Ion Mînzînă: „Vin unii și mă înjură pe Facebook! Este țara plină de idioți”

În ultima zi de campanie, vineri, 24 mai, s-a trezit și PSD Argeș să organizeze o conferință de presă, deși la începutul acestei perioade, printr-un comunicat de presă, a anunțat că pe parcursul campaniei electorale nu va organiza astfel de întâlniri cu reprezentanții mass-media. În schimb, au plimbat mai mulți miniștri prin județ pentru a le arăta oamenilor ce proiecte au fost realizate sau ... amânate, după caz. Și bineînțeles, la singura întâlnire organizată în această campanie electorală, Ion Mînzînă – vicepreședintele PSD Argeș a tunat cu nemulțumiri. Spuse în ultimul ceas!

„Ne-am bătut cu niște forțe care au ca program electoral: Biiip, Biiip PSD și Ciuma Roșie”

„Pentru toată campania aceasta, noi n-am păstrat într-o anumită, zic eu, eleganță, deși din punctul meu de vedere ar fi trebuit să acționăm mult mai dur. Pentru că ne-am bătut cu niște forțe care au ca program electoral: ”Biiip, Biip PSD” și „Ciuma Roșie”. Asta a fost programul lor electoral”, a precizat Ion Mînzînă.

„Eu îmi apăr reputația ca vicepreședinte? Nu, eu mi-o apăr ca om și atunci trebuie să reacționez și eu”

De asemenea, Ion Mânzână a făcut mai multe precizări despre ieșirile sale de pe Facebook, precizând că el răspunde în calitate de om, ci nu de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. O astfel de ieșire a fost și împotriva lui Mihai Tudor, consilier județean din partea PAM. A ieșit cu scandal...
„Vin unii și mă înjură pe Facebook, mă înjură la greu. Nicio problemă, rezist. Este țara plină de idioți. Am și eu o ieșire în decor și mai răspund unuia. Toată lumea spune, băi Mânzână, ești vicepreședinte, tu răspunzi?Dar băieții ăștia de mă înjură au fost cumva cu mine la școală, au fost cu mine în armată, unde au fost cu mine? Niște neterminați, care atâta știu. Nu spun nimic decât: dobitocule, nenorocitule, vagabondule, hoțule. Păi mă pun la dispoziția tuturor, să-mi demonstreze mie că am furat ceva în țara asta”.
Cunoscut ca un om dintr-o bucată, Mînzînă a mai adăugat:
„Domnilor, m-a cuprins de tot nostalgia în care trebuie să merg și eu către pensionare, către alte lucruri. Problema este cui îi rămâne țara asta? Copiilor noștri, nepoților noștri? Dumnezeule, mă îngrozesc! Este și o lipsă de cunoaștere, cu tot respectul, pe care unii cetățeni o manifestă. Căderea învățământului românesc a creat asemenea indivizi, care în vremurile trecute nici puteau să treacă prin fața unei universități, pentru că îi apuca tremuratul. Acum ce fac? Înjură: hoții, nenorociții, derbedeii, vagabonzii, infractorii! Să vină unul să îmi spună mie! Normal că am la un moment dat reacție! Eu îmi apăr reputația ca vicepreședinte? Nu, eu mi-o apăr ca om și atunci trebuie să reacționez și eu. Toată viața mea am stat în picioare, nu am fost împiedicat de nimeni. Cui nu-i place e problema lui!”, a mai precizat acesta.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea