Mihai Ion, primar Popești: „Proiectul de modernizare drumuri comunale este realizat în proporție de 90%”

Mai multe lucrări importante au fost făcute în ultima perioadă în comuna Popești. În vizita făcută la fața locului de conducerea Consiliului Județean au fost constatate  investiții majore în infrastructura școlară. Astfel, au fost alocate fonduri pentru modernizare școală, fosă septică școală, respective toalete interioare școală, lucrări în satul Slobozia.
Consiliul Județean Argeș a alocat fonduri și pentru infrastructura de apă potabilă alocând fonduri pentru: foraj și alimentare cu apă sat Slobozia, foraj puț și gospodărie apă sat Slobozia.
„Am vizitat marea majoritate a obiectivelor realizate cu cofinanțare de la Consiliul Județean și prin PNDL II. Se construiește foarte mult și ceea ce este necesar pentru satul argeșean. Sunt multe drumuri asfaltate, altele sunt în lucru. Am văzut cea de-a treia stație de clorinare a apei potabile, care asigură apă pentru întreaga comună. Școala este conformă, cu toaletele în interior. Și aici avem o problemă legată de reducerea numărului de elevi și trebuie să ne gândim la ce să facem cu clădirile fostelor unități școlare, acum închise. Am vizitat și dispensarul, despre care am discutat cu domnul primar că va trebui reabilitat" - Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș.

Investiții importante în desfășurare

În ceea ce privește infrastructura rutieră, prin programul guvernamental PNDL II, Primăria Popești are în desfășurare proiectul “Modernizare drum de interes local și ulițe”.
”Proiectul pe care îl avem prin PNDL II, modernizare drumuri comunale, este realizat în proporție de 90%. Urmează să începem lucrarea la terenul de sport sintetic de la Școala din satul Slobozia. Noi avem studiu de fezabilitate și pentru Cămin Cultural. De asemenea, mai avem două proiecte de  canalizare depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice”, Mihai Ion, primar comuna Popești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea