Poliţia Locală a avertizat, deocamdată, pietonii. Urmează, aşa cum este şi normal, amenzile!

O amplă acţiune de avertizare şi atenţionare privind comportamentul pietonilor s-a desfăşurat, săptămâna trecută, la Piteşti. Poliţia Locală a împărţit pliante atât trecătorilor cât şi, mai ales, celor prinşi traversând neregulamentar. Urmează, aşa cum este şi normal, amenzile. Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt al poliţiei Locale Piteşti: „Începând de astăzi, Poliţia Locală a început o acţiune amplă de avertizare şi atenţionare a pietonilor din raza Municipiului Piteşti, în special zonele centrale, unde există o încălcare flagrantă a normelor de circulaţie pietonală. Spre exemplu, în ciuda faptului că pe Bulevardul I.C.Brătianu, la o distanţă de câteva sute de metri sunt amenajate două pasaje subterane, din care unul este dotat cu benzi transportoare, zilnic, nenumăraţi pietoni, riscându-şi de multe ori viaţa, traversează bulevardul prin locuri nepermise şi fără să se asigure. Începând de mâine se vor aplica şi amenzi. Cuantumul unei astfel de amenzi, pentru traversare neregulamentară, este de 134 de lei. Aceasta va putea fi plătită la jumătate în termen de 48 de ore. Pe linie de circulaţie, agenţii Poliţiei Locale au dreptul să efectueze opriri în trafic, conform OUG 195, să aplice penalizări şi amenzi.”
Lucrătorii Serviciului Siguranţă Rutieră organizează şi execută acţiuni la date şi ore diferite pentru evitarea evenimentelor nedorite. Agenţii vor distribui ( până la sfârşitul acestei luni) pliante specifice care vor cuprinde mai multe reguli ce trebuiesc respectate de pietoni.
La prima astfel de acţiune, agenţii poliţiei locale au avertizat (deocamdată) verbal peste 100 de persoane care traversau neregulamentar bulevardul în zona cuprinsă între cele două pasaje subterane.     A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea