Moment festiv la Stolnici

# A fost recepționată lucrarea de asfaltare și amenajare a unui drum, investiția ridicându-se la un million de euro

Moment de bucurie și de bilanț, lunea trecută, la Stolnici. Proiect de asfaltare și amenajări conexe finalizat, investiție în valoare de un million de euro inaugurată.  Totul a început cu o slujbă oficiată de preoții din localitate. Apoi, primarul, avându-i alături pe vicepreședintele CJArgeș, Ion Mânzână, dar și pe reprezentantul constructorului, au tăiat panglica festivă. Nu a fost nimic formal, între timp, circulația nefiind întreruptă. Așadar, pretenții mici, însă pentru o realizare serioasă.
Deși începutul anului 2019 nu a fost unul tocmai favorabil din punct de vedere meteorologic, Primăria Stolnici a depus eforturi pentru reluarea și finalizarea lucrărilor în cadrul proiectului de asfaltare a DC 139 (satele Stolnici și Cochinești), derulat cu finanțare europeană. Cele două tronsoane ale drumului comunal au fost asfaltate încă de anul trecut, iar anul acesta au fost  executate lucrările de artă, pentru completarea procesului de modernizare a căilor de acces.
S-a lucrat susținut la amenajarea șanțurilor, asigurarea accesului către proprietăți și amenajarea unui canal pe tronsonul de drum care duce spre exploatațiile agricole din comună.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea