Doar câteva camere de cămin și un apartament, vândute la prima licitație pentru ALPROM

# Procedurile de vânzare vor fi reluate săptămâna aceasta

Așa cum am mai scris, ompania argeşeană de mobilă Alprom – fost lider național în domeniu, a fost,  de mai bine de zece ani, miza unui război pe plan local între doi oameni de afaceri: Gheorghe Văsîi şi Cătălin Chelu. În momentul de față, Alprom este de vânzare, pe bucăți. Una din perlele industriei argeșene și chiar naționale, recunoscută în toată lumea prin produsele de o înaltă calitate, cu producție ce lua, preponderent, calea exportului, cu mii de angajați.

Vânzarea este organizată de Capital Insol, administrator judiciar. Prima încercare a fost prevăzută pentru data de 26 februarie 2019, la sediul societății debitoare, Alprom S.A. Încercare la care nu s-a vândut mare lucru, ața cum susține chiar reprezentantul administratorului judiciar.
Se vând clădirile, apartamentele, terenurile, mijloacele fixe, stocurile de marfă, etc. Se vinde tot, inclusiv centrală termică, inclusiv bunurile scoase din funcțiune. Specificațiile fiecărui produs scos la vânzare sunt conținute în Caietul de Sarcini, care poate fi achiziționat, contra sumei de 1500 de lei, de la sediul administratorului judiciar, din București. Fostul director economic și director general al societății, cercetați într-un dosar cu prejudicii uriașe. Plăți nedatorate, prețuri nerealiste, societăți de tip ”fantomă”, toate se găsesc aici, sub umbrella fostului lider în producția națională de mobilier.
# Redactor: Bună ziua. Vreau să vă întreb dacă s-a reușit valorificarea bunurilor Alprom
Lichidator: Da, s-au valorificat câteva dintre activele scoase la vânzare. S-au valorificat camere de cămin și un apartament. Nu am apucat să centralizăm,  din punct de vedere valoric, vânzările, așa încât nu vă pot da un total
# Redactor: Licitația va fi reluată în curând?
Lichidator: Da, săptămâna viitoare (săptămâna aceasta, n.r.)

Au rămas, de vânzare, numeroase apartamente, terenuri, construcții, hale, mijloace fixe, mobile, stocuri, bunuri nefuncționale și chiar pavilionul central.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea