Primăria Stolnici a finalizat lucrările de asfaltare a drumului spre satele Stolnici și Cochinești

# Recepția obiectivului – luni, 3 iunie 2019
Deși începutul anului 2019 nu a fost unul tocmai favorabil, Primăria Stolnici a depus eforturi pentru reluarea și finalizarea lucrărilor în cadrul proiectului de asfaltare a DC 139 (satele Stolnici și Cochinești), derulat cu finanțare europeană. Cele două tronsoane ale drumului comunal au fost asfaltate încă de anul trecut, iar anul acesta au fost  executate lucrările de artă, pentru completarea procesului de modernizare a căilor de acces.
S-a lucrat susținut la amenajarea șanțurilor, asigurarea accesului către proprietăți și amenajarea unui canal pe tronsonul de drum care duce spre exploatațiile agricole din comună.
”În luna martie am demarat lucrările de construcție a dispensarului uman din centrul comunei. Proiectarea obiectivului a fost finalizată, banii sunt alocați în buget, așadar în scurt timp ne vom apuca de treabă. Ne ocupăm de realizarea unor noi grupuri sanitare la Școala Gimnazială Stolnici, proiect cu finanțare din fonduri europene prin GAL. De asemenea, anul acesta vom continua lucrările de afluire pentru podul construit pe râul Cotmeana, investiție realizată cu fonduri locale”, declară primarul Sevastian Pupăză Roșu, cu privire la stadiul proiectelor administrației din Stolnici.
Pe de altă parte, conducerea administrativă a localității are în vedere pentru viitorul apropiat un proiect de maximă utilitate pentru cetățeni – introducerea gazelor în comună. Momentan, autoritățile din Stolnici se documentează cu privire la pașii necesari implementării acestui tip de proiect și așteaptă apariția programelor de finanțare pentru astfel de investiții.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea