Doi consilieri PMP i-au stricat ”jucăria” șefului PNL Argeș

# Adrian Miuțescu, în haine de divă rănită, a fost dat uitării

La ședința Consiliului Județean de la sfârșitul lunii aprilie, o crevasă adâncă s-a insinuat, din considerente stilistice,  între președintele CJ Argeș, Dan Manu, și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu. De ce din considerente stilistice? Pentru că primul s-a obișnuit să termine o ședință de consiliu județean într-un sfert de oră. Timp ce nu îi este pe plac celui de-al doilea, care mai dorea un cuvânt pe alocuri, o discuție, o romanță.
Una peste alta, spiritele s-au încins de la diverse, printre care discuții pe buget, pe cine și cum face politică în CJ, pe cum și când se poate lua cuvântul. Un lucru e clar: PSD-ul, având majoritate, se poate lipsi de PNL ca și de toate celelalte partide. Nu și la voturile unde sunt necesare două treimi din voturi…
Una peste alta, la ședința cu pricina, Miuțescu și subalternii, pe linie de partid, și-au luat jucăriile și au părăsit sala de ședințe. La următoarele ședințe s-au abținut la greu, reușind, astfel, să ”pice” câteva proiecte de hotărâri. Miuțescu i-a reproșat, chiar, lui Manu, că l-a lăsat… cu onoarea nereperată:
Miuțescu Adrian: ”Domnule Președinte, având în vedere că la ultima ședință ne-am despărțit în niște condiții, zic eu, nepotrivite, mă așteptam ca dumneavoastră să ne invitați la o discuție. Nu s-a întâmplat… Din aceste motive și altele pe care le-am spus, începând de astăzi (30 mai 2019, n.r.), noi, partidele de opoziție ne vom abține la toate punctele de pe ordinea de zi pe care dumneavoastră le propuneți, până când veți înțelege că opoziția trebuie respectată, până când veți înțelege că noi avem datoria și obligația față de niște oameni pe care îi reprezentăm aici, să le spunem și să spunem punctele noastre de vedere și până atunci cănd sperăm că veți înțelege și în mai bune auspicii putem discuta în folosul înteresului județului Argeș pentru proiectele pe care pe termen mediu și lung și noi vrem să le susținem și să vă susținem până la urmă că sunteți președinte și până atunci noi ne vom abține la toate punctele de pe ordinea de zi. Vă mulțumesc.”
Așa a fost, numai că doi alți consilieri județeni, Edi Dima și Cătălin Bulf, au spart dinții opoziției, votând, alături de pesediști, toate proiectele picate la sedința anterioară, la ședința extraordinară pusă în imediata apropiere. Motiv pentru care au și fost felicitați de Dan Manu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea