Dosarul șefului de la AJVPS Argeș - în pronunțare

Dosarul de braconaj al lui Constantin Istrătescu, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeș,  este în pronunțare. Magistrații Judecătoriei Pitești au amânat pronunțarea la data de 23 mai. Reamintim că Istrătescu şi alţi doi angajaţi ai instituției, Horia Tănase şi Sorin Bulimac, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

În vara anului 2017, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş au finalizat, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cercetările în acest dosar penal. Din cercetări a rezultat că, în sezonul de vânătoare 2016-2017, șeful AJVPS Argeș, împreună cu alți doi angajați ar fi eliberat autorizaţii de vânătoare la porci mistreţi care ar fi depăşit cota de recoltă aprobată, la nivel de gestionar, cu 30 de exemplare.
Prejudiciul total creat se ridică la suma de 23.400 euro, parte civilă în acest dosar fiind Garda Forestieră Ploiești.A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea