Sediul Agrolact Costești, la licitație

După ce Lactag Costești a intrat, în anul 2016, în insolvență, la propria cerere, din cauza datoriilor accumulate, iată că și Agrolact Costești păstrează trendul. Pe site-ul specializat al licitațiilor de insolvență, în ultima zi din luna mai, este prevăzută încercarea de vânzare a fabricii din Costești. Nu este prima încercare, motiv pentru care prețul a fost redus, față de cel de evaluare, cu jumătate:
Debitor: AGROLACT COSESTI SR.L.
teren intravilan curţi-construcţii, cu suprafaţa de 1.200 m.p., situat în intravilanul comunei Coşeşti, judeţul Argeş; construcţie fabrică de produse lactate, cu suprafaţa construită la sol de 442,74 m.p.; anexă – cu structură metalică, regim de înălţime P+1 cu destinaţia de depozit ambalaje, suprafaţă construită la sol de 110,5 m.p. şi suprafaţă construită desfăşurată de 221 m.p.; imobilul este înscris în cartea funciară nr. 58 a localităţii Coşeşti, nr. cadastral 161. Preţul de pornire la licitații este de 38.550 Euro, plus TVA, redus cu 50%. Dacă nu se obţine acest preţ şi există cel puţin 2 licitatori, bunul va fi vândut, la cel mai mare preţ oferit.
În cazul în care imobilul nu se adjudecă la data de 31.05.2019 , licitaţiile se vor relua în aceeaşi locaţie, la aceeaşi ora şi cu acelaşi preţ de pornire în ultima zi de vineri a fiecărei luni, până la adjudecare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea