Investiții în infrastructura de apă și canalizare, la Râca

Conducerea Consiliului Județean a continua seria deplasărilor în teritoriu pentru a analiza la fața locului stadiul implementării proiectelor. Astfel, în urma vizitei s-a constatat că în comuna Râca, s-a investit în infrastructura de apă și canalizare. Aici au fost alocați bani de la CJ Argeș pentru: Sistem centralizat de canalizare; Stație de clorinare pentru sistemul de alimentare cu apă; Cofinanțare “Sistem centralizat de canalizare” (PNDL I); Modernizare stație de înmagazinare, pompare și stație clorinare pentru Sistemul de alimentare apă.

În comuna Râca, cu fonduri de la bugetul județean a fost reabilitat și Dispensarul Uman.  De asemenea, Consiliul Județean a confinanțat și proiectul “Modernizare drumuri de interes local”.  Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Râca a fost realizat proiectul “Modernizare drumuri de interes local".

”Am avut răbdare, am avut încredere în noi, am fost încurajați și susținuți de conducerea Consiliului Județean Argeș și iată că a venit timpul să realizăm și aceste obiective. Deși satul este îmbătrânit, toată lumea are dreptul la condiții civilizate și normale de trai, apă, canalizare, drumuri și sperăm ca în viitor toate casele care sunt încă în picioare să fie locuite. De altfel, aceasta este și tendința. Deja oamenii au început să revină în comună, chiar dacă unii doar în weekend, să-și îngrijească gospodăriile, să-și plătească taxele și impozitele, iar noi trebuie să le oferim condiții” , a precizat Georgel Burcea, primar comuna Râca.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea