Expoziție de Artă Plastică a artiștilor filialei UAP, Pitești!

Miercurea trecută, la Complexul Expozițional Casa Cărții, după orele 17, a avut loc vernisajul expoziției de artă plastică ”Primăvara”, ce a reunit lucrările a patru artiști ai Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Pitești.  Au expus: Mara Diaconu-pictură, Georgeta Gherghinoiu-grafică, Adina Preda Șerbănoiu-arte decorative, Tatiana Ciurea-pictură! Curator, Denisa Popescu; coordonator, Carmen Salub.
Adina Șerbănoiu, expozantă pentru arte decorative, este absolventă a Liceului de Artă ”Dinu Lipatti” din Pitești precum și a Universității de Artă București. Premiată la concursuri naționale și internaționale, Adina Șerbănoiu are, la activ, participări la numeroase expoziții personale și de grup: Căminul Artei, Muzeul Literaturii, Galeria Metopa-Pitești, dar și în Franța, la Menton.
Lucrările sale au ajuns în colecții private din toată lumea, în țări precum Franța, Grecia, Norvegia dar și Guadalupe.
Denisa Popescu: Doamna Adina Preda este profesoară de educație plastică  la Liceul ”Ion Mihalache” din Topoloveni, un liceu excepțional, cu elevi pe măsură. Iată, la această expoziție, altceva! Alt tip de identitate. Ce vedeți aici este, practic, odiseea unei păpădii. Dar, ce Univers se ascunde aici!  Cred că Adina este o femeie și o artistă excepțională, avem în față o expoziție deosebită, complexă, o încântare a privirii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea