Pitești, în linie dreaptă”

Proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești a intrat în linie dreaptă. Compania de Drumuri anunță ca a întocmit documentația necesară pentru construcția sectorului Tigveni - Curtea de Argeș, de aproape 10 kilometri, din autostrada Sibiu-Pitești.
Pe 31 ianuarie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis spre validare de către ANAP documentația de atribuire a contractului „proiectare și execuție Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 4: Tigveni - Curtea de Argeș”. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu - Pitești, Secțiunea 4: Tigveni - Curtea de Argeș (km 81+900 - km 91+761). Este vorba despre o suprafață în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km tunel în zona de traversare a dealului Momaia. Durata contractului va fi de 120 luni din care 16 luni perioada de proiectare, 44 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.
După verificarea documentației de atribuire de catre ANAP și validarea acesteia, CNAIR va putea posta pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare împreună cu întreaga documentație.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea