Doctorul Marian Drăgușin a dat o nouă lovitură imobiliară

# Acesta a cumpărat, se pare, fostul sediu al Telekom din Bulevardul Republicii

Marian Drăgușin este – se pare – noul proprietar al fostei clădiri de la Bulevard, mai cunoscută ca Sediul Telekom. Aceasta a fost scoasă la vânzare cu ceva timp în urmă, prețul de început al licitației fiind de aproape 1,1 milioane de euro. Construcția și terenul se adaugă la clădirea din planul al II-lea, devenind, astfel, una dintre cele mai mari proprietăți imobiliare din centrul Piteștiului.
Pe site-ul propriu de vânzări, realestate.telekom.ro, clădirea este, încă, oferită doritorilor: Telekom Romania vinde o proprietate comercială, cu regim de înălțime S+P+2E, situată în zona centrală a orașului, vis-a-vis de parcul 1907, în apropierea Hotel Muntenia, Trivale Shopping Center, Muzeul Județean Argeș, într-o zonă cu trafic auto și pietonal intens. Proprietarul exclusiv al imobilului este Telekom România Communications SA. Adresă: BD.Republicii, Nr. 57.
Suprafață desfășurată proprietate: 2.948m2
Suprafață utilă totală proprietate: 2.395m2
Metoda de vânzare: Licitație cu ofertă în plic închis
În urmă cu numai un an, același om de afaceri a cumpărat și clădirea din spate, cu o suprafață asemănătoare. Așa că, dacă informația se dovedește adevărată, avem de-a face cu o proprietate de câteva mii de metri pătrați, fix în buricul târgului. Interesant este și faptul că cele două clădiri, care, după sursele noastre, au acum același proprietar, dispun de o parcare generoasă, fiind, astfel, pretabile pentru aproape orice fel de activitate comercială.
Marian Drăgușin mai deține, printre altele, brandurile Vinalcool (oţetul de Topoloveni, Ţuica de Piteşti, băutura spirtoasă Romanţa, bitter, coniacul Argeş, vin pelin şi alcool sanitar), Spicul, Pitser, TGM New Planet.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea