Liberali de-un autocar, la Ștefănești

# Participanții la eveniment, ținuți în curtea bisericii. La anul, cu voia PSD-ului, pe câmp...

Liberali cam cât să încapă într-un autocar, vineri, la Ștefănești, la evenimentul organizat ”cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la înființarea PNL”. Puțini, deși a venit, tocmai de la București, Ludovic Orban, președintele (așa se zice) partidului. Doi-trei primari, din peste douăzeci, doi-trei viceprimari, doi-trei consilieri județeni. Și presă, cam de un microbuz.

În afară de autocarul peneliștilor, ca să fim corecți. Cam asta s-a întâmplat, la Ștefănești, cu voia PSD-ului, care le-a încuiat Vila Florica, cuibul Brătienilor. PNL-iștii au reușit, totuși, să intre în biserică, pentru o slujbă de câtevca minute. La anul, dacă se enervează, pesediștii o încuie și pe aceasta, ca să îi trimită, pe puținii participanți, direct pe arătură. Răi, domnule, lipsiți de inimă și răi. Iar ceilalți, proști, făcuți grămadă. Fiecare tabără e liberă să își aleagă categoria, fără supărare.
Câțiva liberali, cu vechime, vehiculau un procent de 28, 29, în Argeș. I-am întrebat dacă la sută, sau la mie. S-au supărat. Miuțescu, privea cu jind spre Vila Florica, imobil ce putea fi cumpărat, de liberali, printr-o mobilizare pe care nu a încercat-o nimeni. Fețe de înmormântare, însă erau rămase, probabil, din biserică. PSD a pus conferința la aceeași oră, ca să le mai ciuntească liberalilor din valoare. Nu era cazul, vineri, nu se putea ciunti nimic...
Dănuț Dinu a considerat că, în loc să asculte alocuțiunile, poate vorbi la telefon. S-a ținut de nas, probabil că îi puțea liberalismul din jur.
În rest, frumos...
S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea