Publitrans-ul câștigă procesul cu omul de afaceri Horea Vușcan

După cum v-am informat în edițiile trecute ale săptămânalului „Atitudine în Argeș, Horea Tudor Vușcan, patronul Alien Concept SRL, a cerut sume colosale Publitrans-ului pentru 20 de automate de bilete. Omul de afaceri orădean a cerut inițial îînscrierea la masa credală a CNCD pentru neplata unor sume provenite din vânzarea a 20 de automate de bilete. Cum cererea de înscriere la masa credală a fost respinsă, acesta a solicitat recuperarea așa numitelor datorii de la Publitrans. Dar instanțele argeșene i-au respins, pe rând solicitările.
Vușcan a solicitat societății subordonate Consiliului Local Pitești plata sumei de 537.027,84 lei reprezentând lipsa folosinței a 20 automate bilete pentru perioada 13.04.2015 - 13.04.2018, plată sumă 14.917.44 lei lună/20 automate în continuare de la 13.04.2018 până la plata efectivă”.
Pe fond, instanța a respins cererea sa de chemare în judecată. La apel s-a luat aceași hotărâre: „Respinge apelul ca nefondat. Definitivă.”, se arată în hotărârea Curții de Apel Pitești.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea