Rachiu din Argeș - listat la Paris

Familia Delia și Marian Mărășoiu este cunoscută pentru implicarea, de ani buni, în producerea, dar mai ales comercializarea de vinuri. Casa Vinului – firmă patronată de cei doi soți - este unic distribuitor al Cramelor Recaş din zonă, având, totdată și cel mai bine prezentat și aprovizionat  magazin de vinuri din Argeş, în str. Exerciţiu, bl. D17 (colţ cu str. Vasile Lupu). De câțiva ani, în locațiile deschise sub cunoscutul nume, s-a început și comercializarea unor branduri cunoscute de tării, unele din Republica Moldova, reunite sub garanția unei calități superioare din toate punctele de vedere.

Iată însă că familia Mărășoiu nu se mulțumește numai să vândă  tării, ci, mai nou, le și fabrică! Așa că, în apropierea Sărbătorilor de Iarnă, a fost lansat pe piață brandul de țuică ”PATER”, o marcă ce, cu siguranță, va deveni una cunoscută și apreciată în curând. O țuică tare, cu o culoare plăcută, îmbuteliată la cele mai înalte standarde, cu o etichetă atrăgătoare. Produsul va fi, în mod cert, considerat un whisky autohton.
Familia Mărăşoiu a transformat reţeta de ţuică transmisă, din tată în fiu, de cinci generaţii, într-un brand care este distribuit în toată ţara. Brandul Pater, lansat la finalul anului 2017, a ajuns în locaţii precum magazinele Comtesse du Barry, Best Value Duty Free, JPB, Vino, în magazinul Nasu Roşu, în lanţul de magazine fizice Vinmag, în magazinul online propriu vinmag.ro, dar şi în restaurante precum Maize farm to table şi The Artist din Bucureşti. Iar brandul de ţuică şi rachiu urmează să fie listat şi la Paris, într-un magazin ce urmează a fi deschis de grupul românesc Le Manoir.
PATER - Țuică din prune alese, făcută cu drag după o rețetă de familie.
S-au folosit cele mai bune și frumoase prune, culese din livezi de pe coama dealurilor însorite din Argeș (livezile familiei). Prunele sunt zdrobite înainte de a fi puse la fermentare pentru a extrage ce-i mai bun din aromele acestora. Fermentarea se face în butoaie de stejar.
PATER a fost baricat în butoi de dud timp de an.
Producător: Mărășoiu  A. Marian PFA. Compoziție: distilat de prune. An: 2016. Vol. alc. 35%. Stoc limitat de 3600 de sticle.

”Pater vine din latină şi înseamnă capul familiei, tată, preot. Am ales să dăm acest nume brandului nostru pentru că ţuica este produsă de capul familiei noastre, de tata, după o reţetă transmisă din tată în fiu de peste cinci generaţii. Produsele noastre sunt băuturi naturale, nefiltrate, obţinute printr-o singură distilare într-un cazan tradiţional de cupru şi sunt create pe baza unor reţete perfecţionate de-a lungul timpului”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea