A fost semnat contractul pentru lucrările de modernizare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic

# Valoarea totală a investiției este de aproape 16 milioane lei! # Primarul Cornel Ionică: ”Acest Bazin va fi o bijuterie, veți vedea, va fi mândria tuturor!”

Reprezentantul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a semnat în data de  30 mai 2019, împreună cu domnul Cornel Ionică, primarul Municipiului Pitești, contractul de finanțare pentru lucrările de modernizare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic.

Realizarea investiției de către municipiul Pitești este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor.
Valoarea totală a investiției este de 15.794.577,97 lei. Durata de execuție a lucrărilor aferente obiectivului de investiție este de 21 de luni, finalizarea fiind estimată la data de 30.11.2021.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea eficienței energetice a infrastructurii urbane – Bazinul Olimpic din municipiul Pitești, de la clasa energetică D la clasa energetică B, contribuind astfel la reducerea consumurilor energetice mari și la creșterea atractivității municipiului Pitești în cadrul sistemului teritorial local, regional, național și european.
Prin măsurile de reabilitare energetică și implementarea soluțiilor de utilizare a energiei regenerabile, proiectul contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului generat de utilizarea resurselor naturale, îmbunătățirea randamentului resurselor și înlocuirea resurselor excesiv de poluante cu soluții alternative.
Cornel Ionică, primar: ”Acest bazin va fi o bijuterie, veți vedea, va fi mândria tuturor!”

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea