O primăriță îl bate (pe linie de partid, desigur), pe senseiul Valeca, președintele PSD Argeș

Criza politică din Ștefănești este departe de a se fi terminat. Din păcate, bătălia a afectat, déjà, viața locuitorilor, pentru că multe capitol bugetare au rămas suspendate sau chiar nevotate. Iar legea este făcută așa încât să permită mai mult blocarea activităților, decât continuarea lor. Ca de obicei, președintele PSD Argeș, amână. Este bun la amânări. Doar că, în unele cazuri, așteptarea produce efecte nedorite. Iar primărița nu pare dornică să aștepte la nesfârșit…
Ioana Jenica Dumitru: ”Dl. Valeca, așteptăm să puneți în practică ce ați anunțat în legătură cu consilierii locali sabotori!!! Orașul Ștefănești așteaptă să aibă buget pentru investiții, copiii așteaptă motorină ca să meargă la școală, iarba crescută așteaptă să fie cosită, străzile așteaptă să aibă sistem de colectare pluvială și să continue asfaltarea, elevii de la Centrul Cultural vor să meargă în continuare la cursuri.... În concluzie, Orașul Ștefănești așteaptă să ajungă cu toți locuitorii, în același timp, în secolul al XXI-lea!”

Demersul nu este unul nou…

Pe 13 mai 2019, cetățenii Orașului Ștefănești primeau vești din partea președintelui PSD Argeș, printr-un comunicat de presă: “Având în vedere că viitorul viceprimar al Orașului Ștefănești a fost validat în Biroul Permanent extins al Organizaţiei PSD Ştefăneşti din data 17.04.2019, menţionăm că neacordarea susţinerii candidatului PSD prin vot, în şedinţa Consiliului Local, va conduce automat la pierderea calităţii de membru PSD, în conformitate cu prevederile Statutului PSD”.
Jenica Dumitru: ”Așteptăm să puneți în practică aceste măsuri cât mai repede, având în vedere că Orașul Ștefănești încă nu are bugetul votat și nici viceprimarul validat, iar toată activitatea este blocată din cauza unor oameni inconștienți care vor să creeze senzația de instabilitate și haos.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea