Niciun participant la licitația pentru Alprom

# La termenul anterior, peste 100 de licitanți pentru camerele de cămin
# Doritorii pot cumpăra chiar o locomotivă
Bucăți din fosta perlă a producției românești de mobilă, Alprom, sunt scoase, periodic, la licitație Așa cum am mai scris, vânzarea este organizată de Capital Insol, din București, administrator judiciar. Prima încercare a fost prevăzută pentru data de 26 februarie 2019, la sediul societății debitoare, Alprom S.A.

Se vând clădirile, apartamentele, terenurile, mijloacele fixe, stocurile de marfă, etc. Se vinde tot, inclusiv centrala termică, inclusiv bunurile scoase din funcțiune. Specificațiile fiecărui produs scos la vânzare sunt conținute în Caietul de Sarcini, care poate fi achiziționat, contra sumei de 1500 de lei, de la sediul administratorului judiciar, din București.
Bătălia a fost pentru camerele de cămin, evaluate, fiecare, la aproximativ 7000 de euro bucata și care s-au vândut integral. Este vorba de 62 de astfel de unități, situate în Aleea Căminelor nr. 2. Dacă, la acel termen, au fost peste 100 de licitanți, la termenul din 25 martie a.c. nu s-a prezentat nimeni. Probabil că se așteaptă o decizie de scădere, în viitor, a prețului.
Unul dintre produsele inedite oferite vânzării este o locomotivă Diesel, care are un preț de pornire de aproape 16.000 de euro, fără TVA.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea