PNL Pitești - program de gravide la strângerea de semnături

# Vedeți cum s-au implicat partidele din Argeș la strângerea de semnături
Alianța 2020 USR-PLUS a reușit în județul Argeș să strângă toate semnăturile necesare pentru alegerile parlamentare. Aceștia au “plusat” și prin aducerea liderilor Dacian Ciolos și Dan Bârnă pe străzile din Pitești. Cei doi au stat de vorbă cu piteștenii, chiar în centrul orașului.
Memmbrii alianței au fost primii care s-au stabilit în centrul Piteștiului pentru a obține susținerea necesară, restul partidelor „ajungând” la oameni la mai bine de două, trei săptămâni după aceștia.

PSD Argeș: mobilizare că pe vremea lui Constantin Nicolescu

Social democrații argeșeni s-au mobilizat și au reușit să strângă aproape 90% din numărul necesar de semnături. Astfel, PSD este al doilea partid, în cazul în care Biroul Electoral Central decide că Alianța USR – PLUS va putea candida la alegerile parlamentare, care termina campania. Mai mult, deși se vehicula că nu vor reuși, pesedistii argeșeni au arătat că încă nu au uitat sa se mobilizeze ca pe vremea lui Constantin Nicolescu.

Liberalii argeșeni: program de gravide

Liberalii piteșteni preferă să vină la strâns de semnături după ora 12.00 când gradele din termometre au arătat cu plus. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută în Piața Primăriei când membrii PNL Pitești au decis să apară abia la prânzul zilei.

ALDE: mobilizare dis-de-dimineață

ALDE Argeș a dat dovadă că se poate munci. Membrii organizației județene au demonstrat că se poate munci de la primele ore ale zilei până seara târziu. Și asta se vede, dat fiind faptul că aproape au terminat de strâns semnăturile necesare. M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea