În lipsă de candidați proprii eligibili, PNL Argeș ia poziție de drepți în fața lui Rareș Bogdan

# A fost prezisă și soarta lui Miuțescu după alegerile europarlamentare

Alegerile europarlamentare bat la ușă. Așa se face că liberalii argeșeni au decis să nu-și mai spele rufele murdare în public, ci doar să le ascundă, sub pat, în dulap, pe unde vor ei. Și chiar reușesc acest lucru, deocamdată. Așa s-a întâmplat și la vizita lui Rareș Bogdan în județ. Evenimentul de lansare al candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, de la Pitești, i-a adus împreună până și pe toți primarii liberali argeșeni. A trebuit să vină Rareș Bogdan pentru ca acest lucru să fie posibil.

Rareș Bogdan: „Mă înscriu și aici dacă e cazul. Plec din Sector 1 și vin în Argeș”

După ce a făcut un tur de forță prin Curtea de Argeș, jurnalistul a fost adus în cele din urmă la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde a susținut o conferință de presă și a vorbit în fața câtorva sute de liberali din întreg județul. Aici, conducerea filialei județene a avut parte de o atenționare. Numărul 1 al PNL la alegerile europarlamentare  a atras atenția că cei care nu vor obține scorul partidului la viitoarele alegeri își fac bagajul și pleacă, fără a doua șansă.  „Cei care nu au scorul partidului, pleacă! Își vor da demisia”, a precizat, scurt și la obiect, Rareș Bogdan, la vizita din Argeș.
De altfel, Rareș Bogdan a precizat și ce e de făcut ca organizația PNL Argeș să evadeze din mediocritate. Pentru acest lucru, mai spune jurnalistul, ar fi nevoie de acea persoană care să se „potrivească” cu argeșenii. O fi Miuțescu acea persoană? Fără prea multe comentarii, vom vedea după alegerile din 26 mai. „Trebuie să fie ajutați, să vină unul care să se potrivească mai bine cu argeșeneii. Să aibă un pic de nebunie în sensul bun, un pic de dorință de victorie, să nu le fie frică de nimic. Să se lupte cu ei, să îi arate cu degetul pe cei care administrează”, a mai susținut acesta.
În cazul în care nu se va găsi acea persoană, există și soluția de rezervă. Rareș Bogdan se autopropune pe el: „Să mă considere de-al dânșilor, frate cu ei. Mă înscriu și aici dacă e cazul. Plec din Sector 1 și mă înscriu în Argeș. Nu vreu să cred că un astfel de județ poate rămâne pe imaginea Nicolescu – Drăghici”.

Pentru prima dată în vizită la Mănăstirea Curtea de Argeș

Vizita lui Rareș Bogdan în județul nostru a început de la Curtea de Argeș. A fost plimbat prin oraș, iar în cele din urmă a făcut și o cruce la Mănăstirea Curtea de Argeș. De altfel, după cum a precizat în cele din urmă, era și pentru prima dată când acesta a vizitat acest lăcaș sfânt.
„Sunt un om care a văzut foarte multe din mănăstirile României. Nu am ajuns la Curtea de Argeș. M-ai impresionat, de la arhitectură la istorie, legenda este una care spune totul. Necropola cu mormintele regilor României, Biserica Domnească care este uluitoare. Apoi mă gândeam de ce nu reușim noi să transformăm această parte de Nord a județului Argeș, Câmpulung Muscel- Curtea de Argeș într-o zonă de tip Valea Loarei, într-o zonă de tip Cracovia, într-o zonă care să fie vizitată de sute de mii de turiști străini anual?”.
Nu a rămas neobservată nici Gara Regală din Curtea de Argeș, lăsată în ruină.„Gara din Curtea de Argeș a fost primul meu șoc, de dimineață, Când am văzut-o eu mi-am închipuit că după înmormântarea regelui au făcut și doar nu a fost gata. Și acel mesh a fost o chestiune care a rămas și el arată ca pe imaginea de pe mesh. Este incredibil să vezi un monument architectural de valoarea gării regale din Curtea de Argeș abandonat. Este peste puterea mea de înțelegere pentru că sunt bani europeni exact pentru astfel de lucruri pe care îi refuzăm să îi luăm.”, a mai spus Rareș Bogdan.

Dănuț Dinu, prezent în sală

Revenind la evenimentul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, printre sutele de participanți a fost prezent și independentul Dănuț Dinu, cel care se vrea candidatul PNL la Primăria Pitești. De fapt, el a fost printre puținii participanți fără eșarfa galbenă la gât. Bineînțeles, nici acesta nu a plecat de la manifestare fără o poză făcută cu Rareș Bogdan.

Miuțescu spune că e bine, oamenii din sală își doresc și mai bine

Primul vorbitor al evenimentului a fost Adrian Miuțescu, președintele filialei argeșene. Acesta a întâmpinat ceva probleme până și cu microfonul. Nici acesta nu voia să vobească cu el. În cele din urmă, problema microfonului a fost rezolvată, fapt confirmat și de Adrian Miuțescu care a precizat: „Este bine”. Nu același lucru au spus și liberalii prezenți în sală. „Să fie și mai bine”, au spus aceștia. Bineînțeles, referitor la situația PNL-ului.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea