Trofeul ”Omul de fier”, o cheltuială de 30.000 de lei pentru Consiliul Județean

În acest an, Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean, a cheltuit suma de aproximativ 30.000 de lei, pentru trofeul ”Omul de fier”. Prin acest premiu, președintele Dan Manu susține că aduce recunoaştere şi recunoştinţă personalităţilor care, prin activitatea lor, au contribuit la promovarea şi dezvoltarea judeţului.
Și cum simbolul recunoașterii valorii profesionale și umane nu putea să fie un premiu oarecare – trofeul ”Omul de fier” a fost realizat prin grafică 3D, placat cu foiță de argint și personalizat cu sigla CJ Argeș. Să te tot mândrești cu așa un premiu! Iar valoarea trofeului personalizat se ridică la circa 500 lei bucata, în total fiind achiziționate, în luna mai a acestui an, 60 de exemplare. Un moft care a costat conducerea instituției în total peste 30.000 lei, cu tot cu TVA, conform datelor publicate pe SICAP.

Trofeul ”Omul de fier” - înmânat soţiei sculptorului care a realizat adevăratului obiectiv turistic

”Din 2016, «Omul de fier» de la Vidraru nu mai reprezintă doar o atracţie turistică importantă pentru judeţul Argeş, ci şi un simbol al recunoaşterii valorii profesionale şi umane. Astfel, din decembrie 2016, Consiliul Judeţean Argeş acordă, în cadrul Galei «10 pentru Argeş», trofeul «Omul de fier» personalităţilor care prin activitatea lor au contribuit la promovarea şi dezvoltarea judeţului”, susținea CJ Argeș, într-un comunicat. Reamintim că pe 12 iunie, Dan Manu, a oferit trofeul ”Omul de fier” doamnei Augustina Popovici, soţia sculptorului Constantin Popovici, autorul statuii de la Vidraru.
Și ca o paranteză, conducerea CJ Argeș aruncă cu banii pe un trofeu de pus în raft, în timp ce accesul turiștilor spre ”Statuia lui Prometeu”, un adevărat simbol al judeţului, este restricționat din cauza urșilor.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea