Transmitere index contor apă prin WhatsApp

# S.C. Apă Canal arată că a ajuns, înaintea altora, în secolul XXI
SC Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, aduce la cunoştinţa beneficiarilor că, începând cu data de 01.04.2019, este disponibilă o nouă modalitate de transmitere a indexului autocitit, respectiv prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp, la nr. de telefon: 0755.147368.
Transmiterea indexului autocitit prin această modalitate se poate face în intervalul 20 – 30 ale lunii în curs, caz în care se impune ataşarea unei fotografii a indexului de pe apometru şi transmiterea următoarelor informaţii: codul de client, adresa punctului de consum şi indexul apometrului.
Reamintim utilizatorilor că pentru transmiterea indexului autocitit se pot utiliza în continuare şi următoarele modalităţi:
- pe site-ul www.apacanal2000.ro, prin crearea în prealabil a unui cont online;
- prin e-mail pe adresa Operatorului: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ;
- prin adresă depusă la Ghişeul unic al societăţii.
SC Apă Canal 2000 SA îşi rezervă dreptul de a nu utiliza indexul transmis dacă acesta ar indica variaţii mari de consum faţă de medie sau dacă se constată că este necesară efectuarea unei citiri de către reprezentantul societăţii. Asigurarea accesului la contor este singura cale de a oferi un serviciu corect facturat şi posibilitatea de a avea un control asupra consumatorilor şi a funcţionalităţii instalaţiilor interioare.
Important: Indexul transmis trebuie să fie cel vizualizat pe contor!
Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea