Noul Sandero sud-american a fost prezentat oficial. Ar putea arăta la fel și versiunea Dacia?

Divizia braziliană a companiei Renault publică primele fotografii oficiale ale noului Sandero sud-american. Versiunea îmbunătățită a hot-hatch-ului de clasă subcompactă vine cu diferite elemente exterioare usor restilizate.
La mai bine de cinci ani de la momentul premierei sale sud-americane, cea de-a doua generație a versiunii Renault Sandero primește un binemeritat facelift.
Comparativ cu modelul original, lansat pe piață în 2014, varianta îmbunătățită a hatch-ului de clasa subcompactă vine cu mici modificari la nivel de parte frontală.
Noutațile continuă în partea posterioară a caroseriei, acolo unde principalul element de atracție îl reprezintă blocurile optice echipate cu tehnologie LED.
Până la acest moment, divizia braziliană a companiei Renault - care se află în spatele acestor poze, nu a publicat niciun cadru cu interiorul lui Sandero Facelift, notează www.4tuning.ro Din peisaj lipsesc, de asemenea, și informațiile oficiale referitoare la potențiale îmbunătățiri de ordin tehnic pentru hatchback-ul de clasă subcompactă.
Mai mult decât atât, de văzut rămâne și dacă, dar și în ce măsură modificarile enumerate anterior vor ajunge pe modelul comercializat sub sigla Dacia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea