Primul whishy fabricat în Argeș, acum și la sticlă în miniatură

Familia Delia și Marian Mărășoiu este cunoscută pentru implicarea, de ani buni, în producerea, dar, mai ales, comercializarea de vinuri. Casa Vinului – firmă patronată de cei doi soți - este unic distribuitor al Cramelor Recaş în zonă, având, totdată și cel mai bine prezentat și aprovizionat  magazin de vinuri din Argeş, în str. Exerciţiu, bl. D17 (colţ cu str. Vasile Lupu).
Iată însă că familia Mărășoiu nu se mulțumește numai să vândă vinuri și tării, le și fabrică! Așa că, în apropierea Sărbătorilor de Iarnă de anul trecut, a fost lansat pe piață brandul de țuică ”PATER”, o marcă ce, cu siguranță, va deveni una cunoscută și apreciată în curând. O țuică tare, cu o culoare plăcută, îmbuteliată la cele mai înalte standarde, cu o etichetă atrăgătoare. Produsul va fi, în mod cert, considerat un whisky autohton.
Familia Mărăşoiu din judeţul Argeş produce ţuică din tată în fiu de cinci generaţii; recent  a lansat brandul Pater, care a ajuns în marile lanţuri de restaurante, în hoteluri, în mai multe băcănii din Capitală, dar şi în aeroportul Otopeni.
Pentru a ajunge mai aproape de consumatori, mai ales de turişti, Pater are, mai nou,  şi o sticlă în miniatură, de tipul celor care se găsesc în mini barurile hotelurilor, pe care turiştii o găsesc în hotelurile Hilton.
În portofoliul Pater sunt, în prezent, trei produse – ţuica de prună, rachiul de pere şi de struguri, iar planurile antreprenorilor sunt să lanseze spre sfârşitul anului şi un rachiu de gutui. În afară de struguri, care vin de la alţi furnizori, restul fructelor sunt produse în livezile familei sau vin de la producători din zona Argeşului, una renumită pentru fructe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea