Bugetul orașului Ștefănești, în dezbatere

Locuitorii Orașului Ștefănești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul bugetului pe anul 2019.  Primarul Ioana Jenica Dumitru a precizat: „Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , precum şi la sediul Primăriei Orașului Ștefănești – Compartimentul Comunicare”.
Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată: „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.
Proiectul Bugetului Orașului Ștefănești și Proiectul Programului de Investiții pe anul 2019 se poate consulta pe site-ul Primăriei. Procedura dezbaterii publice a bugetului orașuluiȘtefănești pe anul 2019 se poate consulta la aceeași adresă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea