Antrenorul Daniel Oprița a fost demis de la CS Mioveni! Jucătorii au salariile blocate

Conducerea clubului CS Mioveni a decis să înceteze contractul cu antrenorul Daniel Oprița. Înfrângerea din ultimul meci, de pe teren propriu, cu SSC Farul i-a fost fatală.
În urma înfrângerii cu Farul Constanța, cu scorul de 2-0, clubul din Mioveni a ajuns la cinci jocuri consecutive fără victorie. Conducerea echipei a luat măsuri drastice. Jucătorii au salariile blocate, iar antrenorii Daniel Oprița şi Ştefan Nofitovici au fost demise.
„În urma ultimelor rezultate nesatisfăcătoare, înregistrate de echipa de fotbal, conducerea clubului a luat următoarele măsuri: jucătorii au fost sancţionaţi cu amendă pentru meciurile pierdute pe propriul teren în acest retur de campionat, iar salariile au fost blocate pe o perioadă nedeterminată; cu antrenorii Daniel Opriţa şi Ştefan Nofitovici s-a ajuns la un acord verbal pentru încetarea contractelor, urmând ca în zilele următoare să se semneze rezilierea. Pentru etapele care au mai rămas de jucat, de pregătirea echipei se va ocupa un antrenor din cadrul clubului, pe care îl vom anunţa ulterior.”, a anunțat conducerea Clubului CS Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea